Цитат
Защо обаче понякога не коментирате?
Цитат
Здравейте, Днес Пак ходихме с Ейра на вет да и бият инжекция за гъбичките, казаха че има губички с краста едновременно :'( :'( :'(
Цитат
Незнам от къде го е хванала, но малкото петънце на главичката което споменах го бях забелязала още преди да я извеждаме....
Цитат
Ейра не е от магазин, както и да е, незнам дали е била болна когато съм я взела, вярно че когато се осъмних за пръв път някъкво 'плешиво' петънце още не я извеждах, но знам ли... а и не съм чула другите кученца да са болни....
Защо не коментирахте случаят, който цитирам? Случайно не сте го прочели, или какво..? Или може би не Ви е удобно да го правите, защото така ще рухне непоклатимата Ви идея и борба за разбиване на търговската мрежа с животни?
Човек е хубаво да коментира тема, когато е запознат с нея!
Ако въпросът е дали в развъдника има заболели кучета от микроспория и/или краста, то отговорът е не, няма такива.
На 15/16.11.2008г. се проведе CACIB София,
съдиите Antonio Di Lorenzo /IТ/ и Georgi Hristozov, /BG/
дали пък нямаше да забележат, ако бяха болни кучетата!
Цитат
Направих си труда да изчета доста от постовете, защото и моят син сега задава въпроси и не искам да дискриминира или да изказва мения, които още не разбира. Позволявам си и аз да спомена съмнителните неща, които правят впечатление на невежите. Въпросното кученце, взето от развъдника е болно от краста с гъбички. Горепосоченият развъдник е много тайнствен и сдобиването с кученце от там става по някакви неведоми пътища. Майката на кученцата, доколкото разбрах,след активно търсене на кученце, не е жива. Споменати са поне 2 рожденни дати на малките/собствениците не знаят кога са родени кученцата им/. Мистерия.
Или не?!. Само не казвайте, че инфото на един лицензиран развъдник относно кученцата трябва да е толкова потайно и ние невежите да се чудиме!
Призовавам повече потребители, да имат смелостта да изказват позицията си. Всички ние да запазваме културния тон. Поздрави.
Когато децата растът със сигурност изказват мнения, които са дочули и не разбират. По тревожното е, когато чуеш мнението на родителите им, че могат да отглеждат кученце на балкон ограден със саксии, за да не им руши къщата. Не знам кой би им дал/продал кученце. /имам още три примера за планирано, добросъвестно отглеждане на кученца, но няма да се впускам в подробности./Само искам да спомена, че когато исках да взема бигъл от развъдник в Австрия ми бяха зададени 34 въпроса и едва след като отговорих, те ми обясниха дали съм подходящия човек, който да си купи бигълче от техния развъдник.
Хората се сърдят и не могат да проумеят защо пък точно те да не могат да вземат кученцето.
Тайнствения развъдник за дълго ще остане такъв, особенно след смъртта на два бигъла в него. /за "невежите" бигълите бяха отровени/ Правилно сте разбрала за майката-бигъл, но не сте разбрала, че умряха и няколко от малките кученца. А относно мистерията с двете рожденни дати - не мисля, че трябва точно вас да информирам, но щом питате - кучилата бяха две и радоста ни беше голяма, но за съжаление трая твърде кратко.
Адресите на двата развъдника към БККБ ги няма в I-net пространството и няма да бъдат публикувани въпреки вашата позиция.
Силно се надявам, сега вашия син да се почувства по-запознат с темата и да не се измъчва с допълнителни въпроси!!!