Цитат
l)
Цитат
Мига с лявото око и си повдига дясното ухо. b)
l) l) l)
Да би могъл да го прави, но аз не го виждам, защото го возим в багажника на комбито в специална транспортна кутия. Макс, както хората, така и кучетата трябва да са обезопасени като се возят с кола.
Карах дъщеря ми и нейна приятелка в специални детски столчета миналата година, когато ми се наложи с 50 км/ч да набия пълни спирачки. Дъщеря ми беше вързана, другото дете си направило оглушки и не си сложило колан. И двете бяха по 35 кг. Приятелката й излетя, размаза се в предната седалка и се свлече надолу. Изкарах си акъла, като по чудо нямаше разкървавени носове.
Можеш да си представиш какво би станало с Макс (вероятно около 5 кг.), на седалката при пълни спирачки та даже и в града. Не че искам да звуча поучително, но..... на кучето не му е мястото на седалката в колата.
Благодаря за успокоението, че ще свикне. За сега два дена не сме го возили с кола, малко да се поосвести горичкия, ще видим как ще я караме. Аз искам всеки ден да си го карам в офиса, за да не стои сам, явно трябва да свиква, къде ще ходи. Обмислям да преместя транспортната кутия на първа седалка долу в краката, тя там също добре ще се закрепи, че в багажника май най-много клати. Чудя се дали е добра идея, просто трябва да опитам.
Поздрави на всички бигъли от нас и приятен weekend.