Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#2381 Потребителят е офлайн   Ronnie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 October 2008 - 05:50 PM

Аз съм от Варна, но все още не съм купила бигълче. Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя-най-хубавото място и цената...Все пак ми е интересно за бигъла и чета преди да ми дойде кученцето. :blink: И имате много сладки кученца! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

#2382 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2008 - 06:14 PM

Цитат

и аз се чудя Бинго зимата как ще я искара много  ще ми е интересно,вие от къде сте има ли от Варна може да ги срещнем :))Лола моя Бинго е батко :))

Лола е от Сливен и май е единствения бигъл тук.Затова този форум ми е единственото място за консултации относно бигълите :blink:
Обаче обичаме да пътуваме и още малко да порасне и може да я доведем до Варна да види и тя братовчед :blink: :blink:

#2383 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2008 - 06:17 PM

Цитат

Аз съм от Варна, но все още не съм купила бигълче. Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя-най-хубавото място и цената...Все пак ми е интересно за бигъла и чета преди да ми дойде кученцето. :blink: И имате много сладки кученца! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

По назад има подробна информация относно къде и как се намират бигълчета.
Чети Ronnie че не е за всеки това торнадо бигълът ;D

#2384 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2008 - 09:26 PM

Вече си имаме клетка  :blink: (само аз си знам как сум я докмъкнала  :o ..) сглобих я и и сложих вътре възглавницата, одеалцето, още една малка възглажничка... мнотото плюшени играчки и стана мн уютна   :blink: дайе и аз влезнах да видя как е  ;D  екстра е  ;) триабва да накарам някой да ни снима двете вътре  ;D ще е супер куул  B)

П.П.
най важното забравих - хареса си я и си заспа вътре сама, изобщо не съм я карала да влиза , исках да я оставя да си влезе ако сама поиска :)
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#2385 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2008 - 01:11 PM

:)

#2386 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2008 - 01:14 PM

Имам един въпрос към всички.Как ги капете :)как ги подаржате???

#2387 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2008 - 01:18 PM

Казаха ми, че до шестия месец кученцата не се къпят.Въпреки че когато стане на 6 месеца ще е студено и едва ли ще се престраша да я мокря.Затова на Лола съм й взела сух шампоан но още не съм го пробвала.
А иначе след разходка мия лапите :blink:

#2388 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2008 - 01:23 PM

предложиха една пяна праскаш го и с чист парцал го чистиш и има много хубав аромат и стаева наистина чист но ми се струва че и това не е добрв все пак химии наи различни,а за капането ни казаха кат порасне малко но не често  не било хубаво

#2389 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 October 2008 - 01:23 PM

Цитат

Ronnie аз моя бигал си го купих от зоомагазина от магдраифа като се спуснеш към колхозния пазар еи там има магазин моя е от там вкарват ги от Унгария,и като си вземеш може да се срещнем да ги запознаем
Ще те помоля, след като все още не си се запознал/а с проблема "куче от зоомагазин", да не препоръчваш същата грешка на търсещите. Те поне имат избор,особено щом са попитали в този форум, в който има кой да им каже, че куче НЕ СЕ КУПУВА от магазин или борса.
Tук има достатъчно теми по въпроса.
В тази тема има дадени и координати на истински развъдници - само трябва да се попрочете.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2390 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2008 - 01:25 PM

добре няма проблем само казах моя от каде е

#2391 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 05:48 PM

Здравейте пак и от нас с Блу! Остават още два дена до последната ни ваксина и много се вълнувам , че първата разходка все повече наближава! Блу расте и се променя с часове! Интересно е, че от както е при мен( малко повече от месец), бигльо се утрои( беше 2 кг, сега е почти 6 ;) ).
Как сте Ейра, Лола и всички останали нови бебета? :blink: Пишете и пускайте снимки, да гледаме как растат нашите бебоци! :->)
Малко по-късно ще пиша пак, за да пусна един линк с абсолютно всички развъдници на бигли в Европа, за тези които проявяват интерес.
И малко снимки на малкия маймун:

#2392 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 05:50 PM

и още:

#2393 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 05:53 PM

и...... :wub:

#2394 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 06:07 PM

Както виждам и Блу много обича да тича.И Лола е така.Срашна скорост развива ;D Опитах се да я заснема но излизаше само едно размазано петно ;D
Вие си имате дворче както виждам,а ние до трета ваксина само на терасата.Но сега като идем на полянка е лудост голяма :blink: И затова с нетърпение чака уикендите и е първа кипра в колата.Бърза първа да се качи,защото знае че отива на готино местенце :blink:
Ами да си пожелаем още слънчеви дни за да можем да се разхождаме :blink:

#2395 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 05:53 AM

Както обещах- един полезен линк:
http://www.beagle.ne...Beaglioteka.htm

Лола, и Блу тича и дивее като разбит ;D- утре ще кача видеофилмче с него ^_^. Започна и апетит да му се появява, особено ако някой яде до него :blink:

#2396 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 03:40 PM

Blu много интересен сайт.Особено ми хареса раздела "Биглеводство" :blink: Като ми остане време ще го разгледам най-подробно.
А това е Лолката,която се опитва да ни убеди,че яденето на пресни зеленчуци е полезно нещо ;D
Не е много полезно да яде сурова чушка,но й давам по две-три гризвания от време на време.И особено когато искам да я снимам как сладко си я гризка  ;D

Качена снимка

#2397 Потребителят е офлайн   Ronnie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 04:25 PM

Много сладки кученца да са ви живи и здрави!!! B)

#2398 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 05:26 PM

Хей! здравейте :) Аз малко се загубих тия дни.... пътувах извън БГ и оставих Ейра със родителите ми, с които хубаво си е хапвала :P ега като гледам снимките на Блу (доста хубав е станал!) и си мисля... нащо томбаче какво е закръгленко хихи.
Нямам нови снимки, но Ейра е пораснала АДСКИ много!!! Не бях я виждала 3 дена, сеедно ме е нямало много повече... наистина расте много бързо. А как ми се радваше като се върнах ако знаете!!!
3-та ваксина - понеделник! Нямаме търпение - и тя, и аз. :)
User's Signature

#2399 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 08:31 PM

:blink:Здравейте пак! Ние днес бяхме на 3-тата ваксина, но се оказа, че има и още една- след три месеца против бяс..Но след 10 дена можело да излизаме вече. Иначе в лекарския кабинер беше купон- докато си чакахме реда, Блу захапа косата на жената, която седна до нас, след което тя поиска да го подържи на ръце и той и откъсна едно копче от блузата ;D- голям срам/..
Вътре в лекарския кабинет искаше да прегризе на лекаря слушалките, да му откъсне джоба, а най- смешното беше като тръгнах да плащам-Блу беше сложен на масата и като тръгнах да си вадя портомонето и се обърнах- Блу заподскача към ръба на масата. Оставих портмонето, за да го хвана, в този момент той се обърна и побягна в обратна посока, захапа ми портмонето и с наклонена от тежестта на портмонето глава започна да скача като заек ;D. Лекаря заключи, че Блу е решил той да плаща :yahoo:
Ейра, надявам се като можеме да излизаме да се срещнеме и запознаеме бебетата да си поиграят, както и с други бигльовци- всеки, който има желание!
П.С. обещаното клипче ще го направя и кача до ден -два!
Пишете!!!

#2400 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 11:23 PM

ахаха лудница  ;D забавлявали сте се :) иначе да, има още ваксини, то принципно всяка година се бият някъкви
User's Signature

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема