Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#4941 Потребителят е офлайн   brunobeagle Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 August 2013 - 06:43 PM

Здравейте отново! Нека още в началото да Ви пратя линк към курса който аз смятах да използвам : http://forum.dog.bg/...83%d1%87%d0%b5/ доста подробно е обяснено всичко.
А относно изхождането сутрин и вечер , ще стане трудно докато е в бебешка възраст.По цял ден се изхожда навсякаде. Поне при нас е така !
Ние също имаме котарак,но още не сме ги срещнали.Котаракът е навън,а кученцето е още вътре.Препоръчаха ни кучока да заякне малко преди да ги срещнем. :re_037:

#4942 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2013 - 08:02 PM

Показване на мнениетоAlma_Sola, в 29 August 2013 - 01:28 PM, написа:

[ Кога започва обучение на основните команди?
И другото което ме притеснява е как се прехвърляме от вестник (в нашия случай ще са подлоги за тоалетна) до ходене навън изцяло? Аз и като бебе ще го изнасям сутрин и вечер след хранене в двора,но по цял ден ще е само на подлога,как в един момент се прави така,че да разбере,че само навън е прието?
Охх затрупах ви с въпроси!
Хубав бийгълски ден!

Като човек минал през бебешки период,ще поразкажа това онова.Да си знаете обаче,че всяко куче си е индивидуално и може при вас да протекат нещата по съвсем различен начин :smile:
Забелязяля съм,че ако са с котка от самото начало свикват и ги приемат съвсем нормално.Дори в повечето случаи може котката да е проблем,да не иска да приеме новия член на семейството.Затова ги запознайте веднага и да си свикнат още докато сте при тях.По това време щяхме да си взимаме коте,намерихме го на улицата и питах ветеринаря дали не е опасно,каза ми че те нямат общи болести и няма страшно,но котето си го харесаха други хора,така че си останахме само кучкари.:) Но имаме котки до блока и щом излезем с Лола веднага ни наобикалят да се лигавят с нея.То не е търкаляне,не е отъркване в нея,дори стават досадни,но тя си е свикнала и изобщо не й правят впечатление.Дори така е свикнала,че са приятелчета,че преди седмица на морето в Созопол искаше да играе с едни котарани и те я нападнаха.За малко се отърва само с едно одраскване.
За пелените за пишкане,за начало пробвай с една и виж как ще я възприеме.При нас беше веднагически унищожена и накъсана на хиляди парченца.Така че минахме на вестници.Освен това за начало ограничете мястото където е кученцето.Бели ще има докато се научи,затова е по добре да е ограничено.Не го пускайте навсякъде,освен за игра примерно и когато разберете че ще има пишкане веднага го грабвате и го носите на вестника.Така разбира,че там е мястото.Ние първоначално покрихме по голяма площ с вестници и постепенно ги намалявахме като ги премествахме там където си ходеше докато стане време да излизаме навън.Ние сме в блок,затова на терасата.Имахме си и дума за пишкане и даже и сега като се замотае и забрави защо сме излезли като я кажа и веднага кляка :ab_041: Много смешно,по същия начин си помни и вестника.Понякога да я изпитам на улицата потупвам някой вестник и веднага отива там :ab_041: :ab_041: :ab_041:
И докато са бебета,няма сутрин и вечер през час-два може да се случва.Но то се разбира кога им се ходи,започват да душат и да се въртят :smile: Разбира се когато ви няма не може да реагирате,затова поне го научете че вестника е мястото.
За командите,веднага ги почвате.С наградки и търпение и се получава.Не забравяйте все пак,бигъл е това.Страшно са умни,всичко запомнят и знаят много добре какво искаш от тях,но понякога обичат да се налагат.Командите да идва при вас веднага,без да се замисля според мен са най важни за бигълите,защото ловната им природа винаги се опитва да се наложи над желанието им да се подчинят.Миризмите са най големия враг на нас собствениците на бигъли. Това съм го виждала,просто е по силно от тях и виждам как се бори дали да тръгне след миризмата или да се подчини и да дойде при мен.
Много се отплеснах нещо,не искам да се изявявам като някакъв специалист но понеже и аз така от този форум основно се учих,затова ако и аз мога да помогна ще ми е приятно.
Поздрави на всички!

#4943 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2013 - 01:17 PM

Показване на мнениетоbrunobeagle, в 29 August 2013 - 06:43 PM, написа:

Здравейте отново! Нека още в началото да Ви пратя линк към курса който аз смятах да използвам : http://forum.dog.bg/...83%d1%87%d0%b5/ доста подробно е обяснено всичко.
А относно изхождането сутрин и вечер , ще стане трудно докато е в бебешка възраст.По цял ден се изхожда навсякаде. Поне при нас е така !
Ние също имаме котарак,но още не сме ги срещнали.Котаракът е навън,а кученцето е още вътре.Препоръчаха ни кучока да заякне малко преди да ги срещнем. :re_037:

Мерси много,аз бях започнала да го чета,много е интересно и добре структурирано!

Нашето коте е вътре при нас и ще ги оставим няколко дни да се душат през вратата,но на нас ни казаха да ги запознаем възможно най-скоро,за да свиква малкото с котката,че да не стават бели като порасне и е силен вече. Друг е въпроса как ще го пазим от котката...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4944 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2013 - 04:14 PM

Показване на мнениетоЛола, в 29 August 2013 - 08:02 PM, написа:

Показване на мнениетоAlma_Sola, в 29 August 2013 - 01:28 PM, написа:

[ Кога започва обучение на основните команди?
И другото което ме притеснява е как се прехвърляме от вестник (в нашия случай ще са подлоги за тоалетна) до ходене навън изцяло? Аз и като бебе ще го изнасям сутрин и вечер след хранене в двора,но по цял ден ще е само на подлога,как в един момент се прави така,че да разбере,че само навън е прието?
Охх затрупах ви с въпроси!
Хубав бийгълски ден!

Като човек минал през бебешки период,ще поразкажа това онова.Да си знаете обаче,че всяко куче си е индивидуално и може при вас да протекат нещата по съвсем различен начин :smile:
Забелязяля съм,че ако са с котка от самото начало свикват и ги приемат съвсем нормално.Дори в повечето случаи може котката да е проблем,да не иска да приеме новия член на семейството.Затова ги запознайте веднага и да си свикнат още докато сте при тях.По това време щяхме да си взимаме коте,намерихме го на улицата и питах ветеринаря дали не е опасно,каза ми че те нямат общи болести и няма страшно,но котето си го харесаха други хора,така че си останахме само кучкари.:) Но имаме котки до блока и щом излезем с Лола веднага ни наобикалят да се лигавят с нея.То не е търкаляне,не е отъркване в нея,дори стават досадни,но тя си е свикнала и изобщо не й правят впечатление.Дори така е свикнала,че са приятелчета,че преди седмица на морето в Созопол искаше да играе с едни котарани и те я нападнаха.За малко се отърва само с едно одраскване.
За пелените за пишкане,за начало пробвай с една и виж как ще я възприеме.При нас беше веднагически унищожена и накъсана на хиляди парченца.Така че минахме на вестници.Освен това за начало ограничете мястото където е кученцето.Бели ще има докато се научи,затова е по добре да е ограничено.Не го пускайте навсякъде,освен за игра примерно и когато разберете че ще има пишкане веднага го грабвате и го носите на вестника.Така разбира,че там е мястото.Ние първоначално покрихме по голяма площ с вестници и постепенно ги намалявахме като ги премествахме там където си ходеше докато стане време да излизаме навън.Ние сме в блок,затова на терасата.Имахме си и дума за пишкане и даже и сега като се замотае и забрави защо сме излезли като я кажа и веднага кляка :ab_041: Много смешно,по същия начин си помни и вестника.Понякога да я изпитам на улицата потупвам някой вестник и веднага отива там :ab_041: :ab_041: :ab_041:
И докато са бебета,няма сутрин и вечер през час-два може да се случва.Но то се разбира кога им се ходи,започват да душат и да се въртят :smile: Разбира се когато ви няма не може да реагирате,затова поне го научете че вестника е мястото.
За командите,веднага ги почвате.С наградки и търпение и се получава.Не забравяйте все пак,бигъл е това.Страшно са умни,всичко запомнят и знаят много добре какво искаш от тях,но понякога обичат да се налагат.Командите да идва при вас веднага,без да се замисля според мен са най важни за бигълите,защото ловната им природа винаги се опитва да се наложи над желанието им да се подчинят.Миризмите са най големия враг на нас собствениците на бигъли. Това съм го виждала,просто е по силно от тях и виждам как се бори дали да тръгне след миризмата или да се подчини и да дойде при мен.
Много се отплеснах нещо,не искам да се изявявам като някакъв специалист но понеже и аз така от този форум основно се учих,затова ако и аз мога да помогна ще ми е приятно.
Поздрави на всички!

Това с думата за пишкане е хитро,така сигурно е било лесно да се научи защо излиза навън :) Моя въпрос е по-скоро как става така,че се научава,че ходенето навън е единсвеното време,в което да ходи до тоалетна? Защото докато има вестници вкъщи по цял ден, ще знае че може и на вестника. Няма ли инциденти в момента,в който напълно се махне вестника и колко голям трябва да е,за да му се довериш напълно,че ще ходи навън по предназначение :)

Относно миризмите знам че ще са проблем,но пък непрекъснато виждам бигъли без повод и това ме обнадеждава!Иначе с какви игрички и занимания да го оставяме по цял ден докато ни няма,особено докато е бебче,някой с идеи?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4945 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2013 - 05:43 PM

Alma_Sola думичката за пишкане върши чудеса.Малко като кучето на Павлов се получава,щом я чуе и знае какво да прави и къде.:)
Не мога да кажа кога става този момент в който може да имате пълно доверие, че щом махнете всички вестници и край,няма да го прави в къщи.Спомням си,че когато махнахме всички вестници и започнахме да я извеждаме само навън,първо беше сутрин,обед и вечер,а после само сутрин и вечер.Но те и порастват и могат да стискат,на самите тях не им се ходи толкова често,да не говорим че не искат да си цапат къщичката,т.е. целия дом :)
Но инциденти ще има,дори когато си мислите че всичко вече е научено,пак може да се случи.Изобщо първата година очаквайте неочакваното :smile:

За играчки не мога да кажа,защото нашата Ло не проявяваше интерес към никакви,така че в края на краищата спряхме да й даваме,така си стоят още.Но със сигурност трябва да са здрави и да няма опасност да ги сдъвче и да глътне нещо,особено за погълнати топки каквито ужасии съм чувала,за разни предмети...Проверявах всичко по няколко пъти преди да изляза:)

А аз като видя бигъл без повод и ми прилошава,малко ли жертви даде форума именно с пуснати без повод,отидоха си такива прекрасни кучета.Но това вече всеки стопанин си преценява колко може да рискува.Говоря за в града разбира се,на безопасни места то даже е престъпление да не се пусне да побяга на воля :smile:

brunobeagle качете снимчици да го погледаме мъника :md_064:

#4946 Потребителят е офлайн   brunobeagle Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2013 - 09:26 PM

Това е малкият Бруно !!! :af_089:
Една по-стара и една по-нова снимчица...! :ab_041:

#4947 Потребителят е офлайн   brunobeagle Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2013 - 09:28 PM

Като малък...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4948 Потребителят е офлайн   brunobeagle Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2013 - 09:29 PM

Като малко по-голям...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4949 Потребителят е офлайн   valkata1 Икона

Публикувано: 01 September 2013 - 04:05 PM

Здравейте и от мен.От месец съм горд собственик на куче от породата бигъл.Голям палавник и лакомник е спор няма.Не избира храна и е си играе с всички.За кратко време стана любимец на комшиите :).Има един проблем обаче-постоянно гледа да те гризне.Вярно на игра но понякога не може да се усети и стиска по силно.Как да го отуча от това,то вярно че му никнат зъбки и сигурно го сърбят венците ама краката и ръцете ми са вечно издрани.Дали щ]е се отучи като поотрасне?Ето и малко снимки на мъжкарчето МАКС-
Прикачена снимка,Прикачена снимка

#4950 Потребителят е офлайн   brunobeagle Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2013 - 09:23 PM

Здравей valkata1! При нас е същото.Аз също се питах дали някога ще спре да гризе дори и да е на игра.Прочетете разговора ,който сме провели с потребител Лола, по този въпрос на миналата страница.Може и да Ви помогне. :smile:

#4951 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2013 - 06:37 AM

Много хубави снимки сте качили :) Прекрасни са и Бруно и Макс! Красавци!!! :mg_062:

ТУК в този раздел има теми за проблема с хапането.Това е нещо,през което почти всички сме минали затова има доста споделен опит.Трябва да разберете кой е подходящия начин за вас,този който ще ви върши работа.Понякога е строго "не",понякога потупване с вестник ама така че не да го ударите, по скоро звука да го стресне.Като се сетя,че дори си бях мазала ръката с оцет,дано да спре да ме ръфа,обаче се оказа че й хареса киселото и я облиза :ab_041: :ab_041: :ab_041:
И другото,аз май го бях казала ако прекали и за момента нищо не върши работа, да имате под ръка някоя играчка или кожен кокал и ги бутате в устата.
Тези методи вършат работа не само с хапането,например ще започнат да скачат като се прибирате и за да спасите хубавите си дрехи от дивата бигълска радост ще ви послужат.Освен това с тях си изграждате и авторитета пред кучето.Може никога повече да не се наложи да казвате строго "не" като мине бебешкия период,но това е основата на нормалното ви съжителство занапред.Искам да кажа,не го оставяйте да хапе и скача само защото ви казвам че това ще мине.Някак си всичко е част от големия купон да си имате куче :smile:

Поздрави на всички и хубава седмица!

#4952 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2013 - 12:59 PM

Показване на мнениетоЛола, в 02 September 2013 - 06:37 AM, написа:

Много хубави снимки сте качили :) Прекрасни са и Бруно и Макс! Красавци!!! :mg_062:

ТУК в този раздел има теми за проблема с хапането.Това е нещо,през което почти всички сме минали затова има доста споделен опит.Трябва да разберете кой е подходящия начин за вас,този който ще ви върши работа.Понякога е строго "не",понякога потупване с вестник ама така че не да го ударите, по скоро звука да го стресне.Като се сетя,че дори си бях мазала ръката с оцет,дано да спре да ме ръфа,обаче се оказа че й хареса киселото и я облиза :ab_041: :ab_041: :ab_041:
И другото,аз май го бях казала ако прекали и за момента нищо не върши работа, да имате под ръка някоя играчка или кожен кокал и ги бутате в устата.
Тези методи вършат работа не само с хапането,например ще започнат да скачат като се прибирате и за да спасите хубавите си дрехи от дивата бигълска радост ще ви послужат.Освен това с тях си изграждате и авторитета пред кучето.Може никога повече да не се наложи да казвате строго "не" като мине бебешкия период,но това е основата на нормалното ви съжителство занапред.Искам да кажа,не го оставяйте да хапе и скача само защото ви казвам че това ще мине.Някак си всичко е част от големия купон да си имате куче :smile:

Поздрави на всички и хубава седмица!

Аз съм чувала и че незабавно спиране на игра и игнориране за няколко минути върши същата работа,тъй като да го лишиш от вниманието си и играта е най-голямото наказание. Някой има ли опит с такъв метод?
А Лола,относно играчките да са здрави, дотук добре, но исках да попитам кожените кокали да се оставят ли също в отсъствие на собственика? Понеже пък има опасност да погълне голямо размекнато парче и да се задави... Ужас,аз ще трябва май да го оставям в стерилна празна стая за да съм сигурна,че нищо няма да погълне...Иначе то и одеалцето или вестниците/пелените може да наръфа и изяде :ea_103: :wacko:
Забравих да кажа колко сладки са Бруно и другия сладур (как се казва)?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4953 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2013 - 03:42 PM

Показване на мнениетоAlma_Sola, в 02 September 2013 - 10:59 AM, написа:

А Лола,относно играчките да са здрави, дотук добре, но исках да попитам кожените кокали да се оставят ли също в отсъствие на собственика? Понеже пък има опасност да погълне голямо размекнато парче и да се задави... Ужас,аз ще трябва май да го оставям в стерилна празна стая за да съм сигурна,че нищо няма да погълне...Иначе то и одеалцето или вестниците/пелените може да наръфа и изяде :ea_103: :wacko:

Де да имах и аз такава стая :))

Много гадно ги правят тези кокали.Една голяма кожа обвива няколко парчета и когато се изяде отгоре и се разпадат.Аз и сега никога не оставям такъв като излизам,въпреки че нарочно взимам по голям размер,дори да се разпадне самите парчета са големи и са като отделни кокали.Но не смея да оставям като е сама.Аз понякога може малко да прекалявам обаче пък съм си спокойна.
Иначе много ги уважавам кокалаците,вършат страхотна работа и за игра и за почистване на зъбки.При нас ползването на четка за зъби е мисия невъзможна и само тези кокали и разни дъвкалки оправят положението :)

#4954 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2013 - 04:45 PM

Извинявайте,че се загубих,но така и още съм само на 120 страница във форума и се опитам да наваксам... Точно стигнах до периода, където Лола се е появила : )
Аз се подготвям усилено за пристигането на малък калпазанин,обаче точно прочетох някои от по-опитните форумци как са писали,че да оставяш кучето само за по 7-8 часа е абсурд и че не е за бигъл,иначе ще страда... И пак се натъжих, е, не искам бигъла ми да страда.
Особено трудното ще е като е по-малко. Как да ти даде сърце да оставиш бебенце самичко по цял ден... Какво ще прави то само?
Измислила съм го до там да има кой да идва поне по обед за по малко,както и автоматична хранилка.И ще бъде оставено в достатъчно голяма оградена територия,за да не руши,да не дъвче и погълне нещо. И хем знам че доста ще спи като е бебче и ще има играчици и храна,хем не знам какво ще прави самотно толко време.

А като казах храна,исках да попитам по колко? Плана е след като мине периода на захранване с храната която мисля да ползвам (Роял Канин) за гранулки,да получава поне по веднъж дневно някакво готвенко – месо със зеленчуци или нещо подобно. Въпроса е: по колко,според месеците на израстване?
Все гледам разни таблици, както и всяка храна си има,но е трудно да се оцели правилното,особено с бигъл,щото той ще яде докато има...
Също,в много чуждестранни сайтове има информация, че бигълите били алергични към пшеница. Упорито върви информацията,но исках да попитам така ли е, чували ли сте, случвали ли са ви се някакви реакции от случайно погълнати хляб,бисквитки или тестени изделия...
Поздрави!
:be_107:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4955 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2013 - 02:00 PM

Показване на мнениетоAlma_Sola, в 05 September 2013 - 02:45 PM, написа:

Също,в много чуждестранни сайтове има информация, че бигълите били алергични към пшеница. Упорито върви информацията,но исках да попитам така ли е, чували ли сте, случвали ли са ви се някакви реакции от случайно погълнати хляб,бисквитки или тестени изделия...
Поздрави!

Не бях чувала за това,дори съм изненадана. :zz_218:
Зная че има кучета примерно с непоносимост към глутен,но не бях чувала това да е свързано с породата.Добре, че вече има храни за всякакви проблеми
Но така или иначе аз лично не съм забелязала някакъв проблем или реакция при консумирането на такива храни.

#4956 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2013 - 02:47 PM

Показване на мнениетоЛола, в 08 September 2013 - 12:00 PM, написа:

Показване на мнениетоAlma_Sola, в 05 September 2013 - 02:45 PM, написа:

Поздрави!

Не бях чувала за това,дори съм изненадана. :zz_218:
Зная че има кучета примерно с непоносимост към глутен,но не бях чувала това да е свързано с породата.Добре, че вече има храни за всякакви проблеми
Но така или иначе аз лично не съм забелязала някакъв проблем или реакция при консумирането на такива храни.

Така си и помислих,понеже дотук не прочетох някой да е писал по този въпрос или да го е забелязал,а пшеницата се съдържа във доста храни и кучешки храни. Оказва се,че алергията причинявала кожни проблеми, сърбеж и падане на козинката. Ама май явно не се отнася за всички :md_064:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4957 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 September 2013 - 11:53 AM

Хей, бигълчета, къде сте? Тъкмо се събраха няколко мнения за пръв път от месеци и утихнахте...
valkata, как се казва твоя бигъл?
Разкажете какво правят кучетата ви напоследък,как ви минава ежедневието с тях
Няма по-интересно и сладко нещо от истории за поведението на бигъла
:mg_062:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4958 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2013 - 03:08 PM

Alma_Sola а вие измислихте ли вече име за бъдещия член на семейството? :smile:
Между другото страшно много ми харесва името на котарака ви :md_064:

#4959 Потребителят е офлайн   Alma_Sola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 September 2013 - 04:42 PM

Показване на мнениетоЛола, в 11 September 2013 - 01:08 PM, написа:

Alma_Sola а вие измислихте ли вече име за бъдещия член на семейството? :smile:
Между другото страшно много ми харесва името на котарака ви :md_064:

O, много благодаря!
Ние сме измислили и име, и всичко вече е готово - само нея я няма още!
Ще се казва Gia, искаме момиченце. Хм,уж и името трябваше да излиза в подписа... сега ще го проверя!

По мои сметки Лола трябва да е на към 5 години вече :) Още го чета този форум и не мога да смогна, май съм някъде на 7-8 мия месец на Лола :md_064:
Имаш ли скорошни нейни снимки? Ти от къде си я взе? Има ли някои забавни скорошни изпълнения?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4960 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2013 - 09:35 AM

Показване на мнениетоAlma_Sola, в 11 September 2013 - 02:42 PM, написа:

O, много благодаря!
Ние сме измислили и име, и всичко вече е готово - само нея я няма още!
Ще се казва Gia, искаме момиченце. Хм,уж и името трябваше да излиза в подписа... сега ще го проверя!

По мои сметки Лола трябва да е на към 5 години вече :) Още го чета този форум и не мога да смогна, май съм някъде на 7-8 мия месец на Лола :md_064:
Имаш ли скорошни нейни снимки? Ти от къде си я взе? Има ли някои забавни скорошни изпълнения?

Е колко хубаво и името и факта че ще е момиче,малко да се увеличи дамската част сред бигълите :smile:

По повод имената,някои казват че в името трябвало да има "р",защото най добре разпознавали този звук или нещо подобно.Аз обаче като се замисля при нас нито в името,нито дори в командите които знае няма "р",а си ги разпознава всичките,така че оспорвам това твърдение :smile:

Четеш ни биографията значи :)) Точно осмия месец при нас беше някак си преломен момент,точно тогава някак си свърши бебешкия период и порасна.Кротна се малко,ако изобщо има кротък бигъл :)) Но определено около осмия месец се промени.
За снимките и изпълненията,аз трябва да отворя нова тема само за това.Постоянно си я снимам,даже се шегувам че тя е моя модел :smile: А последното изпълнение е,че е скрила орехи в цялата къща,като катерица.Бяхме донесли и уж бяха скрити,но сега намирам навсякъде :)))

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни