Здравейте приятели , от много отдавна не съм писала ама то човек не може да излезе в отпуска . Направо ме заринаха с работа като се върнах . Както и да е , прочетох всичко до сега и много се радвам че семейството се увеличава. Всички са пораснали и са много готини бигъл (както казва Панета l) ) . Озката беше 10 дена на хотел , даже видях че Бушката е публикувала негова снимка от там b) , много послуше стана от тогава . Ще черпим Бушката bravoS . Вече няма проблем да го извикам момчето и той да дойде , направо чудо стана super best .
Жалко че и ние не можем да дойдем на вашите купони s) , Озката много би се радвал . Обаче ние си имаме тук една голяма компания и си играем всяка вечер . А ако някой не е виждал свирепо Бигъл , да заповяда b) .
А между другото по въпроса със изгубеното куче , не знам дали сте видяли но на дясната предна лапичка има три петна , а на другото куче ги няма . И все пак дано си намери едното стопаните и стопаните да намерят изгубеното .
Имаме и лоша новина а тя е ,че днес на разходката на Озко нещо му стана и започна да повръща . Много пъти повръща и му биха инжекции . Милият ми много жално ме гледа , понеже не трябва до утре нито вода нито храна да му даваме . И сега съм бая притеснена , но поне след инжекциите спря да повръща. Уф все проблеми .
Поздрави на всички приятелчета .
п.с. снимките са преди да му стане лошо .