Бигъл
Публикувано: 22 March 2011 - 10:06 AM
PENATA, в 21 March 2011 - 08:11 PM, написа:

Може и в Борисовата .... само трябва да се организира среща :)
Бъди го взехме от един зоомагазин - изпадна ни по коледните празници. Казвам изпадна, защото още обмисляхме какво куче да си вземем и се бяхме спряли на мопс, но лично аз повече харесвах бигълите и много исках такова куче

Публикувано: 22 March 2011 - 12:02 PM
Gery.Tsolova, в 22 March 2011 - 10:06 AM, написа:

Това е най-важното :) Да е живо и здраво.
А иначе в зоомагазина и родословие от Луната да ви бяха извадили, то щеше да послужи само да ви вземат повече пари.
Родословия от магазини, борси и други тържища за животни не се издават. (това го казвам да не се лъжат хората, ако има искат повече пари за родословно куче, в зоомагазин)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 March 2011 - 01:05 PM
vano, в 22 March 2011 - 12:02 PM, написа:
Gery.Tsolova, в 22 March 2011 - 10:06 AM, написа:

Това е най-важното :) Да е живо и здраво.
А иначе в зоомагазина и родословие от Луната да ви бяха извадили, то щеше да послужи само да ви вземат повече пари.
Родословия от магазини, борси и други тържища за животни не се издават. (това го казвам да не се лъжат хората, ако има искат повече пари за родословно куче, в зоомагазин)
Да, не веднъж съм го чувала това!
И аз съм на същото мнение. Но хората за пари всичко правят ... от пиле мляко ще извадят стига да си платиш

Ето малко фотосчета да се посмеете

Публикувано: 25 March 2011 - 01:25 PM
Разхождаме се в Борисовата ...но разходката вече не е толкова приятна ... а преди ходихме с часове : ))) и беше разтоварващо и приятно и това бяха нашите моменти ... сега само дебна за някое голямо куче ...
Сега ще дам пример ... днес се разхождаме.... и една овчарка ... много голяма и много красива и идва към нас... аз помолих стопанката да я върже , но или не ме чу или не искаше да ме чуе ... в случая тя нямаше вина ... овчарката се приближи .. подуши ни ... Бонро настръхна целия ... и почна да лае ...( в това време аз не взимам участие ... само помолих да я викне ) ... в следващия момент той скочи ...овчарката почна да настръхва... Бонро почна да лае неистово и тя скочи .... тогава жената се притече ( в кашата не знам какво стана много ...но той не спря да лае и да се нервира поне 10 мин след като тя си тръгна) ... Оплаших се много , защото зад нас , не знам от къде , се появи и един питбул..., за моя голяма радост Бонро не го забеляза и стопаните го повикаха ... НО моля ви дайте ми съвет !!!!!!!!!
Предварително благодаря.. : )
Публикувано: 25 March 2011 - 01:53 PM
PENATA, в 20 March 2011 - 07:33 PM, написа:

същият развъдник има и в софия ,те са едни и същи скоро гледах обява за софия ,и съм сигурен че има развъдник ,успех
Публикувано: 26 March 2011 - 12:15 PM
Ето на бързо, няколко снимки от днешната среща, и то с ужасно качество, ама кой да се сети да си вземе фотоапарат :D

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 27 March 2011 - 11:18 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 13 April 2011 - 11:51 PM
Ето малко скок-подскок ^^

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 14 April 2011 - 09:56 AM
Luu, в 13 April 2011 - 11:51 PM, написа:
Ето малко скок-подскок ^^

Браво на вас. Пет бигъла на едно място рядко се виждат :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 23 April 2011 - 08:31 AM