Цитат
Честито на участниците и победителите. b) Браво!
Мерси за мненията за кастрацията. Изглежда така, че Мърфи ще премине през тази процедура най-вероятно есента, ако не се кротне.
Миналата седмица него го блъсна кола на бул. България. Слава богу нищо му няма, но това си е чист късмет.
Значи, отиваме на кучешко училище при Хилтън. Аз паркирам, отварям багажника, посягам към повода му....
Но гадтта с нисък старт от багажника се юрва право към булеварда. С периферното си зрение виждам как една жена с лабрадор пресича по средата на улицата NNN . Успях само един път да му изкрещя името и после спирачки, Мърфи беше ударен по крачето, излетя като гумена топка, летя около 2 метра и се пльосна на платното. Добре че не стана верижна катастрофа, нали там карат много бързо. След което кученце стана, квичейки на три крака дотърча обратно, скочи в багажника и почна да трепери.
Аз затворих багажника и веднага на ветеринарен лекар (всичко трая около 1 мин), щях да умра на място. Като се сетя стомаха ми прави още лупинзи.
Ветеринарите го прегледаха, биха му едно болкуоспокуяващо, казаха, че му няма нищо и ние обратно на кучешко училище. Там той се съвзе и даже накрая на часа си игра с кучетата w) . Но през цялото време душеше тревата и се опитваше да се отрие в нея, явно е била разгонена кучка.
Ех Мърфи, Мърфи... Голям късмет си извадил. Радвам се, че е добре. Малко ми е терсене за кастрацията, ама вие си знаете най-добре. Иначе мисля, че най-големия ни страх за БИГЪЛА са: удар от кола; да го откраднат и поради прословутата си лакомия да изяде отрова. Искрено се радвам, че Мърфинката е ОК. Поздрави на всички и да му се радвате много на разбойника. Не му се сърдете, на татко си прилича. bravoS drink
поздрави най-сърдечни, Фреди, Панета и Семейство.