Цитат
Моето куче не живее в клетка, спи в леглото ми, никога не е била заключвана в клетка..... не съм я взела за да показвам колко е куул, за тва си имам бентли B) (в кръга на шегата, нямам бентли..)
Не се инатя като малко дете, изказах мнението си защото някой питаше от къде да си вземе бигълче, и все още смятам че правилния отговор е развъдник. Въперки, че казваш колко нехуманни са хората в развъдниците и как си изхвърлят кученцата по магазините.... Аз пък си мислех че кученцата в магазините са от места, където 'произвеждат' кучета.. не развъдник - има разлика, защото вие май не правите тази разлика.. Има разлика между лицензираните така да се каже.. регистрирани към клуба на дадена порода или към федерацията по кинология развъдници и това, което може би вие наричате развъдник. А такива места... където са събрали разни 'породисти' кучета, които държат в клетки и заплождат докато може , хранят с хляб и вода ... те продават кученца по магазините и из интернет... И при положение че едно бигълче от развъдник в европа е от 300 до 1000 евро, като добавим транспорта, парите за храна докато е в магазина, ваксини... ако поостане по дълго в тоя магазин.. и как така изведнъж става 300.. 500 лева.... ? или - забравяме историята с развъдника, ваксините, качествената храна, кученцето е родено в клетка в някъкво ужасно място... хранено с бог знае колко 'качествена храна и е дошло в тоя магазин, където като са сложили.... нямам идея колко надценка, то е станало 500 лева..... помослете малко.....

Вход

Горе
Цитиране +