Бигъл
Публикувано: 10 November 2008 - 09:16 PM
Оказва се, че биглите са много умни кучета, просто трябва да бъдат добре мотивирани!
Това,което сега мога да те посъветвам е да СПРЕШ да даваш тази команда и да я ПОВТАРЯШ, докато не си сигурна, че ще бъде изпълнена. Не се тревожи, че не си успяла, съвсем скоро ще я знае перфектно-гарантирам ти!! :->). Обаче твърдо научена команда е тази, която би се изпълнила при всякакви разсейващи фактори, което за 3 -месечно бебе, каквито са нашите е смешно даже:)- Тепърва трябва да се усложняват и затвърждават. Бих ти обяснила и сега повече, но мисля, че ще е по -ефективно ако ти го показвам същевременно!
И още- ако някой иска да си пишеме по бигълски теми и на скайпа ми: to_julie13- ще се радвам!
Публикувано: 11 November 2008 - 10:47 AM
Цитат
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 November 2008 - 12:55 PM
Много е хубаво че се организирате и имат мъниците с кого да си играят, надявам се и ние във Варна да се съберем скоро :))
Оскар имаше страхотен уикенд:) Ходихме на къщата и там падна луда игра, чак накрая взе да занася дупето от умора ;D С една булонка пощуряха :)))
Иначе вече излизаме всеки ден на разходки, пускам го по малко без каишка и той , върви редом до мен чак ме очудва колко е послушен навън, защото като го знам в къщи какви ги прави и :rolleyes:
Научихме командите седни, стои, в кръг, а като му кажа "луд" и започва да подскача и далае ;D :yahoo:
Относно обезпаразитяването - Фронтлайн ( мисля че е добър продукт:) )
Публикувано: 11 November 2008 - 04:27 PM
Много ми е притеснено сега.... Стискайте палци да не е нещо сериозно :(

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 11 November 2008 - 08:22 PM
Цитат
Поздрави и предварителни благодарности :blink:
Ами четвъртък след разходка я прибрах и преди да си легна видях,че на опашката има нещо като засъхнала кръв и отдолу беше леко зачервена,но реших,че от къпането.И вече на другата сутрин видях капка кръв на пода и така разбраме.Иначе няма някъква промяна в поведението,освен че се спира на всеки ъгъл където са маракирали мъжките
Публикувано: 11 November 2008 - 08:35 PM
Цитат
Ми Eйра се спира на всеки ъгъл, дърво, купчина листа и каквото е било, където някой е пишкал, акал спал.... минал, .. и каквото и да е било :D И разследва по бигълски докато не ми писне и не я издърпам в желанието си все пак да стигнем до парка.....
:( Тя затова сигурно е лепнала тая кожна гадост.......

Публикувано: 11 November 2008 - 10:06 PM
Цитат
Дано да не е нещо сериозно!
Въпреки, че олисяване на козината на няколко места, хич не ми звучи несериозно, като заболяване.
Но .. ще чакаме резултатите от изследването!
Публикувано: 12 November 2008 - 12:55 PM

Публикувано: 12 November 2008 - 08:15 PM
Има доста интересни разцветки!
Вижте това бигълче, много е интересно и е със сини очи

доколкото знам това е много рядко срещан цвят, комбинация между някъкви гени.....

Тук има информация и за разгонването на бигълките
..понеже имаше интерес по-нагоре