Цитат
понеже Фреди много прилича на този на снимката и май доколкото виждам на Бруно - от мътната снимка, да те питам: да знаеш дали Бруно е имал легло, което се е появило август 2000 година.
Ако имаш моля те кажи, щото Фреди е взет от магазин - на времето на Неофит Рилски и витошка. Едно момиче, мисля че Мая се казваше ни го продаде. Имаше "хотел" някъде в едни къщи беше, ама в кой край на София, не се сещам. С някакво момче го стопанисваха. Сега магазина го няма и търся координати на тази Мая, защото може да се окаже, че Фреди ще бъде татко и ако е ОК, то да зема да му изкарам някакви документи. Та затова питам.
Мерси предварително.
Само да питам, Бруно не живееше ли някъде в Лозенец, около пл. Лиляна Димитрова?
поздрави, Панета, Фреди и семейство.
п.п. ама всички снимки са супер. и браво на бигито за ваксината. очакваме първи коментари за първата разходка и актуални снимки l) 1super .
Здравей!Извинявай ,че чак сега ти отговарям ,но нямам много време да влизам във форума.Бруно е роден
през юли 1999.Не знам точно как се казваше човека от който го взехме,но беше момиче-трябва
да питам мъжа ми ,защото той го взе

Вход

Горе
Цитиране +