Бигъл
Публикувано: 14 July 2009 - 06:10 PM

Намерете ни във Facebook-a - Санбернари България - да се събем любителите на тези прекрасни кучета.
Публикувано: 20 July 2009 - 08:41 AM

Този Неро е голям сладур.Разкажете нещо повече за него,как го открихте,как си го взехте? Поздравления за това и пожелания да имате прекрасно съжителство с него

А другите съфорумци къде сте? Знам,че ходим по разходки,но в тази жега поне ние ходим рано сутрин и късно вечер иначе и двете изплезваме език

Публикувано: 21 July 2009 - 12:34 PM

Нашето момче стана Шампион на България, като малко имахме забележка относно килцата

Хендлер беше прекрасната Ани, и двамата много се харесаха

Снимки ще кача тази вечер.
Прикачени файлове
-
CAC.pdf (101.11K)
Брой сваляния: 101 -
CACIB.pdf (102K)
Брой сваляния: 65 -
CACIB_0001.pdf (70.65K)
Брой сваляния: 65

Dushko dobrodushko
Публикувано: 21 July 2009 - 09:59 PM

Както си пишат хората за море, за игри и се появява някой, който никой не го пита, за да спомене, че кучето му е най-якия бигъл в България, надявайки се на сносна печалба, продавайки децата на шампиона.

айде със здраве и се надявам на по-" земни" постове от тук нататък
Публикувано: 21 July 2009 - 11:23 PM
Какво те халоса по главата ,че да пишеш подобни идиотщини и то на хора ,които си водят кучето на изложба за тях самите.
Ей ,все си мислех ,че умствено болните ги лекуват ама явно не е така.
Как все ще се намери някой да изкоментира толкова комплексарски нещо хубаво и емоционално за повечето хора.
На Оззи да му е чстита титлата,която си е съвсем заслужена,с прадеди ставали шампиони и то в Европа ,и то по няколко пъти си я е заслужил.Оставям на страна факта,че наистина е невероятен представител на породата .
Всички кучета са страхотни и невероятни само и дори поради факта,че са ваши,не им трябват титли,това,че някой им ги дава е добре.Така,че не обръщайте внимание на подобни изказвания приятели,гледайте си бигльовците и бъдете щастливи.
Който иска ме е разбрал

Публикувано: 22 July 2009 - 03:17 AM

Жалко, че тази година не успяхме да наминем през морските изложби, за да се видим. Нямате ли снимки от изложбата, за да ви видим?
Ето няколко снимки от нас:

Публикувано: 22 July 2009 - 06:49 PM
Ако идвате насам се обадете, гледам снимки от море

Снимки ще кача тези дни, че са на Таки на апарата, а той много сложееен за мен

Много е пораснал вашият юнак, възмажал е.
Поздрави и от нас и дано се видим скоро.
А на комплексара, много поздрави. За твое сведение имаше 3 бигъла и не бяха от България, за съжаление.
Защото тукашните са много по добри от това което видях.
А за децата не ни трябва титла, и без нея вече сме напред с материала

Dushko dobrodushko
Публикувано: 22 July 2009 - 10:49 PM

Много се кефя на постове на останалите в този форум- научил съм доста за тази порода вече и догодина ще имам или бигъл или джак ръсел( т.к тази година ми се очертава много учене и нямам време

П.С. към леля жужи- умствено болен, халосал по главата?!

и понеже леля жужи много обича да демагогства "Всички кучета са страхотни и невероятни само и дори поради факта,че са ваши,не им трябват титли,това,че някой им ги дава е добре.Така,че не обръщайте внимание на подобни изказвания приятели,гледайте си бигльовците и бъдете щастливи."
Че нали за това говоря

Публикувано: 22 July 2009 - 11:20 PM
Ози честита наградата! пожелаваме ти още много успехи в бъдеще :)
Къде се провеждат тези конкурси, интересно ни е някой път да дойдем да погледаме, има ли някаква уеб страница където може да се видят дати и тнт.

Публикувано: 23 July 2009 - 07:10 AM

Поздрави от нас с Бари!

Vanity of vanities....
Публикувано: 23 July 2009 - 08:09 AM
Ние пък да си кажем,че пак ходихме до морето и Лолката в един момент реши да си изкопае дупка в пясъка,настани се в нея и не мръдна много дълго време

Публикувано: 26 July 2009 - 11:25 AM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 27 July 2009 - 01:24 PM
Успех на всички, които ще се заемат с танци с бигълчетата си- това си е цяло изкуство за мен!!

Публикувано: 29 July 2009 - 08:50 PM

Публикувано: 30 July 2009 - 06:01 PM
Ние също се запознахме с Джими - голям бонбон и вече е доста самостоятелен! Мърфи не благоволи да играе с него, но го изтърпя да му погризе ушите :)
Честита 1 годинка на всички рожденици - Мръфчо стана на 3 годинки вече - голям батко!