Жорж, в 20 March 2012 - 09:57 PM, написа:
blackburn - да, когато кучето узрее и има поколение, бих върнал жеста.
pinkdog - няма да се повтарям по 100 път, само ще кажа, че не е гаранция ако си купя за 1000 лева, че ще го гледам подобаващо! Идеята е да не давам огромни за мен суми, за покупка, а за отглеждането на кученцето(явно нито четете, нито разбирате)
TORMENTOR - благодаря за офертата.
Отворих темата като човек с желание, да отгледа кученце от порода Бигъл, а вие ми обяснявате, какво не мога да направя.
Руски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.
Израелски форум - задаваш въпрос отговарят ти и ти задават въпрос.
Български форум - задаваш въпрос и много дълго ти обясняват колко си тъп.
Получи се нещо такова. Не оставихте място ако някой иска да помогне, а се нахвърлихте веднага, едва ли не, да не вземе някой, да се изтърве и да ми подари кученце... Това, българщината си е уникално нещо!
Поздрави на всички!
Кучето не е круша за да узрява!
Ти не искаш бигъл, а искаш бигълоподобно, което като узрее да роди още бигълоподобни, които на свой ред да узреят и те така. Хората те посъветваха - ако искаш куче отиди в някой приют и си вземи хубаво кученце, което няма да узрее и няма да се налага да продаваш реколтата му, а ще ти доставя само радост в следващите 10 - 15 години. Така ще направиш едно добро дело.
Колко време чете, та успя да стигнеш до форума, който излиза пръв в гугъл, когато напишеш куче?
От подобни зарзавадчии сме на тоя хал.