Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3113 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 February 2009 - 11:19 AM

и междо другото Лоли4ка няма за какво да се 4уства засегната това си е ли4но мое мнение но тя тук в форума е една от най- големите сладурани има прекрасна мила муцунка и големи влажни о4и  :wub: :wub: :wub: надявам се дойда ли в софия да дойде и тя 4е да и нама4кам у6ите и да си направим мноооого снимки  :wub: :wub: :wub:

#3114 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 12:05 PM

и ние с Блу напълно подкрепяме Чезара, че Лоличка е една прекрасна малка сладурка и аз много се надявам да намерят време и дойдат до София, където между другото всеки, който иска нека се чувства поканен на гости! ;) В тази връзка много се разочаровам вече от несериозността на софийските бигли, вярно, че kayo тази седмица не може.......другата седмица и аз няма да мога :( Чезара хайде , мила идвай към софия.
И предлагам пак да качиме снимки на бигльовците, даже и най-бебешките.Ужасно ми е мъчно че са се затрили толкова снимки във форума.......Като ми остане време, ще взема да кача някакви.
Целувки на всички.  :wub:

#3115 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 12:36 PM

Chezara и Blu силни прегръдки от мен и радостни близвания от Лоли  :wub: Много ви благодарим за милите думи.Беше ми станало много тъжно,но като прочетох какво сте ни написали и ми стана много мило и определено си оправих настроението.
Специални целувки на малката италианка Чези (аз така си я наричам,защото това е едно от най оригиналните имена тук и ми звучи италианско ;) ) и целувки на малкия ми сладурко Блу,който има специално място в сърцата ни с Лолка :blink:
И благодаря за поканите :wub: Само да се стопли и бавно но славно се надявам да можем да потеглим за една бигълска среща,да подуши и моята мецанка бигълско носле  :blink:

#3116 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 06:15 PM

Здравейте за днес и от нас, ние вече дадохме своята любов към Лоли като я сложихме на кориците на Вог.Лоли, ти си нашата сладка кака  :wub:

Благодаря на бушката, че ни обърна внимание на тази част от здравето на нашите душички!Наистина беше важно. :palec:

Ние днес бяхме в близкия парк, където открихме специално място, където кученцата могат да тичат на воля. То е заградено, така че да не те е страх, че ще избягат или че ще излязат на улицата, има си пейки, където да седнеш, а кучовците да си играят и тичат на воля. Шапка им свалям на хората, помислили са и за нас и за нашите сладури. Рони така се наигра и натича, че спи вече 4 часа следобеден сън!
Има някакъв проблем с качването на снимки, като мога ще приложа снимков материал за Рони "в  полет"  ;D ;)

#3117 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 07:50 PM

мили4ка ми Блу и аз умирам от мерак да дойда и даже само мрънкам но понеже идването ни зависи и от 6офьора  ;D......... но 6те дойда 100% и много се надявам да дойдат и други бигъл4ета Лоли мили4ка дано така  се полу4и 4е и ти да дойде6  :wub: а името на 4езара наистина е италянско... ;) идва от мъжкото име 4езаре..... а по повод снимките сега 6те ви пратя снимки от дне6ната ни разходка бягме 3 бигъл4ета и едно хъски после доиде и едно лабрадор4е и.... много други ку4овци...... :yahoo:

#3118 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 08:32 PM

снимките 6те ги отложа за уте 4е 6те ставам от компа но утре 6те ги видите  поздрави от нас :wub:

#3119 Потребителят е офлайн   zlatno_kluche Икона

Публикувано: 08 February 2009 - 08:00 AM

Здравейте !  ;)

Много се радвам ,че попаднах на този форум .

Мнооого харесвам тази порода , кучетата са невероятни .Отдавна си мечтая да имам куче ,но изчаквам за да се почувствам готова , за да го обградя с вниманието ,което заслужава и да имам подходящ терен за тази порода.
Проблема ми е ,че не съм запозната за развъдници в София . Попадала съм в магазини ,но там ми заявяват , че трябва да поръчам и да чакам , което малко ми изглежда несигурно... бих предпочела да познавам майката , хората ...
Моля ви , вие като стопани на тази порода кучета (която е невероятна , влюбена съм в нея ) да ме насочите към кого или къде да се обърна .

Имам и още един малък проблем - с ориантирането на разцветките  :blink:
http://beagle.hit.bg/cwetowe.html Тук за радост моя намерих много добро описание .Всички варианти са много сладки , но аз съм си избрала  Бигъл 2 и Бигъл 3 (от линка) .
http://www.goldengum...s/...-club.jpg Това би трябвало да е Бигъл 3 според обясненията за разцветките  , а това http://www.welpen.de...heid/beagle.jpg Бигъл 2 .
Или пак се бъркам ... не ,че има значение но искам да се ориантирам на 100 % .
Благодаря ви .
Поздрави !

#3120 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 09:39 AM

Такааааааа, аз днес съм свободна и с групичка приятели с още 1-2 кучета отиваме на поход на Витоша.Който иска да се присъединява- знаете ми скайпа, още около 1 часа ще съм на линия!

Към zlatno_kluche, разветката и на двете снимки, където има по едно куче е вариант номер 3- класическа окраска с наситени и ясно разграничаващи се черно и кафяво.За да стане такова кучето, първо трябва да знаеш какви са били родителите му и да са били нещо подобно и второ като бебе трябва да е абсолютно черно- те изсветляват доста- чак до към годинка, годинка и нещо.Но пък разбрах, че изсветляват не с еднаква интензивност, т.е. определящо значение имат родителите! В момента има бебета в разни чужду развъдници, защо не пробваш да се поразровиш малко. В България също има новоткрит развъдник за бигли, пробвай и с тях да се свържеш.
Успех!
П.П. а и забравих - вечерта очаквайте снимкииииииииииииииииииииииииииииии :P

#3121 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 February 2009 - 01:21 PM

Цитат

да ме насочите към кого или къде да се обърна .
Бебета.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3122 Потребителят е офлайн   zlatno_kluche Икона

Публикувано: 08 February 2009 - 02:55 PM

bushkata  :wub:
blu Много благодаря за информацията  :wub:

Т.е. това кученце към вариант номер 3 ли е  http://www.beagle-ja...cz/be-xena1.jpg ?

А това към кой вариант е  http://www.beagle-ja.../be-xfiles1.jpg ?

Струват ми се различни за един вариант ....

#3123 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 05:13 PM

Те са още бебенца и имат още много да се променят докато достигнат окончанелното си оцветяване :blink: Трябва да се видят и родителите за да може да се каже със сигурност според мен

#3124 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 07:23 PM

ето няколко снимки от в4ера и днес  B)

това са Бари Бенджи Рекс(хъскито) и Чезара ка4ваме се към альо6а(хълм в пловдив)
Качена снимка
тук са ве4е горе и играят копаят дупки гонят се....... :rolleyes:
Качена снимка
а накрая сле дългия ден Чезара бе6е толкова уморена 4е не и пука6е даже и от котарака  ;D
Качена снимка

#3125 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 07:37 PM

това ве4е е по рано днес ...
Бари и Чезара.....
Качена снимка
тук се гонят заради един 4орап... B)
Качена снимка
тук  ве4е немогат да се разберат на кой е.. :rolleyes:
Качена снимка
тук бари ве4е си тръгна и дойде другия сладур Майло  :wub:
Качена снимка
4езара намери друг 4орап и Майло го поиска... :o
Качена снимка
а тук пак се карат за 4орап разликата само е 4е 4орапа е друг и не е Бари а Майло  ;D
Качена снимка

#3126 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2009 - 01:18 PM

Привет, радвам се, че форумът работи, а и у нас вече имаме интернет. Колажите от този сайт са много веселяшки /особено Блу - президент/, ще се пробваме и ние да спретнем нещо.
Снимките на Чезара и другите пловдивски бигълчета са супер, страхотно е да видиш няколко бигльовци събрани заедно.  :wub: Явно е паднала голяма веселба покрай "битките" за чорапа..  А Чезарчето гледам, че не се дава на батковците и лудее наравно с тях. :blink:
Ние утре отиваме на трета ваксина. :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3127 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 08:10 PM

;D покрай тея 4орапи...понеже винаги намира по някой....е убявихме за пазителката на великия 4орап  :->) ^_^

#3128 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 08:34 PM

Чезара, много забавни снимки!!
Ето малко и от нас :blink:

#3129 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 08:47 PM

А тук се качихме на високо, където беше студено ;)

Като се прибрахме бяхме изморени :blink:

#3130 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 11:05 PM

Оооо  ;D защо Йори е зелен.. пак ли си си играла с цветовете на фотошопа  ;D
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#3131 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 11:09 PM

Не съм liberty, levels са твое призвание ;) аз вече на фотошопа не пипам, че не ми се отдава ;D а ако питаш за играчката му, това е едно зелено магаренце :blink: и да зелено е ;D

П.П.знаейки как ти можеш да оправиш снимка, която е тъмна или с лоша видимост и как мога аз ;D.....и ми убиваш ентусиазма ;D

#3132 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2009 - 10:16 AM

blu  е пректарсен на тия снимки най - ми е сладък на последната снимка незнам за6то но с тази дре6ка ми изглейда като 4овек тамън станал от сън измъква се от леглото и се запътва към 4а6ата си с кафе само сето той е с игра4ка  ;D ПРЕКРАСЕН Е!!!!!!! :wub: :wub: :wub:

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни