Бигъл
Публикувано: 15 December 2010 - 01:54 PM
Пожелавам ви бързо оздравяване

Vano той mayb3e по назад в темата разказа,че взима бигълчето от хора които не я искат вече...
mayb3e според мен трябва добре да ги поразпитате бившите собственици за всичко около отглеждането досега,не се знае може да ви потрябва като информация.
Аз да питам,може да не съм прочела за което се извинявам,но как се казва малкото сладурче?
Публикувано: 15 December 2010 - 02:10 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 15 December 2010 - 11:24 PM
Публикувано: 15 December 2010 - 11:51 PM

Като цяло не се притеснявай - измий хубаво мястото, където е повърнало кучето. Най-вероятно като се изака ще изкарва още.
Доколкото си спомням - ако кучето ти изкара глисти, след 10-15 дни се обезпаразитяваше пак, но лекаря ще ти каже по-точно какво и кога да правиш.
Веднъж като го изчистиш, в последсвие е малко вероятно да имаш проблем с глисти. Много хора съветват да се обезпаразитява вътрешно веднъж на 3 месеца, но най-добре е всеки месец да му даваш хапчета. С нашия тиквеник така процедираме и до момента няма проблеми

Едно от хубавите хапчета за вътрешно обезпаразитяване е Cestal Plus. 2 лв за хапче за 10 кг куче. Мисля, че е пренебрежим разход, за да не се прави всеки месец

Успех с лечението и браво за това, че си спасил кучето от предните собственици

Публикувано: 16 December 2010 - 12:27 PM
mayb3e, в 15 December 2010 - 08:29 PM, написа:
Невероятна безотговорност

Честно,радвам се за малката ,че вече е при истински и загрижен стопанин...
Присъединявам се към съветиете на desi4ok дезинфекцирайте мястото добре и повторете с обезпаразитяващото хапче.
Не иска да яде,защото й е раздразнен стомаха,ако иначе си е добре жизнена и игрива,не настоявайте веднага с храната.
ПП.И аз давам цестал плюс и досега не сме имали проблеми.Добро хапче е :)
Публикувано: 16 December 2010 - 04:33 PM
Доколкото знам, не е хубаво всеки месец, може да се увреди черния дроб - златната среда - на 2 месеца било хубаво да се обезпаразитява. На нашата кучешка поляна има една вет. лекарка, която точно преди 2 седмици ни чете лекция за обезпаразитяването! на 3 месеца било много време, 1 месец било много често!
mayb3e, много хубаво, че сте взели красавицата, явно на другото място хич не са се грижили за нея!
Публикувано: 16 December 2010 - 05:10 PM
Мърфи, в 16 December 2010 - 03:38 PM, написа:
Доколкото знам, не е хубаво всеки месец, може да се увреди черния дроб - златната среда - на 2 месеца било хубаво да се обезпаразитява. На нашата кучешка поляна има една вет. лекарка, която точно преди 2 седмици ни чете лекция за обезпаразитяването! на 3 месеца било много време, 1 месец било много често!
mayb3e, много хубаво, че сте взели красавицата, явно на другото място хич не са се грижили за нея!
Това за обезпаразитяването - колкото доктори, толкова мнения. Моя пък казва, че по новите теории трябвало да се обезпаразитява всеки месец - иди, че ги разбери.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 December 2010 - 03:22 PM
И нашия миналата година беше горе долу на същата възраст и като наваля снега беше голямо шоу - зарива муцуната в снега и почва да рине точно като снегорин :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 December 2010 - 04:00 PM

При нас едва вчера заваля истински сняг и му се порадвахме само по улиците.Да се надяваме,че до утре няма да се стопи за да отидем до планината да го уважим както трябва

Качвайте още зимни снимки,не се стискайте

ПП.Как е малката Ая,има ли подобрение?
Публикувано: 19 December 2010 - 11:21 AM
Публикувано: 19 December 2010 - 09:08 PM
И от мен добре дошли на малкия разбойник и неговите хора.
П.П.Скайпа ми е danail_tomov за всеки, който иска да обменяме опит по бигълски теми!
Публикувано: 20 December 2010 - 03:01 PM
Публикувано: 21 December 2010 - 01:48 AM
Мърфи, в 16 December 2010 - 01:38 PM, написа:
Не е истина. Години минаха, а аз не съм писал във форума. Фреди вече е на 11 години. Мърфи, радвам се да те видя, на Тати Фреди хубавеца. Да сте живи и здрави. Много се зарадвах като Ви видях. Поздрави на всички бигъли...Фреди, Панета и семейство...
Публикувано: 29 December 2010 - 12:24 AM
Надявам се си прекарвате добре.
Нашия дивее по снега, радва се на Коледната трапеза, подаръците, направо не може да им се нарадва.
На Бъдни Вечер така преяде, но не пропусна пак да открадне някое друго хлебче от масата, ей така, не от глад, а заради спорта :D
Сдоби се с 3 нови играчки и яке и пуловер, че нали настивахме и за да не се повтаря се наложи дреха :(
Добре дошли на новите попълнения :P
Eто и малко снимков материал от нас, макар че е доста труден напоследък:
Ужасно размазана,но и единствената на която най-добре се вижда пуловерчето, което му е голямо, но нищо, той си расте :P

Как се разпльока прасето след като преяде на Бъдни вечер.

То не бе борба с това яке :D

И още един недоволко ^^

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.