Бигъл
Публикувано: 19 September 2006 - 10:37 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 20 September 2006 - 01:57 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 22 September 2006 - 04:04 PM
Искам вкъщи
Автор Валентина Влаева
петък, 22 септември 2006
Загубен е женски бигъл на 13 месеца,казва се Жира в кв. Дианабад.Кученцето е блъснато от кола и се нуждае от медицинска помощ.
Моля обадете се,ако я видите или намерите.
68 38 92 дом, 0899 000 437

Публикувано: 23 September 2006 - 05:35 PM
1super bravoS 1super
Публикувано: 26 September 2006 - 03:39 PM
Цитат
Добре дошла katri2000!
Разкажи малко по-вече за твоя бигъл. Как се казва, от къде сте, от къде е внесен, кои са му родителите и т.н. Ако искаш пусни една снимка за да го видим и ние. r)
Публикувано: 26 September 2006 - 04:28 PM
Цитат
Озко, оправихте ли дисциплината в къщи?
Сега ще ви покажа как изглежда един непослушко, оставен сам в къщи!!!
Оставиха ме сам

Я, да видя идва ли някой...

Я, да видя тук какво са оставили....?!?!?
О, ще простирам!!!

снимките са на Дар Шах Тесс Кимбол O'Хара
Публикувано: 26 September 2006 - 08:05 PM
Поздрави и целувки

Dushko dobrodushko
Публикувано: 26 September 2006 - 08:57 PM
Публикувано: 03 October 2006 - 01:21 PM
Мама Джина си е на София.
Ето малко снимки от село-
Джина с цветенце
Опитахме се да направим стойка и мисля, че стана
Има и още r)
Какво ще кажете в събота или неделя да си направим бигъл среща?
На полянката зад Хилтън? super best
Публикувано: 07 October 2006 - 11:57 AM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 07 October 2006 - 02:42 PM
Цитат
За сега в България няма регистриран развъдник за бигъли. Не знам какво да те посъветвам.
Аз лично също търся да си купя и съм се спряла на развъдник в Чехия/ със словаците не можах да се договоря - имат големи претенции за транспорта на кученцето/. Надявам се към средата на ноември да ми го донесат, поне така са ми обещали.
Ако си търсиш бигълче без родословие, мисля, че ще ти е по-лесно, но много рискуваш, защото може да попаднеш на мошенници и да си вземеш болно кученце. На скоро /в понеделник/минах покрай един зоомагазин на "Патриарха"/ говориме за град София/ и там видях бигълче-продават го за 500лв. Горкото бебе беше с неестествено подуто коремче и дишаше тежко , аз мисля, че е болно.
Мисля, че можеш да попиташ и paneta, тук във форума. На него му се родиха наскоро малки бебета.
П.П. Забравих да ти кажа, че също и sheltie/той няма бигъл/, може да ти помогне. Обърни се и към него след като говориш с paneta.
Публикувано: 07 October 2006 - 02:54 PM
Ето една снимка от нашето гостуване:

Публикувано: 07 October 2006 - 03:00 PM
та кажете ми моля какво трябва да погледна паспорти още за състоянието им някои отличителни белези че не са чистокръвни бигъл и други.
Само моля ви спешно е че днеска по късно ще ходя.

Публикувано: 07 October 2006 - 03:33 PM
Цитат
та кажете ми моля какво трябва да погледна паспорти още за състоянието им някои отличителни белези че не са чистокръвни бигъл и други.
Само моля ви спешно е че днеска по късно ще ходя.
Аз съм се обаждала на тази обява!
Той ще ти каже, че ще ти даде по-късно документи, обаче дали ще е така.........?!? Ако ти поиска допълнително пари за документите имай в предвид, че цената им е около 30-40 евро - не повече.
Иначе за кученцето трябва да гледаш зъбите - захапката- тя трявва да е :горните зъби да припокриват леко долните 2-3 мм, да няма разстояние между тях. Ушите да са чисти и покрити с козинка, очите трябва да бъдат чисти с ясен поглед, носът трябва да е влажен и студен, около аналното отвестие козината трябва да бъде чиста без признаци на диария или глисти, козината трябва да бъде чиста и блестяща, а не суха и да липсва на места, гледай поведението на кучето!
За сега това се сещам!
Публикувано: 07 October 2006 - 06:18 PM
Иначе мерси много за изчерпателния отговор.