Бигъл
Публикувано: 02 May 2008 - 10:50 PM
Гранулките се накисват за 10-15 мин. в топла вода и след това се дават на бебето.
Никакво масло и бульони - подправки не се дават на куче!
Това е моят съвет!
-----------
gretz, а как е твоето бебе?
Това е моят съвет!
-----------
Публикувано: 02 May 2008 - 11:40 PM
Браво, много се радвам, че е оздравяла!
Хайде давайте снимки на мъниците!
Хайде давайте снимки на мъниците!
Публикувано: 03 May 2008 - 03:25 PM
.. julie е добре днес, много е лакома.. хапва само pedigree junior.. не иска royal canin..
Цитат
Гранулките се накисват за 10-15 мин. в топла вода и след това се дават на бебето.
Това е моят съвет!
-----------
Това е моят съвет!
-----------
Публикувано: 05 May 2008 - 03:00 AM
Здравейте на всички!
Ние се изгубихме за малко ,ама тука имаше големи разправии в нас ,а и време нямахме...,изпонатровихме се цялото семейство с някакво месо ,пък баш и кучето и с 300 зора се оправихме. :rolleyes:
Дарка скоро става на 1 годинка :yahoo: т.е. след 5 дена :yahoo:
ще видим ква торта ще направим и какъв подарък да и взема ,абеее сложна работата ;D Дарка полудя...катери се по дивани ,фотьоили ,иска да гледа през прозореца или да скача ,ама стъклото и пречи... ;D отслабна много и тва ме притеснява ,макар че си изяжда цялата купа ,а и и даваме хубава храна ,на Про План ,ама слабее...загуби около 4 килограма ,а почти не се движи...смисъл само на разходките де ,ама те не са хич натоварващи ,а и са кратки ,нямам идея защо става така.
Вре се навсякъде ,кара ми се ,мъча се да я науча на още команди ,ама нещо почна да ги бърка ,като кажа легни - сяда ,като кажа - поклони се - ми дава лапа ,като кажа "Чао" - не маха с лапа ,а скача... Тренираме ги ,не е да ги е забравила ,ама.... Иначе е луда по домашни курабийки ,ония ден игра футбол с едно яйце ,ааа и ходихме на някакъв водопад та се наплашихме едно хубаво от водата ,ама фотоапарата си има собствено мнение и изтри всички снимки :- Ето я най-новата ни снимка (мамо ,ако четеш това ,да знаеш ,че на снимката не е нашето куче иии определено не се е качило до нашия телевизор :sviruka:)
П.П. - Радвам се ,че има нови бигълчовци.Напредваме с бройката бааааавно ,но славно ;)
Ние се изгубихме за малко ,ама тука имаше големи разправии в нас ,а и време нямахме...,изпонатровихме се цялото семейство с някакво месо ,пък баш и кучето и с 300 зора се оправихме. :rolleyes:
Дарка скоро става на 1 годинка :yahoo: т.е. след 5 дена :yahoo:
ще видим ква торта ще направим и какъв подарък да и взема ,абеее сложна работата ;D Дарка полудя...катери се по дивани ,фотьоили ,иска да гледа през прозореца или да скача ,ама стъклото и пречи... ;D отслабна много и тва ме притеснява ,макар че си изяжда цялата купа ,а и и даваме хубава храна ,на Про План ,ама слабее...загуби около 4 килограма ,а почти не се движи...смисъл само на разходките де ,ама те не са хич натоварващи ,а и са кратки ,нямам идея защо става така.
Вре се навсякъде ,кара ми се ,мъча се да я науча на още команди ,ама нещо почна да ги бърка ,като кажа легни - сяда ,като кажа - поклони се - ми дава лапа ,като кажа "Чао" - не маха с лапа ,а скача... Тренираме ги ,не е да ги е забравила ,ама.... Иначе е луда по домашни курабийки ,ония ден игра футбол с едно яйце ,ааа и ходихме на някакъв водопад та се наплашихме едно хубаво от водата ,ама фотоапарата си има собствено мнение и изтри всички снимки :- Ето я най-новата ни снимка (мамо ,ако четеш това ,да знаеш ,че на снимката не е нашето куче иии определено не се е качило до нашия телевизор :sviruka:)
П.П. - Радвам се ,че има нови бигълчовци.Напредваме с бройката бааааавно ,но славно ;)
Публикувано: 05 May 2008 - 03:37 PM
Заведета я на чичо доктор, може да не е нищо, но може и да е нещо сериозно. :(
Публикувано: 05 May 2008 - 07:55 PM
Не се глисти ,обезпаразитихме я.Не знам какво е ,но е от доста време така ,иначе апетит винаги има...ще видим.Досега бяхме на разходка :yahoo: поиграхме си с голдънка Рива ,потичахме малко ,пихме вода от гребната база ,изкъпахме се вкъщи и сега спинка :blink:
Публикувано: 06 May 2008 - 09:45 AM
Цитат
Не се глисти ,обезпаразитихме я.Не знам какво е ,но е от доста време така ,иначе апетит винаги има
Зависи кога сте я обезпаразитили и дали е изкарала нещо. Може и да не сте видели ако е имало паразити.
Но ако наистина слабее прогресивно е добре да се заведе на лекар АКО не е от глисти.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +