Бигъл
Публикувано: 06 November 2006 - 04:01 PM
Цитат
От София и не, Панета не е бащата на Мърфи, а кучето му Фреди. Това обаче съм го писала вече във форума. И защо е този тъжен емотикон? Аз мисля, че генния материал на татко Фредерик е много добър като гледам Мърфи какво умно и енергично куче е!
Публикувано: 06 November 2006 - 08:56 PM
Цитат
Цитат
От София и не, Панета не е бащата на Мърфи, а кучето му Фреди. Това обаче съм го писала вече във форума. И защо е този тъжен емотикон? Аз мисля, че генния материал на татко Фредерик е много добър като гледам Мърфи какво умно и енергично куче е!
Учуден -очакващ-но не и тъжен-исках да попитам защото можеше да сме брат и сестра-не да се засягаме за качество r) bl) ;)
Публикувано: 06 November 2006 - 09:21 PM
Цитат
Цитат
Здравейте на всички,
малко информация: Фреди (пълно име Фредерик) е от София. Малкият Мърфи може също да се каже, че е почти от София, но това не е толкова важно.
Роден е: Фреди на 18.08.2000, а Мърфи на 23.07.2006 г.
За генния материал, шапка Ви сваляме. То само хубави думи. Мисля, че всички бигъли са много ИИИ, в превод: интелигентни, инат, интересни.
За всички стопани на бигъли, мисля си, е характерно едно много важно нещо - страшно обичат кучета и имат много сили и нерви, за да отгледат точно Бигъл.
За БИГИ - момче или момиче беше?
поздрави на всички и да живее СИЧКОТО БИГЪЛИ, както биха казали тинейджърите... Аре. 1super
Публикувано: 06 November 2006 - 10:25 PM
b) b) b) какви неща слушам за биъла аз за първи път съм кучкар и го взех защото адски ми хареса като визия и прочетох добри неща за него а като чета тука какъв щурчо е b)

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 07 November 2006 - 04:18 PM
Това му е любимото "забранено" място
Прикачени файлове
-
3.jpg (65.41K)
Брой сваляния: 88
Публикувано: 07 November 2006 - 04:30 PM
Цитат
Това му е любимото "забранено" място
cheers Супер---ние сме от Джулюница--трябва да си вземем телефоните пък може и да се видим-нашата е дъщеря на Професора от Варна super best
Публикувано: 09 November 2006 - 08:42 PM
Направо не е за вярване, но на Мърфи му става лошо като се вози в кола повръща bl) .Как се постъпва в такъв случай? На друг случвало ли се е такова нещо!
Публикувано: 09 November 2006 - 08:46 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 09 November 2006 - 09:15 PM
Цитат
Направо не е за вярване, но на Мърфи му става лошо като се вози в кола повръща bl) .Как се постъпва в такъв случай? На друг случвало ли се е такова нещо!
Не се тревожи! И при мен ставаше така, но като порасна спря. Ако го возиш често ще свикне и няма да повръща!
Публикувано: 10 November 2006 - 06:13 PM
Цитат
l) l) l)
Публикувано: 10 November 2006 - 06:52 PM
Цитат
Цитат
l) l) l)
Да би могъл да го прави, но аз не го виждам, защото го возим в багажника на комбито в специална транспортна кутия. Макс, както хората, така и кучетата трябва да са обезопасени като се возят с кола.
Карах дъщеря ми и нейна приятелка в специални детски столчета миналата година, когато ми се наложи с 50 км/ч да набия пълни спирачки. Дъщеря ми беше вързана, другото дете си направило оглушки и не си сложило колан. И двете бяха по 35 кг. Приятелката й излетя, размаза се в предната седалка и се свлече надолу. Изкарах си акъла, като по чудо нямаше разкървавени носове.
Можеш да си представиш какво би станало с Макс (вероятно около 5 кг.), на седалката при пълни спирачки та даже и в града. Не че искам да звуча поучително, но..... на кучето не му е мястото на седалката в колата.
Благодаря за успокоението, че ще свикне. За сега два дена не сме го возили с кола, малко да се поосвести горичкия, ще видим как ще я караме. Аз искам всеки ден да си го карам в офиса, за да не стои сам, явно трябва да свиква, къде ще ходи. Обмислям да преместя транспортната кутия на първа седалка долу в краката, тя там също добре ще се закрепи, че в багажника май най-много клати. Чудя се дали е добра идея, просто трябва да опитам.
Поздрави на всички бигъли от нас и приятен weekend.
Публикувано: 10 November 2006 - 07:16 PM
По добре постави транспортната кутия в купето и я закрепи!
Да , идеята за пред "първа седалка долу в краката" я намирам за по-добра!
Публикувано: 10 November 2006 - 08:10 PM
Цитат
да багажник на комби, специално заради кучето я избрахме тази кола (едвам я паркирам bl) ), комбито е отворено отзад, при нужда има нещо като тента, което се дърпа, има си и въздух и светлина. Моля ви се, аз няма да си тероризирам Мърфи, я!
Публикувано: 10 November 2006 - 08:12 PM
Цитат
Цитат
да багажник на комби, специално заради кучето я избрахме тази кола (едвам я паркирам bl) ), комбито е отворено отзад, при нужда има нещо като тента, което се дърпа, има си и въздух и светлина. Моля ви се, аз няма да си тероризирам Мърфи, я!
А, добре!!! b) Явно не съм разбрала за комбито!!!
Може би там го друса повече и за това повръща. Пробвай отпред!

Вход

Горе
Цитиране +