Бигъл
Публикувано: 22 October 2008 - 05:50 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 06:14 PM
Цитат
Лола е от Сливен и май е единствения бигъл тук.Затова този форум ми е единственото място за консултации относно бигълите :blink:
Обаче обичаме да пътуваме и още малко да порасне и може да я доведем до Варна да види и тя братовчед :blink: :blink:
Публикувано: 22 October 2008 - 06:17 PM
Цитат
По назад има подробна информация относно къде и как се намират бигълчета.
Чети Ronnie че не е за всеки това торнадо бигълът ;D
Публикувано: 22 October 2008 - 09:26 PM
П.П.
най важното забравих - хареса си я и си заспа вътре сама, изобщо не съм я карала да влиза , исках да я оставя да си влезе ако сама поиска :)

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 23 October 2008 - 01:18 PM
А иначе след разходка мия лапите :blink:
Публикувано: 23 October 2008 - 01:23 PM
Цитат
Tук има достатъчно теми по въпроса.
В тази тема има дадени и координати на истински развъдници - само трябва да се попрочете.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 October 2008 - 05:48 PM
Как сте Ейра, Лола и всички останали нови бебета? :blink: Пишете и пускайте снимки, да гледаме как растат нашите бебоци! :->)
Малко по-късно ще пиша пак, за да пусна един линк с абсолютно всички развъдници на бигли в Европа, за тези които проявяват интерес.
И малко снимки на малкия маймун:
Публикувано: 27 October 2008 - 06:07 PM
Вие си имате дворче както виждам,а ние до трета ваксина само на терасата.Но сега като идем на полянка е лудост голяма :blink: И затова с нетърпение чака уикендите и е първа кипра в колата.Бърза първа да се качи,защото знае че отива на готино местенце :blink:
Ами да си пожелаем още слънчеви дни за да можем да се разхождаме :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 05:53 AM
http://www.beagle.ne...Beaglioteka.htm
Лола, и Блу тича и дивее като разбит ;D- утре ще кача видеофилмче с него ^_^. Започна и апетит да му се появява, особено ако някой яде до него :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 03:40 PM
А това е Лолката,която се опитва да ни убеди,че яденето на пресни зеленчуци е полезно нещо ;D
Не е много полезно да яде сурова чушка,но й давам по две-три гризвания от време на време.И особено когато искам да я снимам как сладко си я гризка ;D

Публикувано: 29 October 2008 - 05:26 PM
Нямам нови снимки, но Ейра е пораснала АДСКИ много!!! Не бях я виждала 3 дена, сеедно ме е нямало много повече... наистина расте много бързо. А как ми се радваше като се върнах ако знаете!!!
3-та ваксина - понеделник! Нямаме търпение - и тя, и аз. :)

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 29 October 2008 - 08:31 PM
Вътре в лекарския кабинет искаше да прегризе на лекаря слушалките, да му откъсне джоба, а най- смешното беше като тръгнах да плащам-Блу беше сложен на масата и като тръгнах да си вадя портомонето и се обърнах- Блу заподскача към ръба на масата. Оставих портмонето, за да го хвана, в този момент той се обърна и побягна в обратна посока, захапа ми портмонето и с наклонена от тежестта на портмонето глава започна да скача като заек ;D. Лекаря заключи, че Блу е решил той да плаща :yahoo:
Ейра, надявам се като можеме да излизаме да се срещнеме и запознаеме бебетата да си поиграят, както и с други бигльовци- всеки, който има желание!
П.С. обещаното клипче ще го направя и кача до ден -два!
Пишете!!!