Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#241 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 March 2006 - 01:45 AM

А ето ни и нас! w)
Само дето и днес нещо не ядем както трябва , дано всичко не се повтори отново.
Ама Рей вестник ли чете super best .

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#242 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 10:00 AM

Страшна хубавица е Биги , толкова мъничка b) .
Аз още съм като попарена от преживяването предната вечер. Бяхме в морската градина и като всяка вечер се разхождахме с Оззи . Той един час тичаше и си играеше с кученца и като решихме да си тръгваме , мъжа ми го извика да дойде за да му сложи повода . Обаче познайте какво стана , ами той побягна в обратна посока при което го изгубихме от полезрението си. Час и 40 минути сме обикаляли като луди из морската градина да го търсим , що рев ударих не искам да се сещам . Вървя и си мисля че някой го е откраднал , просто потъна в дън земя s) . И точно когато вече бюхме решили да си ходим , понеже освен всичко и валеше нон стоп , бяхме протизнали до кости , го виждам този заблудения да тича към мен радостен bl) . На същото място където последно го видяхме , там се и върна . Обаче какво да ви кажа , просто ни скаси живота това куче . Аз толкова се бях отчаяла . И после беше наказан и яде шамарчета и малко след това пак си го гушкахме говедцета b) . Така да ни изплаши , ужас направо .
Та така сме ние , гоним се из Бургас.
Днес ще го снимам и аз ще кача актуална снимка на бандита с дългите уши bravoS .

Поздрави
Нели и Оззи
User's Signature

Dushko dobrodushko

#243 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 10:10 AM

Рей първоначално четеше справочник( то си пише b) ), а после го разпарчадиса подобаващо и го заряза. В момента е подхванал едно стръкче здравец и го дъвче блажено l)
Иначе, Ози, един съвет от мен. Мисля , че е рано да го пускате без повод. Белята ще стане веднъж s) Аз моя куч го пусках няколко пъти, но се убедих, че ме прави на луда и ходи,където си реши. Да ти кажа честно не смея още да го пускам тук из квартала, още повече , че има и цели глутници кучета и почти по време на всяко излизане трябва да го браня. Оня ден подгони местния любовник на квартала-помияра Чарли и аз след тях тичам като шантава през 4 блока. bl) Откачих да не го изгубя и оттогава се зарекох докато не му дойде акъла (след 8-мия месец по думите на един ловец) да не го пускам в незаградени пространства. Моят вет. ме предупреди, че ако някой намери ловджийско куче никога няма да го върне.
Наскоро срещнах един ловец, който ми каза, че биглите гонели прасета(глигани) и сърнички чат-пат b) super best
User's Signature

allure&Jack Ray

#244 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2006 - 11:49 AM

Цитат

Цитат

oх добре че мнението не е придружено с каикатури че лошо ми се пише не бързаите да ме хапете за изказното мнение просто това ни бяха казали на нас когато крис беше болен ..
та Честит Баба Марта на всички с пожелание за много здраве и щастие  super best  днес бях събудена от рано от майка ми ,която се бореше с Крис да му сложи някква мартеница а той беше така възмутен ,че после сляд като разбра че ням да мине номера да я свали доиде и ми открадна една дреха д я размотава в хола ..будилник не ми е нужен но пък сега според мене изглежда супер сладко

Качена снимка

Много хубав кучо имаш w)

благодаря ти и твоито е голямо сладурче майка ми особено е вманиачена фенка на тзи порода и тя праща много поздрави
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#245 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 11:58 AM

Цитат

Рей първоначално четеше справочник( то си пише b) ), а после го разпарчадиса подобаващо и го заряза. В момента е подхванал едно стръкче здравец и го дъвче блажено l)
Иначе, Ози, един съвет от мен. Мисля , че е рано да го пускате без повод. Белята ще стане веднъж s) Аз моя куч го пусках няколко пъти, но се убедих, че ме прави на луда и ходи,където си реши. Да ти кажа честно не смея още да го пускам тук из квартала, още повече , че има и цели глутници кучета и почти по време на всяко излизане трябва да го браня. Оня ден подгони местния любовник на квартала-помияра Чарли и аз след тях тичам като шантава през 4 блока. bl) Откачих да не го изгубя и оттогава се зарекох докато не му дойде акъла (след 8-мия месец по думите на един ловец) да не го пускам в незаградени пространства. Моят вет. ме предупреди, че ако някой намери ловджийско куче никога няма да го върне.
Наскоро срещнах един ловец, който ми каза, че биглите гонели прасета(глигани) и сърнички чат-пат b) super best

Здравейте Приятели Ози, Рей,

много сте готини. А и на нашата любимка БИГИ, ама сте я издокарали, красавица.
Седим си в къщи, четем Вашите приключения с Ози и Рей и се смеем на глас със Съпругата.
Първо: да знаете много трябва да си пазите бигълите. Преди много време Ви писах за това и какви са супер ловци. Затова много се крадат. Действително ако се изгуби, няма шанс да Ви го върнат.
А за хойкането - да знаете в природата на мъжките е да си хойкат. Това го знаете без да ви трябва да четете книги. Трябва много да внимавате, когато има разгонени женски, независимо от породата. Женските са по-мирни.
Бигъла става малко по-мирен след година и половина. Повтарям да намерите начин да го дресирате. Рей даже ти бях писал май къде в София щах да водя Фреди.
Иначе са много своенравни и най-важното е, че се връщат там където са изчезнали. То е и разбираемо.
Иначе Фреди, когато беше на 1,5 години се изгуби. 3 дена го нема.
На третия ден си дойде пред в къщи. Целия беше изпояден от битка с други бездомни кучета. Най-вероятно беше избягал заради женска и после се е бил с глутницата.
имаше над 50 ухапвания. Счупени 2 зъба и какво да Ви кажа.
Една седмица само го извеждах да си върши основните нужди. Но после, пак старата песен на нов глас. Затова трябва да се държи из-късо и да се дресират. Всеки ден трябва да ги дресирате, штото много са хитри. Занемариш ли дисциплината и те хоп, изчезват и си правят квото си искат.
поздрави от нас с Фреди.

#246 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2006 - 12:03 PM

крис въпреки че е на 2 години вече, не смея да го пускам да тича сам че такива патила съм имала с него...миналата година моито родителско тяло го загуби сутринта в южния парк..това става към 7 сутринта и до 9 го търсят някъде към 11 майка ми реве та се къса и ми звънни и аз оттам фъррр с едно такси веднага в южния парк и ги гледам че покловината квартал които си разхождат кучетата там подвикват крис крис та аз разпитвм под път и надпът и като закатерих едни бири вече с най-лошото опредчувствие..и вече когато бях най-най отчаяна за капак се препънах и търкул търкул по едно хълмче но пък познаите кой беше долу онова говедо умирисано на блто и хмм..екскременти което се хвърли но беше голям радост въпреки че после цял ден не излезнахме от банята...другия случаи беше миналат зима към 20 декември...тогава пак търчеше с най-добрия му приятел едно хъски ма по едно време забелязвам че го няма а зваля сняг...после 3 най отвратителни часа по тъмно в ужасен студ и сняг крещях и целия парк не ща и да си спомням но после го видях и даже си помислих че халюцинирам а най-ужасното беше че това дебилче като ме видя...и хукна в другата посока аз тогава направо си изпаднах в истерия и го гледам той пк идва но все едно го е страх едва о убедих да дойде толкова беше изплшен че дори и баща ми не позна и тръгна да го лае после го качихме в нас и бегом да се топлим ..оттогава ме е страх да го пускам или бих се прежалила ма когато е лято b) какво да се прави
User's Signature

#247 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 12:12 PM

Цитат

Ама , че е сладур w) w) w)
Цункай го от нас

Здрати Бигинце,

сетих се нещо за теб. Понеже Ви предстои да излизате. Аз когато изкарвах Фреди за сефте, водих го по график, първо 10 мин., после 15 мин. и така, докато стигне 1 час на разходка, т.е. 1 сутрин и 1 час вечер.
трябва много да внимаваш според мен сега, коагто е била болна и ако времето е лошо не я изкарвай. Изчакай да се пооправи времето и почни тогава с излизанията. нищо няма да и стане.
А после пък през април започва периода с кърлежите, така че ще трябва да се приготвите и за това. ама това е далече още.
поздрави за сега от нас на Бигито.

#248 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 12:18 PM

снимка на Фреди

може ли някой да ми каже как качвате снимките?
мерси предварително.

#249 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2006 - 01:49 PM

Цитат

снимка на Фреди

може ли някой да ми каже как качвате снимките?
мерси предварително.

аз лично имам албум в photobucket.com и там като качиш снимките то ти дава самият код или ако го имаш качен някъде другаде===>[ img] link [ /img]
аиде чакаме снимки super best а да ако не искаш албум пробваи направо в tinypics.com даже автоматично ти ги смалява
User's Signature

#250 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 03:12 PM

има едно бутон4е "брауз" под полето, в което пишеш съобщение. Натискаш го и качваш снимка от компа си, но гледай да не е много голяма, за да не се разтяга екрана.
User's Signature

allure&Jack Ray

#251 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 04:13 PM

Здравейте и от нас, току що се събудихме w)
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 04:18 PM

Цитат

Цитат

Ама , че е сладур w)  w)  w)
Цункай го от нас

Здрати Бигинце,

сетих се нещо за теб. Понеже Ви предстои да излизате. Аз когато изкарвах Фреди за сефте, водих го по график, първо 10 мин., после 15 мин. и така, докато стигне 1 час на разходка, т.е. 1 сутрин и 1 час вечер.
трябва много да внимаваш според мен сега, коагто е била болна и ако времето е лошо не я изкарвай. Изчакай да се пооправи времето и почни тогава с излизанията. нищо няма да и стане.
А после пък през април започва периода с кърлежите, така че ще трябва да се приготвите и за това. ама това е далече още.
поздрави за сега от нас на Бигито.

Ами ние за това не припиряме много! Искаше ми се вече да сме по-големи за разходки, но ще изчакаме колкото е необходимо.
Биги е наказана в кухнята с 4 панички с храна пред нея и им се чуди, но докато не хапне малко няма да я изкарам от там.
Поздравявам ви Приятели и много целувки на всички ви
User's Signature

#253 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 04:30 PM

Цитат

Страшна хубавица е Биги , толкова мъничка b) .
Аз още съм като попарена от преживяването предната вечер. Бяхме в морската градина и като всяка вечер се разхождахме с Оззи . Той един час тичаше и си играеше с кученца и като решихме да си тръгваме , мъжа ми го извика да дойде за да му сложи повода . Обаче познайте какво стана , ами той побягна в обратна посока при което го изгубихме от полезрението си. Час и 40 минути сме обикаляли като луди из морската градина да го търсим , що рев ударих не искам да се сещам . Вървя и си мисля че някой го е откраднал , просто потъна в дън земя s) . И точно когато вече бюхме решили да си ходим , понеже освен всичко и валеше нон стоп , бяхме протизнали до кости , го виждам този заблудения да тича към мен радостен bl) . На същото място където последно го видяхме , там се и върна . Обаче какво да ви кажа , просто ни скаси живота това куче . Аз толкова се бях отчаяла . И после беше наказан и яде шамарчета и малко след това пак си го гушкахме говедцета b) . Така да ни изплаши , ужас направо .
Та така сме ние , гоним се из Бургас.
Днес ще го снимам и аз ще кача актуална снимка на бандита с дългите уши bravoS .

Поздрави
Нели и Оззи

Малеееееее, диване такова r) . представям си как сте се чувствали.
Големи са разбойници вашите.
Поздрави от нас и чакаме снимки cheers
User's Signature

#254 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 06:10 PM

Ето една проба... с бутончето брауз...

ако не се вижда снимка значи нещо не става...
вече няколко пъти пробвам, но нищо...
това определено трябва да се оправи на сайта, според мен.

Прикачени файлове

#255 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 06:19 PM

dribble това е. обаче май бая голямо стана. ако и вие го виждате така, кажете за да го изтрия.
поздрави. worthy l) n) victoryVVV

#256 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 07:27 PM

снимката е големичка, но на мен лично не ми пречи b) Все пак би трябвало ако кликнеш на снимката си на компа да има опция Edit picture и там да има подопция resize, където да я намалиш. r) Не ми се вижда кой знае какъв проблем обаче, че публикуваната тук снимка е голяма. Има наистина сериозна прилика между Фреди и Рей l)
User's Signature

allure&Jack Ray

#257 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 02:40 AM

Боооооооже, кви сте красавци bravoS bravoS bravoS ПУ, ПУ
Искаме и ние да пораснем w)
Не махай снимката, толкова е хубава cheers
User's Signature

#258 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 10:28 AM

Цитат

снимката е големичка, но на мен лично не ми пречи b) Все пак би трябвало ако кликнеш на снимката си на компа да има опция Edit picture и там да има подопция resize, където да я намалиш. r) Не ми се вижда кой знае какъв проблем обаче, че публикуваната тук снимка е голяма. Има наистина сериозна прилика между Фреди и Рей l)

Мерси за съвета...
сега вече май стана.
То честно да Ви кажа моя тийн... ме открехна за отрицателно време как става...
Така, че ето снимката сас смалени размери.

поздрави...

#259 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 10:35 AM

Цитат

Той Рей какви родители има и кога е роден?

Фреди го купихме от магазин и не се сетихме да вземем никакви документи. но ни казаха, че е роден на 18.08.2000.
Ако някой знае легло в София от 2000 година, нека каже, плс.

Прикачени файлове

#260 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 02:49 PM

Цитат

Цитат

снимката е големичка, но на мен лично не ми пречи b)  Все пак би трябвало ако кликнеш на снимката си на компа да има опция Edit picture и там да има подопция resize, където да я намалиш. r) Не ми се вижда кой знае какъв проблем обаче, че публикуваната тук снимка е голяма. Има наистина сериозна прилика между Фреди и Рей l)

Той Рей какви родители има и кога е роден?

Фреди го купихме от магазин и не се сетихме да вземем никакви документи. но ни казаха, че е роден на 18.08.2000.
Ако някой знае легло в София от 2000 година, нека каже, плс.

Ами Рей е роден на 06.август 2005
знам го защото Рей е дете на нашата мама-Джина и баща Бруно/шампион на Унгария /
Рей и двете му брадчета са родени след изкуствено оплождане... oleeee
Качена снимка
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15