Бигъл
Публикувано: 16 December 2009 - 01:25 PM
Публикувано: 16 December 2009 - 05:00 PM
И къде е този сняг?
Публикувано: 16 December 2009 - 06:49 PM
Публикувано: 16 December 2009 - 07:50 PM

А Бонро колко е пораснал...Страхотен е

И ние отчетохме малко сняг тази неделя.Същата история и при нас беше като при Рони,то не беше скачане,заравяне,лудост голяма

Публикувано: 16 December 2009 - 08:31 PM
рони е голям сладур с това палтенце. Аз много се чудех дали ще му трябва нещо подобно и да си призная мислех да не му вземам да не се изнежи. Но за три седмици два пъти ми се разболя хайванчето и доктора ми обясни, че бигълите нямали подкожен косъм и било хубаво да му се вземе нещо, поне докато е малък. Кажете вие как процедирате. Трябва да се има предвид, че си го гледам вкъщи и температурната разлика е от порядъка на 23-27 гаруда, според зависи навън колко е студено.

А Бонро е пораснал и е станал още по- голям бонбон... даже си е цяла бонбониера Ивето, кога ще си съберем с Рафчо. Поканата пак е отворена към всички!
Усмивки и много коледно настроение ви пожелавам!
Ив и Рафи
Публикувано: 17 December 2009 - 12:39 AM

Публикувано: 17 December 2009 - 09:34 AM

Аз определено съм "за" дрешка.И при нас е така,вътре топло,вън студено и разликата е значителна особено като завее вятъра.С една съфорумка си говорехме,че когато тичат и дивеят не е нужно защото се стоплят,но при градските разходки когато само се движим бавно определено трябва да са облечени.А в снега се и мокрят.Така че дрешката не е излишна нито е глезотия според мен и го споделям от опит.
Имам предложение,особено след като Рони го видяхме с дрешка,всеки да качи облечена снимка да направим зимно бигълско ревю

Публикувано: 17 December 2009 - 12:51 PM
Иначе мястото, където сме сега е Букурещ, уточнявам за по-малките бигълчета

Ето и информация за дрешката, дано сме полезни. Избрахме я с крачолчета, за да му е топло на крачетата, да не ги мокри толкова, а и ако е по-кално да не се цапа, бигълите много се цапат на подмишничките, така да се каже. Крачолчиетата и качулката се свалят, те на са цип, така че ако е по-топло, просто палтенцето става като елече. Шушляково е, а вътре е с някакъв мек пълнеж, така че хем държи по-топло, хем изолира от мокрото и от вятъра. Отдолу се затваря с лепки, много по-удобно е от копчета.
С нетърпение чакаме други модни дефилета

Публикувано: 17 December 2009 - 05:17 PM
Ние първо да се похвалим

Тази седмица Мик навърши 6 месеца

Публикувано: 17 December 2009 - 06:07 PM

Поздрави от нас и до нови срещи.

Публикувано: 17 December 2009 - 10:16 PM

В предния пост забравих да кажа нещо за дрешките. Сега се появяват и такива с крачоли на задните крачета, но да ви кажа не е удобно, особено за момченцата, защото тези крачоли им пречат да вдигат краче и да пишкат. Говоря от собствен опит - Рони има мушама за дъжд с предни и задни крачоли, предните са ок, но задните така му ограничаваха движението, че се отказах да са му на крачетата и тъй като не са свалящи се, просто му оставаха отстрани и покриваха крачетата като пелеринка.
Публикувано: 20 December 2009 - 04:46 PM

BEAT ME IF YOU CAN . . . SURVIVE IF I LET YOU !
Публикувано: 20 December 2009 - 04:51 PM

BEAT ME IF YOU CAN . . . SURVIVE IF I LET YOU !
Публикувано: 20 December 2009 - 06:59 PM
Аз мислех че в развъдниците ги развъждат (т.е. кученцата се раждат там), а не ги карат, ама щом сте чули такива неща

Моят съвет е не си вземайте кученце от зоомагазин, борса, ферма, но все пак вие си решавате. А за развъдниците - все ще се намери някой, който да не препродава, а да е произвел кученца

пп. Доколкото знам в България има 2 или 3 развъдника за бигли. За подобен във Варна съм чувал, ама според мен не му е читава работата - щом продава кученца от породата минибигъл

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 December 2009 - 10:45 AM
Що бре Вано? Не се ли произвежда вече този модел

Публикувано: 21 December 2009 - 01:42 PM
Що бре Вано? Не се ли произвежда вече този модел

Спряха го от производство - последния произведен е някъде от времето на Елизабет I-ва

Е в някоя частна работилничка може и да се сглобяват подобни, но най-вероятно частите ще да са менте.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн