Бигъл
Публикувано: 23 April 2007 - 08:50 PM
1-во,защото такъв е стандарта,без 5-ти пръст;
2-ро,защото може да си го закачи по време на игра или нещо подобно;
Но,ако кучето няма да ходи на изложби и т.н. няма нужда да се маха,пък по принцип трябва да се отстрани още на 4-5 ден от раждането,само че при нас не беше махнат bl) .
Публикувано: 23 April 2007 - 08:50 PM
Цитат
oleeee bashНякой трябва да разбере какво е писано ли? bl)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 April 2007 - 08:53 PM
Цитат
1-во,защото такъв е стандарта,без 5-ти пръст;
2-ро,защото може да си го закачи по време на игра или нещо подобно;
Но,ако кучето няма да ходи на изложби и т.н. няма нужда да се маха,пък по принцип трябва да се отстрани още на 4-5 ден от раждането,само че при нас не беше махнат bl) .
Разбрах, благодаря ти.
Дано хубавеца се оправя бързо w)
Обаче искам да питам тогава още нещо: куче с оперирани (или не) 5-ти пръсти трябва ли да се доупуска до разплод, след като това не е желателно според стандарта?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 23 April 2007 - 08:54 PM
Бигъл на 4-5 месеца каква височина трябва да бъде,притеснявам се,че не расте на височина,а на дебелина oleeee
Ми то това не е минус,просто при моя не е бил махнат като бебе,така че няма проблем с разплождането cl) .Поне така си мисля до колкото съм компетентна по въпроса l) .
Публикувано: 23 April 2007 - 09:10 PM
Или всички бигъли имат като малки и се махат, просто на твоя куч не са го махнали?
Нядавам се разбирате какво питам, тък като обяснението ми е доста объркано и незапознато. r)

Публикувано: 23 April 2007 - 09:19 PM
Цитат
и аз да ти кажа се чудя това български език ли е ....Почнах да се смея, след това ме досрамя , че има такива неграмотници , после ми се доплака. Ей на това му се вика смесени чувства. w) w) b) b) b) b)

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 April 2007 - 09:21 PM
Цитат
И аз разбрах, благодаря. b)

Публикувано: 23 April 2007 - 09:23 PM
Цитат
Или всички бигъли имат като малки и се махат, просто на твоя куч не са го махнали?
Нядавам се разбирате какво питам, тък като обяснението ми е доста объркано и незапознато. r)
Много ясно беше какво питаш ама не те разбраха за съжаление. b) Много ясно, че и децата на петопръстия бигъл ще носят гена на петия пръст. Така че и аз смятам за неуместна подобна операция тъй като според мен се причинява излишен стрес на животното. Естествено, че не всички бигъли имат 5 пръст. Моят Рей също няма, но и да имаше никога не бих му го махнала за да се вмести в стандарта. Колкото до нараняването и с четири пръста пак може да се случи беля. Така че да го пази Господ! w)

allure&Jack Ray
Публикувано: 24 April 2007 - 08:56 AM
И нашия разбойник е роден без 5-ти пръст. Така че е решение на собственика дали да оперира кучето си или не. Както и не е задължително че ако това куче има поколение то ще предаде това на малките. Може половината да са с 5-ти пръст може всичките да са с таъв, а може и да няма нито едно кученце с такъв проблем.
Публикувано: 24 April 2007 - 09:54 PM
Цитат
buch напиши едно писмо до БККБ/мейла е в подписа ми/.
Да не забравиш да упоменеш пълното име на Сарина, името на развъдника/ ако го знаеш/ и номера на микрочипа и/или татуировката.
Ако решиш, че можеш и сам да се справиш ето сайта на Унгарската киноложка федерация и техния мейл: meoe@axelero.hu
Публикувано: 25 April 2007 - 07:27 PM
А утре 26.04 в предаването С въдица и пушка вие сте на мушка по Центрум груп от 19ч. също ще се говори за бигъла!
Публикувано: 25 April 2007 - 11:27 PM
Прикачени файлове
-
250320071219.jpg (28.46K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 25 April 2007 - 11:29 PM
Обърнати ушички! l)
Прикачени файлове
-
250420071327.jpg (30.06K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 26 April 2007 - 12:04 AM

allure&Jack Ray
Публикувано: 26 April 2007 - 01:58 PM
Вечерно време като разхождам Чар ходим в едно училище близо до нас-поне да тича на спокойствие,че въобще не си чува имато и не знае командата "ТУК",да ама до училището има някакво ограждение ,в което има 3-4 улични кучета и моя малък палавник,щото много ме слуша тръгна след тях-те го лаят,той си мисли,че си играят и им върти опашка,а аз викам след него ,големите кучета бягат от мен Чар бягя след тях,а аз след Чар.Абе картинката беше направо.......После за наказание вързан до мен,без право на обжалване b) .
Публикувано: 30 April 2007 - 08:57 PM
Малко снимки от Адор:
Много интересно спи -категорично на дивана, а сутрин се хвърля в нечие легло, стига да има достъп.
Прикачени файлове
-
DSC00447.JPG (43.1K)
Брой сваляния: 85

Вход

Горе
Цитиране +