Първо, честит рожден ден на 3-годишната красавица Лола :)))
@vano
много се радвам, наистина адски много се радвам да видя новия сайт, и не просто да го видя направен, а и да видя заплануваните кучила. Много ме зарадва тази новина. Яд ме е, че и ние нямахме такава възможност, но всичко с времето си.
Ние малко се позагубихме. Скай стана на 11 месеца, минава бебешката възраст. Сравнително послушен порасна, понякога обаче ината му надделява. Има ужасно много фенове. Но въпроса дали това е кучето от Хъш Пъпис започва да ми омръзва, наистина. В нашия парк се забеляза още едно ново бебенце, женско, и още един голям мъжки, което прави общо 8 бигъла!!! Все повече се разпространяват, което много ме радва, особено факта, че стопаните са предимно млади и енергични семейства, с достатъчно търпение за тях. Нямам търпение да ми се освободи малко свободно време и да се поразходим из София с дивака. Още не сме ходили нито на кучешката, нито в южния, нито борисова, никъде, циклим си в западна София и това е. Ние сме чипирани, регистрирани, всичко ни е тип топ с документите да се похваля

(чаках да стана на 18 за да го регистрирам на мое име). И до ден днешен Скай е здрав (да чукна на дърво) и не е имал никакви здравословни проблеми.
Хора, бъдещи собственици, слушайте
vano за развъдниците, четете, питайте до последно, за да са ви минимални грижите после! :)
И последно, има ли достатъчно ентусиазирани бигъл собственици, да организираме някаква среща?
И малко снимки, стари и нови от нас ^^
Когато историята ни още започваше:
и любимия игнорантен поглед (често ще го срещате)
и стигаме до Скай миналата седмица, в Западния (не ходете там, последния път се прибрахме с 10 кърлежа, зимата е чук иначе.)
Хоп!
И ловец съм и рибар съм 8-)