Бигъл
Публикувано: 27 February 2006 - 10:40 PM
cheers
Биги от вчера си е вкъщи и си има собствено легло щото докторите казаха, че с нашата прекалена обич ще я задушим някой ден- та с две думи трябвало и лично пространство. Да ама кво ти лично пространство - снощи си лягаме , а тя малката с двете лапички на леглото и реве ли реве. Е не издържах и след 5 минутки си я взех при мен, беше много доволна и веднага oo , та до сутринта. Малко се попритесних, че не искаше да хапва , ама по- късно си омете всичко чинийката и пак
oo
Голямата пакост за деня я направих аз- Почнах да готвя , а Биги доиде и искаше да си поиграем за първи път от както я имаме bravoS , поиграхме и аз бях много щастлива ама забравих за кухнята и направих пожар. Беше си доста сериозно и новото ми перде отиде по дяволите- иииииииии сега се правя на бояджия. s)
Но вкъщи всички сме адски щастливи , че Биги отново е при нас и е добре.
И точно на вас го дължим приятели, на вашите прегръдки и позитивни мисли. w)
А сега Биги отново хапна и директно oo
Наздраве от мен cheers
Публикувано: 27 February 2006 - 10:51 PM
а за кухнята какво да ти кажа...и аз имам опит за палеж в нашата.... b)
Пусни някоя и друга снимчица на Биги в новото и легло, с теб. Пусни да я видим щастлива, бодра и силна, защото големите и тъжни очи не ми излизат от ума! w)
Поздрави d)
Публикувано: 27 February 2006 - 10:58 PM
Прикачени файлове
-
PIC00580.JPG (31.89K)
Брой сваляния: 346
Публикувано: 01 March 2006 - 11:03 AM
Цитат
Тука сме БИГИ,
то бива бива разсеяност, ама да ти изгори къщата... лоша работа. Добре, че си локализирала горенето. Сега да не почнеш да ядеш храната на кучето, а да му сервираш Вашата.... Щото това е следващото. и един съвет, ако готвиш за Биги, слагай надпис на тенджерата, че някой изгладнял мъж може да и омете храната. l)
Поздрави и действително много се радваме, че сладураната е вече добре. Сега си препрочети старите съобщения за бигълите и внимавай с прехранването, че и то е опасно. Ще ти направи мазало в къщи, ако преяде...
Хайде със здраве. 1super
Публикувано: 01 March 2006 - 12:18 PM
Цитат
Всички да са живи и здрави през цялата година . Пожелавам на всички да не се отървете от здраве b) .
И за тази година да приключим с болестите bravoS .
Поздрави на всички
Нели и Оззи
Честита БАБА МАРТА на теб и на всички бигъли и техните стопани. Само здраве и щастие, слънце и цветя.
Публикувано: 01 March 2006 - 01:26 PM
Публикувано: 01 March 2006 - 03:09 PM
И дано Баба Марта не се сърди много този месец l)
Прикачени файлове
-
img.phtml.jpg (42.72K)
Брой сваляния: 257
Публикувано: 01 March 2006 - 03:20 PM
Голям Сечко цял ден ходи, скита по калове, по студове, сняг го вали, вятър го духа и вечер се върне капнал от умора. Седне да си почине, хапне си, пийне си, каквото му е редът, че чашка, че двенки, че килце, че две - изпил си бъчвата с виното.
Малък Сечко - и той като брата си. По реките ходи, леда чупи, снега топи, порои отправя, горите чисти, гнезда за скорците готви, цял ден ходи нагоре-надоле, умори се, върне се вечер, хапне си, пийне си. Ха чашка, ха още една, че килце, че две - и той си изпил виното.
Тръгнат двамата братя на сватба, на кръщавка илн някъде на гости и умират от срам, че нямат вино.
А пък бъчвата на баба Марта си стои в зимника непобутната - пълна-пълненичка.
Няма какво! Двамата братя решили да изпият вино-то на сестра си. Решили и го сторили. Днес тоя точне, утре оня точне - и виното се свършило.
Дошла баба Марта, запретнала ръкави, разшетала се да среща пролетта, както е прилично. Шетала, шетала, уморила се, седнала да си почине. Рекла да похапне, сетила се за винцето и рекла да си пийне.
Като отишла при бъчвата - що да види. В нея не останало ни капка. Дъгите й се разсъхнали, обръчите й се разслабили.
Разбрала баба Марта, че е ограбена от братята си, разсърдила се, разфучала се, леле-мале - насреща й се не излиза! Фучала, бесняла, клела, викала, па седнала, та заплакала. Сълзи реки потекли от очите й.
Плакала, плакала, най-после се утешила.
- Ех, ако са го изпили, моите братя са го изпили, не са чужди хора я - казала тя и се засмяла.
Утешила се, но все пак й било мъчно и обидно, останала без винце и че братята я излъгали.
И всеки път, кога си спомни за това, тя се сърди и плаче, но ядът бързо й минава и тя пак се засмива.
Прикачени файлове
-
9980.gif (14.14K)
Брой сваляния: 237
Публикувано: 01 March 2006 - 05:00 PM
та Честит Баба Марта на всички с пожелание за много здраве и щастие super best днес бях събудена от рано от майка ми ,която се бореше с Крис да му сложи някква мартеница а той беше така възмутен ,че после сляд като разбра че ням да мине номера да я свали доиде и ми открадна една дреха д я размотава в хола ..будилник не ми е нужен но пък сега според мене изглежда супер сладко

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 02 March 2006 - 06:36 PM
Цитат
та Честит Баба Марта на всички с пожелание за много здраве и щастие super best днес бях събудена от рано от майка ми ,която се бореше с Крис да му сложи някква мартеница а той беше така възмутен ,че после сляд като разбра че ням да мине номера да я свали доиде и ми открадна една дреха д я размотава в хола ..будилник не ми е нужен но пък сега според мене изглежда супер сладко

Много хубав кучо имаш w)

Вход

Горе
Цитиране +