Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#1441 Потребителят е офлайн   shnorhi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 May 2007 - 02:42 PM

ето още едои красавец

Прикачени файлове

• Прикачен файл  11.jpg (115.46K)
    Брой сваляния: 76

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
www.infidance.com

#1442 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2007 - 09:01 AM

Честито на участниците и победителите. b) Браво!

Мерси за мненията за кастрацията. Изглежда така, че Мърфи ще премине през тази процедура най-вероятно есента, ако не се кротне.

Миналата седмица него го блъсна кола на бул. България. Слава богу нищо му няма, но това си е чист късмет.

Значи, отиваме на кучешко училище при Хилтън. Аз паркирам, отварям багажника, посягам към повода му....
Но гадтта с нисък старт от багажника се юрва право към булеварда. С периферното си зрение виждам как една жена с лабрадор пресича по средата на улицата NNN . Успях само един път да му изкрещя името и после спирачки, Мърфи беше ударен по крачето, излетя като гумена топка, летя около 2 метра и се пльосна на платното. Добре че не стана верижна катастрофа, нали там карат много бързо. След което кученце стана, квичейки на три крака дотърча обратно, скочи в багажника и почна да трепери.
Аз затворих багажника и веднага на ветеринарен лекар (всичко трая около 1 мин), щях да умра на място. Като се сетя стомаха ми прави още лупинзи.

Ветеринарите го прегледаха, биха му едно болкуоспокуяващо, казаха, че му няма нищо и ние обратно на кучешко училище. Там той се съвзе и даже накрая на часа си игра с кучетата w) . Но през цялото време душеше тревата и се опитваше да се отрие в нея, явно е била разгонена кучка.

#1443 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2007 - 05:59 PM

Цитат

Честито на участниците и победителите. b) Браво!

Мерси за мненията за кастрацията. Изглежда така, че Мърфи ще премине през тази процедура най-вероятно есента, ако не се кротне.

Миналата седмица него го блъсна кола на бул. България. Слава богу нищо му няма, но това си е чист късмет.

Значи, отиваме на кучешко училище при Хилтън. Аз паркирам, отварям багажника, посягам към повода му....
Но гадтта с нисък старт от багажника се юрва право към булеварда. С периферното си зрение виждам как една жена с лабрадор пресича по средата на улицата NNN . Успях само един път да му изкрещя името и после спирачки, Мърфи беше ударен по крачето, излетя като гумена топка, летя около 2 метра и се пльосна на платното. Добре че не стана верижна катастрофа, нали там карат много бързо. След което кученце стана, квичейки на три крака дотърча обратно, скочи в багажника и почна да трепери.
Аз затворих багажника и веднага на ветеринарен лекар (всичко трая около 1 мин), щях да умра на място. Като се сетя стомаха ми прави още лупинзи.

Ветеринарите го прегледаха, биха му едно болкуоспокуяващо, казаха, че му няма нищо и ние обратно на кучешко училище. Там той се съвзе и даже накрая на часа си игра с кучетата w) . Но през цялото време душеше тревата и се опитваше да се отрие в нея, явно е била разгонена кучка.

Ех Мърфи, Мърфи... Голям късмет си извадил. Радвам се, че е добре. Малко ми е терсене за кастрацията, ама вие си знаете най-добре. Иначе мисля, че най-големия ни страх за БИГЪЛА са: удар от кола; да го откраднат и поради прословутата си лакомия да изяде отрова. Искрено се радвам, че Мърфинката е ОК. Поздрави на всички и да му се радвате много на разбойника. Не му се сърдете, на татко си прилича. bravoS drink
поздрави най-сърдечни, Фреди, Панета и Семейство.

#1444 Потребителят е офлайн   char Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2007 - 01:59 PM

Оф,Мърфи и мен ме сполетя подобно нещо преди малко s) ,но поне се разминахме с удара,иначе се гонихме по едно от най-натоварените кръстовища в района.Направо ми се скъси живота,а говедото гонеше един дядо с колело.Останах без глас да крещя и викам,просто си обещах повече да не го пускам,освен ако не съм сигурна,че няма на къде да хукне. cl)

#1445 Потребителят е офлайн   char Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 03:17 PM

w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  IMG053.JPG (21.95K)
    Брой сваляния: 78

#1446 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 06:37 PM

Ей, Чар как смешно е застанал! l)
На днешната разходка видях Макс и Мърфи!
Макс, който отдавна не ни се е показвал тук е станал голям хубавец - пораснал е малчугана, а Мърфи командореше всички на полянката! bravoS

Прикачени файлове

User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#1447 Потребителят е офлайн   gerry_nch Икона

Публикувано: 04 June 2007 - 10:49 AM

Здравейте любители на бигъла,
Имам нужда от няколко съвета и се обръщам към Вас, защото имате опит с тзи порода.
Преди един месец колито ми почина след тежко боледуване, преди него имах друго мъжко коли. Много харесвам бигълчетата, но все повече хора ми обясняват колко палави били и как им разбили къщите. Вярно ли е че не се поддават на възпитание и че не могат да стоят сами без да разрушат нещо?
Аз искам женско кученце, може би те са по-спокойни?

#1448 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2007 - 03:21 PM

Здравей!
Разликата между коли и бигъл наистита е голяма - става дума за характера им! /Аз съм имала и женско коли, което ми го откраднаха, когато то стана на 2 год./ Бигълите наистина са палави, но в никакъв случай твърдението, че не се поддават на възпитание не е вярно. Може би, по-точно казано е, че се възпитават по-дълго! Иначе те възприемат много лесно, но въпроса е дали ще искат да направят това, което им кажеш, защото те са си със собствено мнение! l) Например, ако бигъла е надушил някаква следа, можеш да си крещиш цял ден по него, но той ....има по-важна работа от тази да те слуша тебе! Тука е тънката нишка - да го накараш, освен да те чуе и да изпълни това което му казваш. Ако имаш достатъчно време да се занимаваш с него, може и да се справиш! Аз сега имам три бигъла, но с Монти срещам големи затруднения - страшно вироглав е, и още не мога да кажа, че съм се преборила с него. А вече е на 8 месеца!
Моето мнение е, че определено женските бигълчета се гледат по-лесно. Най-добре е според мен като си търсиш женско бигълче да прегледаш родословието на кучето - гледай да няма много прародители с титли от ловни изпитания /въпреки, че обикновенно се търси обратното/, че нали знаеш - гена си е ген! d)
И.... все пак спокоен бигъл няма - или поне аз не съм чувала за такъв!
User's Signature

Beagle

#1449 Потребителят е офлайн   gerry_nch Икона

Публикувано: 05 June 2007 - 06:14 AM

Как стои въпросът с клетката? Казаха ми, че докато са малки, когато остават сами трябва да се слагат в клетка, но това не е ли травмиращо за кученцето? Освен това до каква възраст може да се прави това с клетката и има ли ефект. Най-много ме е страх, че като остава само би могло да направи нещо и да се нарани. Вашите бигълчета правиха ли бели в къщи като бебета и до каква възраст?

Предварително благодаря за вашите отговори.

#1450 Потребителят е офлайн   animals_fan* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 11:04 AM

Никак не съм съгласна с това ,че кучетата трябва да се слагат в клетка/говоря за каквато и да е порода/.По-добре премести опасните предмети от една стая,слагаш леглото на кученцето в нея ,храната ,водата и някоя играчка /ако има/.Пак е затворено , но поне има цяла стая .Аз винаги преди да направя нещо ,се опитвам да се поставя на мястото на кученцето и как то би помислило.По прицип избора е твой ,обмисли много добре това. b)

#1451 Потребителят е офлайн   gerry_nch Икона

Публикувано: 05 June 2007 - 04:14 PM

И на мен така ми изглежда положението с клетката, но все пак исках да попитам и други хора.
Кучето не може да стои дълго в нея, а като излезе навън сигурно ще има желание да си отмъсти и ще направи два пъти повече бели :)
И все пак вярно ли е че бигълчето не търпи да стои само вкъщи?

#1452 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 05:39 PM

От одавна не сме се появявали ето и малко снимки на макс да го видите пораснал :)
Тези с нагръдника с от по одавна.

http://www.snimka.bg...album_id=140651

Прикачени файлове

User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#1453 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:10 PM

Здравейте,

Малко снимки и на Адор. Вече е на 4 месеца та и отгоре.
Имаме и доста клипове, обаче имаме затруднения с кач1ванету в youtube

Прикачени файлове

#1454 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:14 PM

ето още една:

Прикачени файлове

#1455 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:15 PM

втори опит за първата снимка

Прикачени файлове

#1456 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:16 PM

страшният адор b)

Прикачени файлове

#1457 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:18 PM

готов за командировка d)

Прикачени файлове

#1458 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:19 PM

r)

Прикачени файлове

#1459 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:20 PM

Леле, ама но по-горната снимка, наистина е страшко! l)
Как сте успяли да го снимате така момчето?!?! l)
User's Signature

Beagle

#1460 Потребителят е офлайн   horhe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 10:39 PM

Здрасти Kayo,

Всъщност Адор не ме плашеше, а по-скоро ме ухажваше. Той обича да ни похапва от любов и докато ни похапва лекичко мърка от удоволствие.

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни