Бигъл
Публикувано: 20 November 2005 - 08:14 PM
Аз харесвам биглите, въпреки че не бих гледала такова куче...не е като за мен, но мнооого обичам да им се радвам като са на някой познат. В квартала имаме едно бигълче на 6 месеца, което страшно ми харесва. Като плюшена играчка е и е безсрташно-сравнително. Щом играе с ротвайлер, дого и тн..
Поздрави!
П.С. Моля пиши на кирилица, нека спазваме нетикета b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 20 November 2005 - 11:13 PM
Радвам се , че има хора който харесват тази порода , мисля че са страхотни за отглеждане в апартамент .Нашият малчуган се научи за четири дена да ходи в тоалетната и по малка и по голяма нужда , понеже сега ще му бият ваксини и не можем да го итзвеждаме навън. Искам да кажа , че са много умни . Обаче пък за сметка на това са много лакуми, не пропуска нищо което щумурка , или мирише на нещо си да го опита. l) Горям лакумник.
Искаше ми се да пише някой който има бигъл , за да може да обменяме опит r) , благодаря за топлото посрещане на останалите . w)
Поздрави

Dushko dobrodushko
Публикувано: 21 November 2005 - 01:11 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 November 2005 - 10:31 AM
Голам сладур , обаче сега си сменя зъбите и е кошмар , хапе на поразия . караме се постоянно , ама тоъ милия какво да направи като го притесняват.
Вие от кой град сте с Рей?
И от къде го купихте ?
Ние купихме Ози от сСофия , от Сокай . Беше много болен , 20 дена беше на инжекции , просто тази борса трябва да я затворят . Явно там където ги гледат има яко вируси , понеже след като го заведохме при ветеринар , той ни обясни че от там само болни кучета идват при него. Ама като няма зоо полиция в България така е !
Поздрави

Dushko dobrodushko
Публикувано: 23 November 2005 - 10:52 AM

allure&Jack Ray
Публикувано: 16 December 2005 - 10:37 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 17 December 2005 - 12:06 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 17 December 2005 - 12:32 PM
И така....моя приятелка си купи миналата зима Бигъл,женски ,казва се Бри!!! Много е сладка,но много си изпати....!!!Първо нещо и стана на стомаха и не ядеше....!!! Това лято пък се беше отровил с отрова за хлебарки...абе ужас!!! s) Е но хубавото е,че сега е супер,нищо и няма вече...! r) d) А я по-точно обясни за това изкуствено оплождане??? bl)
Публикувано: 17 December 2005 - 12:39 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 December 2005 - 09:06 AM
Поздрави

Dushko dobrodushko
Публикувано: 23 December 2005 - 11:43 AM

allure&Jack Ray
Публикувано: 24 December 2005 - 02:14 PM
Тя е на 50 дни, родена е в Унгария и с паспорт от там. Просто удивително кученце - адски красива и много спокойна. Само дето постоянно иска да се гуши в някого, иначе гледа тъжно и скимти. Абе - момиченце, в момента дреме в скута ми oo w)
Исках да я снимам още сега и да публикувам малко снимки, ама изникнаха някакви тъпи проблеми с драйверите на цифровия фотоапарат NNN
Утре ще я кръстим като малката ми сестра я види с розова панделка под елхата ;)
Хайде това от мен засега, тези дни пак ще пиша и ще гледам да приложа снимков материал.
П.С. Пожелавам на Ози възможно в най-скоро време да се оправи и само да радва стопаните си. Наистина е много кофти, че трябва и той и вие да преминавате през всичко това, но явно няма как s)
Публикувано: 24 December 2005 - 03:58 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 24 December 2005 - 05:26 PM
На спирам с мрачните думи ..
Честито на новото подаръче , мнаго да ви радва и да е винаги здраво s) , много се радвам че броят им в БГ се увеличава , понеже са малцинство b) .
Весели празници и от нас със Озито , всички да са живи и здрави .

Dushko dobrodushko

Вход

Горе
Цитиране +