А такъв е щтурчно ям си аз кисели краставички най спокойно той почва да дращи по дивана да се качи чудя се аз зареди киселите краставички или зареди мене казвам си кисели краставички не може да му харесват качвам го и го гушвам щеше да ми скъса блузата да се добере до буркана с краставичките същото и с граха ми направи не че му давам да яде де ама е упорит :)
А да забравих да кажа готов е всичко да опита н вкус значи обикаля цялата кухня ближейки по шкавовете после по пода гледаме да няма нищо че да не се задави просто е уникален като прахосмукачна е :D и яде всичко успя един път да се навре в пепелника на майка ми добре че има бързи реакции та не глътна някой фас :D та сега вече като го пускаме на дивана внимаваме какво има на масата че се прехвърля лесно лесно...
Ето и снимки на палавника :D
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
ПС: КОй си разхожда бигъл някъде около НДК канала кучешката градинка до хилтън... и тн. да ги събереме след около месец като му бият всички ваксини.
ПС2: Ози имам същите чаршави абсолютно същия бигъл b) b) b) само дето е умален варянт вечета ще пратя една подобна снимка на твоята
Прикачени файлове
-
DSC00606.JPG (35.08K)
Брой сваляния: 123

Вход

Горе
Цитиране +