Цитат
А също така много ме интересува дали лае като обезумял , всеки път когато вие се храните , понеже Ози не се трае , ужасен е в това отношение . Не можем никой да паканим на гости , докато масата е с чинии той просто не е на себеси . И не знам какво да правим , това е страшно чудо бе l) .
Вие как се справяте в такива ситуации ?
Поздрави
Нели
Здрасти Нели,
една малка корекция - НЕ СЪМ Планета, а ПАНЕТА. Ще ти се да витаеш в космоса, но уви трябва да стъпиш на земята:-)))).
Сега по същество: ох какво да ти кажа? Фреди е на 5 години и 5 месеца. Роден е 18.08.2000 година. Така поне ни казаха.
За гостите - какво беше това? Освен да си годтуваме - аз на жена ми и тя на мен, няма друга възможност. Един два пъти се опитахме да поканим хора в къщи и да сложим малко мезета... то не бе чудо, то не бе лудница. Тоя змей за по-сигурно го оставихме на терасата - ми той събуди квартала. от тогава - ако има гости - без ядене и пиене. е може малко пиене, но без храна.
Веднъж, след като го бяхме дали да го гледат, щото ходихме малко в чужбина - след около една седмица ни дойдоха гости. Ако искаш вярвай изяде ресните на килима и повърна по най-грозния начин. Да ти се отще да имаш куче... и хората си тръгнаха, нормално. Наши приятели са и не беше проблем. 5 минути след това, говедото му с говедо... какво мислиш направи - легна и вирна краците от удоволствие. Явно страх да не го оставим или дадем на някой. Страшно са инати в такива случаи.
Да, направо е много страшно да се гледа бигъл. Сега вече знаем, ама когато го взимахме се подлъгахме по една снимка и хоп, те ти булке спасов ден.
Иначе ние като се храним, не лае, само ходи от човек на човек и се пробва, кой ще се смили над бедното добиче, че да му даде нещо - я хлябче, я кашкавалче и т.н. Лакомия, знаеш.
Това е Фреди.
Поздрави, Панета.

Вход

Горе
Цитиране +