Бигъл
Публикувано: 10 September 2010 - 06:10 PM
Инфо и снимка тук
Публикувано: 11 September 2010 - 12:01 AM
Публикувано: 11 September 2010 - 12:15 PM

Мисля си,че при никакви признаци,като тръскане на глава или чесане на ушите,аз така и нямаше да разбера че има нещо в ухото.Това че го открихме беше съвсем случайно,аз отидох за ваксини и пълен преглед.Представете си каква беля може да стане без изобщо да подозира човек.Затова когато ходите на преглед или за нещо друго,за всеки случай настоявайте да поглеждат и ушите.По добре излишен преглед,отколкото после да стане сериозен порблем.
Поздрави на всички и весели игри в почивните дни

Публикувано: 11 September 2010 - 12:56 PM
LanShot, в 11 September 2010 - 10:39 AM, написа:

Благодаря ти

А ти провери ли да не е заровила наистина нещо там? Преди време покривах саксиите с камъни докато премине интереса към тях

Публикувано: 12 September 2010 - 02:02 AM
Много ми е гадно сега и вали :(....Дали е възможно да загуби много кръв?
П.С. Съжалявам, че не започнах с това, че новите бебета са просто страхотни, прекрасни малки сладурковци, Тиа и Скай добре дошли!
Публикувано: 12 September 2010 - 07:31 AM
@blu Ние правихме операцията на Бари в клиника 'Амивет' на професор Аминков - може би най-добрия хирург в София. Това е сайта им: http://www.amivetbg.com/.
Оставям и телефона на професора: 0888 712 116 - професор Аминков. Той обслужва денонощно. Така ни казаха и от клиниката. Освен това нашия домашен вет също е много добър хирург и прави всякакви операции и процедури. Ученик е на професора. Просто го нямаше в София като се наложи да оперираме Бари и затова той ни прати при професор Аминков. Оставям и телефона на нашиля лекар: 0888 394 865 - д-р Сетфан Ковачев. Ако мога да ти бъда полезен с още нешо, ми пиши тук и може да ти оставя телефона си.
Успех и ни дръжте в течение на нещата около вас!

Vanity of vanities....
Публикувано: 12 September 2010 - 09:14 AM
Желая много радости на всички бигълчета и стопаните, а болните такива да оздравяват бързо и безпроблемно !!!
Добре дошли и от мен на Тиа и Скай - малките разбойници!

Vanity of vanities....
Публикувано: 12 September 2010 - 09:30 AM

Браво на Бари

fildi време беше и за добри новини.Като се замисля само хората в този форум можем да разберем какво означават такива новини като изакване и изпишкване и да се зарадваме на тях и разбира се да се подкрепяме.
Да си пожелаем в темата за бигълите да има само хубави новини!!!
Публикувано: 12 September 2010 - 12:02 PM
Благодарим за топлото посрещане и ви пожелаваме на всички бързо оправяне. Ние сме здрави и диви, възпитаваме се лека полека, ядем с бигълски апетит и всичко засега е наред :P. Джавкаме от време на време и имаме наклонности към свирене на китара :D
Айде пак малко снимки ^^
Скай при мама =) Ние сме раираната зебричка.

Скай с братчетата и сестричетата, пак сме раирани и най-едри.

Пльок на пода, само и само за да спи някъде до мен.

Двамата заедно си дебилстваме ^^

Гушим се в леглото =)

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 14 September 2010 - 01:49 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 September 2010 - 02:27 PM
Лола, в 14 September 2010 - 02:11 PM, написа:
Ама забелязахте ли,винаги наградка.:)
Те да не са глупави - много добре знаят че всеки труд се заплаща. :)
Как е Лола, изчистиха ли и ухото?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 September 2010 - 03:02 PM
vano, в 14 September 2010 - 12:32 PM, написа:
Какво да ти кажа,заведох я в събота,вета поне десет минути го гледа това ухо и накрая реши така и така съм взела капки да ги слагам докато свършат.Не му се искаше да я упоява за да се окаже,че не е осил,а само някакво отлагане или пък косъмчета.И понеже нямало възпаление или нещо обезпокоително вътре в ухото,реши да пробваме още няколоко дена с капки,дано се махне каквото и да е.Така че,засега нищо.Сутрин се гоним като обезумели из хола,защото то диването хитро само да види че доближавам шишенцето и се крие под масата :)
Публикувано: 16 September 2010 - 07:53 PM
Ние сме добре, дивеем. Научихме се да сядаме по команда още на 49-тия си ден, даже и без наградка вече

Поздрави =)
Пльок на пода да спим xD. Просто реши, че ДО леглото, а не В, е по-добре.

Остави ме да спя!

И още една фаза на тормента =)

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 16 September 2010 - 11:32 PM