Бигъл
Публикувано: 18 June 2007 - 02:25 PM
horhe хубаво е, че сте решили да заведете Адорчо на експертна оценка!
Подготовката се състои в това, че той трябва да може да ходи редом на повод, да стои в стойка и да
позволи на съдията да му огледа зъбите /без да реши, че може и да го хапне l) /.
А за хотелите, които питаш, аз за "Опашка" съм чула само добри отзиви, другият не го знам.
Също имам наблюдения и от още два за София, но ще ти ги пусна на ЛС, като им изнамеря телефоните.
Подготовката се състои в това, че той трябва да може да ходи редом на повод, да стои в стойка и да
позволи на съдията да му огледа зъбите /без да реши, че може и да го хапне l) /.
А за хотелите, които питаш, аз за "Опашка" съм чула само добри отзиви, другият не го знам.
Също имам наблюдения и от още два за София, но ще ти ги пусна на ЛС, като им изнамеря телефоните.
Публикувано: 18 June 2007 - 03:01 PM
Намерих
унгарски развъдник
Български киноложки клуб "Бигъл" тук потърси или се свържи с някой от клуба
тук също може да намериш нещо
Пожелавам ти успех в търсенето на кученце!
п.п.:един съвет от мен не бързай да го вземеш, обмисли добре решението си. b) Сега се сетих още нещо.Мисля ,че не е добре малкото да има контакт с болното ти кученце .
унгарски развъдник
Български киноложки клуб "Бигъл" тук потърси или се свържи с някой от клуба
тук също може да намериш нещо
Пожелавам ти успех в търсенето на кученце!
п.п.:един съвет от мен не бързай да го вземеш, обмисли добре решението си. b) Сега се сетих още нещо.Мисля ,че не е добре малкото да има контакт с болното ти кученце .
Публикувано: 18 June 2007 - 04:54 PM
Здравей Kimi.!
В момента в България няма родени родословни бигълчета!
Единствената алтернатива за сега е да си вземеш бигълче от чужбина.
Ако имаш нужда от допълнителна информация обърни се към клуба /мейла е в подписа ми/,
там със сигурност има инфо за кучилата, които са актуални в момента /извън България/
В момента в България няма родени родословни бигълчета!
Единствената алтернатива за сега е да си вземеш бигълче от чужбина.
Ако имаш нужда от допълнителна информация обърни се към клуба /мейла е в подписа ми/,
там със сигурност има инфо за кучилата, които са актуални в момента /извън България/
Публикувано: 18 June 2007 - 05:42 PM
[SIZE=1]за жалост изгубихме Рафи. на 4 април брат ми го изведе на разходка на Витоша и го изгуби.Според нас някой ловджия го е взел защото бигълите са ловджийски кучета. d) nok d) nok d) nok
Прикачени файлове
-
post_29_1182181395.jpg (54.33K)
Брой сваляния: 92
Публикувано: 18 June 2007 - 06:17 PM
Ми казаха ти ,че няма в Бг.Трябва да се въоръжиш с търпение,иначе има хиляди кученца без дом ,без порода може да си вземеш,ако в крайна сметка не те устройва линка и искаш да го вземеш на момента.
п.п.:когато решиш ,пиши ще ти помогна с каквото мога.Моля те само обмисли решението си.
п.п.:когато решиш ,пиши ще ти помогна с каквото мога.Моля те само обмисли решението си.
Публикувано: 18 June 2007 - 06:38 PM
Цитат
Имам приятел в Чехия,но става много бавно.......
След като имаш приятел в Чехия, въпроса е наполовина решен! 1super
Ето ти един сайт на развъдник, където в момента има бигълчета и ще може да се вземат след 17.07.2007г.
Това не е толкова далечна дата и ще бъде чудесно, ако успееш да си вземеш бигълче!
Ако срещнеш затруднения с чешкия, казвай да помагам!
п.п - И тук има. Това е развъдника от който взех Монти, те могат да се взимат след 27.06.2007 г.
Публикувано: 18 June 2007 - 09:05 PM
Цитат
за жалост изгубихме Рафи. на 4 април .........
Много съжалявам за Рафи и непрекъснато се оглеждам за него и за Сони - другия изгубен/откраднат бигъл, но за сега нищо....
Аз все си мисля, че ако са в София няма начин да не ги намерим някой ден.
Публикувано: 18 June 2007 - 10:06 PM
Здрасти Kayo,
Май Адорчо няма да се справи с оценката. Голяма шматка е.
Ако трябва да ходи редом ще трябва да го държим много изкъсо.
За стойката не знам - много шава, не че не я прави, даже вдига предната лапа като истински ловец, но само когато има интерес.
А за зъбите едва ли ще ухапе някого, обаче мога да му ги разглеждам колкото си поискам само когато спи.
Освен това, когато има други кучета иска да си играе с тях и е доста нетърпелив и досажда. Много социален е с кучетата.
Мислиш ли,че ако сега се "изложи" можем да направим втори опит за оценка.
Все пак тази седмица ще се опитаме да потренираме.
А има и още нещо - вчера един Пит Бул го "клъвна" по муцуната и сега има рана.
Това, че е леко ранен би ли повлияло на оценката? bash
Май Адорчо няма да се справи с оценката. Голяма шматка е.
Ако трябва да ходи редом ще трябва да го държим много изкъсо.
За стойката не знам - много шава, не че не я прави, даже вдига предната лапа като истински ловец, но само когато има интерес.
А за зъбите едва ли ще ухапе някого, обаче мога да му ги разглеждам колкото си поискам само когато спи.
Освен това, когато има други кучета иска да си играе с тях и е доста нетърпелив и досажда. Много социален е с кучетата.
Мислиш ли,че ако сега се "изложи" можем да направим втори опит за оценка.
Все пак тази седмица ще се опитаме да потренираме.
А има и още нещо - вчера един Пит Бул го "клъвна" по муцуната и сега има рана.
Това, че е леко ранен би ли повлияло на оценката? bash
Публикувано: 19 June 2007 - 05:43 PM
Здравейте приятелчета :-) Качвам две снимки на Рей от май месец да видите какъв е достолепен. Целувки на всички. w) r)
Прикачени файлове
-
p1040003.jpg (50.38K)
Брой сваляния: 84

allure&Jack Ray

Вход

Горе
Цитиране +