Бигъл
Публикувано: 06 July 2007 - 08:27 PM
1.00
Прикачени файлове
-
DSC00114_1.JPG (30.87K)
Брой сваляния: 88
Публикувано: 06 July 2007 - 08:28 PM
2. сичко това е ФРЕДИ - БИГЪЛ...
Прикачени файлове
-
DSC00116_1.JPG (81.24K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 06 July 2007 - 08:29 PM
3. и последно, за да могат и други да слагат снимки...
Прикачени файлове
-
DSC00127_1.JPG (47.32K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 06 July 2007 - 09:16 PM
Аз лично искам да слагаш още!
Не мога да се нагледам нла тези кучета.Ндявам се другата седмица по това време кученцето да си е вече при мен.Без родословие е ,ама не ми пука ,прилича си на бигъл и го искам колкото се може по-скоро.Моля давайте още снимки worthy worthy
Не мога да се нагледам нла тези кучета.Ндявам се другата седмица по това време кученцето да си е вече при мен.Без родословие е ,ама не ми пука ,прилича си на бигъл и го искам колкото се може по-скоро.Моля давайте още снимки worthy worthy
Публикувано: 07 July 2007 - 05:29 PM
Макс, може да се променя или маха снимката от режим редактиране, виж веднага под текста за въвежадане.
Панета, Фредката е много сладък, в муцуна Мърфи много прилича на него!
Публикувано: 07 July 2007 - 08:20 PM
Много е готин Мърфи!
Браво ,чудесни снимки!
Пожелавам Ви още много усмивки с това куче,страхотни сте всички бъгъл собственици ,както и кучетата ви!
Поздрави!
П.С.- Къде бяхте на море ,защото в повечето хотели не разрешават с кучета ,а ми е чудно къде сте били с Мърфи!Благодаря предварително! drink
Браво ,чудесни снимки!
Пожелавам Ви още много усмивки с това куче,страхотни сте всички бъгъл собственици ,както и кучетата ви!
Поздрави!
П.С.- Къде бяхте на море ,защото в повечето хотели не разрешават с кучета ,а ми е чудно къде сте били с Мърфи!Благодаря предварително! drink
Публикувано: 07 July 2007 - 08:48 PM
Цитат
Макс, може да се променя или маха снимката от режим редактиране, виж веднага под текста за въвежадане.
Здрасти на Мърфичката и на цялото негово Семейство. Много сте готини на морето. То и Фреди в началото не искаше да влиза, така че до тук нищо ново. Но в момента в който се хвърлих в морето, на секундата вече плуваше след мен. Внимавайте с пиенето на морската вода, щото после малко дрисък хващат.
Много Ви благодарим за готовността да го вземете татко фреди, ама не искаме да си разваляме познанството с Вас. Нали знаете, че Фреди е разбойническо куче. Много Ви благодарим за готовността.
Пожелаваме Ви много хубаво да си изкарате на морето, да не слънчасате и да сте супер като се върнете, рабира се и най-вече за малкия-голям разбойник Мърфи. Абсолютен бандюга е, бащичко! 1super
Наздраве и Ви пожелаваме весело и прекрасно изкарване на морето.
Фреди, Панета и Семейство.
Публикувано: 12 July 2007 - 03:54 PM
Да приложа линк-а ще е добре, не мислите ли? ouu
http://www.beaglesin...rg.uk/breed.htm
Извиняваме се
ПОздрави
bravoS
http://www.beaglesin...rg.uk/breed.htm
Извиняваме се
ПОздрави
bravoS

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 13 July 2007 - 11:37 AM
Цитат
Това ли е така нареченият "дългокосмест" бийдъл?
Странен е...
Странен е...
Здрасти Bags!
Ама, то там си пише под снимката:
" Griffon Vendeen Basset with her litter of Griffon x English Basset pups" b)