Бигъл
Публикувано: 03 October 2006 - 01:21 PM
Мама Джина си е на София.
Ето малко снимки от село-
Джина с цветенце
Опитахме се да направим стойка и мисля, че стана
Има и още r)
Какво ще кажете в събота или неделя да си направим бигъл среща?
На полянката зад Хилтън? super best
Публикувано: 07 October 2006 - 11:57 AM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 07 October 2006 - 02:42 PM
Цитат
За сега в България няма регистриран развъдник за бигъли. Не знам какво да те посъветвам.
Аз лично също търся да си купя и съм се спряла на развъдник в Чехия/ със словаците не можах да се договоря - имат големи претенции за транспорта на кученцето/. Надявам се към средата на ноември да ми го донесат, поне така са ми обещали.
Ако си търсиш бигълче без родословие, мисля, че ще ти е по-лесно, но много рискуваш, защото може да попаднеш на мошенници и да си вземеш болно кученце. На скоро /в понеделник/минах покрай един зоомагазин на "Патриарха"/ говориме за град София/ и там видях бигълче-продават го за 500лв. Горкото бебе беше с неестествено подуто коремче и дишаше тежко , аз мисля, че е болно.
Мисля, че можеш да попиташ и paneta, тук във форума. На него му се родиха наскоро малки бебета.
П.П. Забравих да ти кажа, че също и sheltie/той няма бигъл/, може да ти помогне. Обърни се и към него след като говориш с paneta.
Публикувано: 07 October 2006 - 02:54 PM
Ето една снимка от нашето гостуване:
Публикувано: 07 October 2006 - 03:00 PM
та кажете ми моля какво трябва да погледна паспорти още за състоянието им някои отличителни белези че не са чистокръвни бигъл и други.
Само моля ви спешно е че днеска по късно ще ходя.

Публикувано: 07 October 2006 - 03:33 PM
Цитат
та кажете ми моля какво трябва да погледна паспорти още за състоянието им някои отличителни белези че не са чистокръвни бигъл и други.
Само моля ви спешно е че днеска по късно ще ходя.
Аз съм се обаждала на тази обява!
Той ще ти каже, че ще ти даде по-късно документи, обаче дали ще е така.........?!? Ако ти поиска допълнително пари за документите имай в предвид, че цената им е около 30-40 евро - не повече.
Иначе за кученцето трябва да гледаш зъбите - захапката- тя трявва да е :горните зъби да припокриват леко долните 2-3 мм, да няма разстояние между тях. Ушите да са чисти и покрити с козинка, очите трябва да бъдат чисти с ясен поглед, носът трябва да е влажен и студен, около аналното отвестие козината трябва да бъде чиста без признаци на диария или глисти, козината трябва да бъде чиста и блестяща, а не суха и да липсва на места, гледай поведението на кучето!
За сега това се сещам!
Публикувано: 07 October 2006 - 06:18 PM
Иначе мерси много за изчерпателния отговор.

Публикувано: 07 October 2006 - 06:24 PM
Хайде разказвай за Макс! Пусни една снимка и ние да го видим!
Публикувано: 07 October 2006 - 08:04 PM
първо честито на новият член на клуба по екстремни спортове b) - в превод "Притежател на бигъл" l) . Да е жив и здрав малкият бандит. Кайо този момък много готин бе :) , сигурно ще да е този дето го водят по изложби , много е хубав 1super = Аз в момента пиша а Ози седи до мен и проси кашкавалче dribble .
Вижте как ни е фотографирал снощи мъж ми r)
Прикачени файлове
-
post_29_1160244240.jpg (23.99K)
Брой сваляния: 152

Dushko dobrodushko
Публикувано: 07 October 2006 - 11:20 PM
А, момъкът не е изложбен. Днес установих, че май е чичо на мама Джина.
Всъщност никой до сега не се е похвалил тук във форума, че е бил на изложба със своя бигъл. Изглежда си нямаме такъв кучо!.......но и това ще стане, само чакам да си вземете документите и.......веднага идваме за агитката! 1super
Публикувано: 09 October 2006 - 09:58 AM
От 3 дена си имаме ново бигълче. То е един от синовете на Фреди (Paneta). Благодаря ти Paneta!
Кръстихме го Мърфи. На 2 1/2 месеца е и е страхотен бонбон. Души навсякаде и опитва от всичко. В момента обезопасяваме като за малко дете. Прибрахме всички обувки и дигнахме кабелите максимално вискоко.
Мърфи харесва всичко, но е направо във възторг от прахосмукачката.
Преди да го намерим, ние с дъщеря ни изчетохме целия форум. Направо като роман се четеше! Благодарение на вас не си купихме бигълче от магазин, а запазихме търпение и накрая имахме късмет да се сдобием с нашето съкровище. Благодаря на всички от форума за ценните препоръки към нови стопани.
За начало искам да ви кажа един наистина сладък виц за бигъли. l)
Един човек си търсел куче птичар за лов. В специализиран магазин му продали обучен за лов бигъл, спечелил много награди на ловни състезания. Две седмици по-късно човекът се върнал в магазина, а след него ходел биъла видимо умърлушен.
Човекът казал:
-Искам си парите обратно. Това никакъв птичр не е! Нищо не може!
-Ама как бе, господине, това е най-добрият птичар, който някога сме имали!!!
-Абе, не знам какво става, обаче аз ли го хвърлям ниско, той ли не може да ги хваща.........
Публикувано: 09 October 2006 - 11:22 AM
Искам да ти кажа, добре дошъл!
Много се радвам, че нашето семейство, тук във форума се увеличава!
Сега ще чакаме да разказваш за твоето бебе, кога е роден, ти от София ли си? Ако можеш дай някоя снимка, да го видим и ние Мърфи.
Публикувано: 09 October 2006 - 05:07 PM
Мърфи е роден на 23.7.2006 доколкото знам. Ние живеем в София в Бели Брези. С нетърпение чакаме да можем да се разхождаме, че малкият вече изглежда като вълк в клетка. d)
Прикачени файлове
-
Murphy09102206.jpg (15.89K)
Брой сваляния: 158
Публикувано: 09 October 2006 - 07:53 PM
и се готини бигъли.
Да са живи и здрави.
На Мърфи, много благодаря за топлите думи. Нещо за виталността да кажете? b)
Със здраве да си ги гледате бигълите. А на Озко - и аз ще публикувам една много характерна поза на фреди.
Специални поздрави на всички.
Панета, фреди и Семейство.
п.п. На Мърфи родителите са: майка - БИБИ; татко - ФРЕДИ;
Публикувано: 09 October 2006 - 07:56 PM
Прикачени файлове
-
Fredy0503.jpg (7.06K)
Брой сваляния: 135
Публикувано: 10 October 2006 - 04:05 PM
Седя гледам ви и се чудя, кога ще си поиграем заедно?
Прикачени файлове
-
j_10.10.2006.jpg (99.63K)
Брой сваляния: 112

Вход

Горе
Цитиране +