Цитат
Рей първоначално четеше справочник( то си пише b) ), а после го разпарчадиса подобаващо и го заряза. В момента е подхванал едно стръкче здравец и го дъвче блажено l)
Иначе, Ози, един съвет от мен. Мисля , че е рано да го пускате без повод. Белята ще стане веднъж s) Аз моя куч го пусках няколко пъти, но се убедих, че ме прави на луда и ходи,където си реши. Да ти кажа честно не смея още да го пускам тук из квартала, още повече , че има и цели глутници кучета и почти по време на всяко излизане трябва да го браня. Оня ден подгони местния любовник на квартала-помияра Чарли и аз след тях тичам като шантава през 4 блока. bl) Откачих да не го изгубя и оттогава се зарекох докато не му дойде акъла (след 8-мия месец по думите на един ловец) да не го пускам в незаградени пространства. Моят вет. ме предупреди, че ако някой намери ловджийско куче никога няма да го върне.
Наскоро срещнах един ловец, който ми каза, че биглите гонели прасета(глигани) и сърнички чат-пат b) super best
Здравейте Приятели Ози, Рей,
много сте готини. А и на нашата любимка БИГИ, ама сте я издокарали, красавица.
Седим си в къщи, четем Вашите приключения с Ози и Рей и се смеем на глас със Съпругата.
Първо: да знаете много трябва да си пазите бигълите. Преди много време Ви писах за това и какви са супер ловци. Затова много се крадат. Действително ако се изгуби, няма шанс да Ви го върнат.
А за хойкането - да знаете в природата на мъжките е да си хойкат. Това го знаете без да ви трябва да четете книги. Трябва много да внимавате, когато има разгонени женски, независимо от породата. Женските са по-мирни.
Бигъла става малко по-мирен след година и половина. Повтарям да намерите начин да го дресирате. Рей даже ти бях писал май къде в София щах да водя Фреди.
Иначе са много своенравни и най-важното е, че се връщат там където са изчезнали. То е и разбираемо.
Иначе Фреди, когато беше на 1,5 години се изгуби. 3 дена го нема.
На третия ден си дойде пред в къщи. Целия беше изпояден от битка с други бездомни кучета. Най-вероятно беше избягал заради женска и после се е бил с глутницата.
имаше над 50 ухапвания. Счупени 2 зъба и какво да Ви кажа.
Една седмица само го извеждах да си върши основните нужди. Но после, пак старата песен на нов глас. Затова трябва да се държи из-късо и да се дресират. Всеки ден трябва да ги дресирате, штото много са хитри. Занемариш ли дисциплината и те хоп, изчезват и си правят квото си искат.
поздрави от нас с Фреди.