Бигъл
Публикувано: 27 November 2006 - 10:58 PM
allure пусни няколко снимки на Рей-чо, че ми е домъчняло, да го видя!
paneta, като го гледам Фредката, ама той е готов за изложба с тази страхотна стойка!!! w)
Публикувано: 27 November 2006 - 11:24 PM
Цитат
За весело, е много весело! happydence
Пердета-проблем, кабели-проблем, обувки-проблем и т.н. и т.н.!!! Честно казано другите ми бигъли не са били такова чудо! Монти е страшно палавd) !
Дай Боже само да е здрав, че това е най-важното пък с другото ще се оправим все накак! Отгоре на всичко чичо Арни само иска да хапе Монти и веселбата е пълна!
Иначе на малкия Монти му направихме 2-та ваксина и се очаква да може да излиза към 15.01.2007, нали се сещаш... до тогава!!!
Публикувано: 28 November 2006 - 09:07 AM
Фреди има страшно внушителна осанка, много е важен. r) . Хубавец!!!
Не искате ли да си направим бигъл среща докато не са свили студовете?
Веднъж на НДК срещахме бигъл ДОДО на 9 месеца.
Напоследък ходим и на кучешката поляна при обредния дом на бул. Цар Борис (пада се в Хиподрума). Там се запознахме с КАРИ и РЕЙ. Много хубави бигъли. Така че има много красавци в София, които май не са във форума.
Публикувано: 28 November 2006 - 10:34 PM
От толкова години, чак сега го сгаштихме да го снимаме и да му направим хубави снимки.
Иначе много ни интересува всички как сте. Бебоците вече не са бебоци и няма да е зле да видим малко снимки.
Много искаме да видим Мърфи. как е той и Вие покрай него?
поздрави на всички и приятна вечер.
Фреди, Панета и Семейство. 1super
Публикувано: 30 November 2006 - 07:00 PM
А, ние ще чакаме до 15.01 2007!!! s)
Публикувано: 01 December 2006 - 12:38 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 04 December 2006 - 08:06 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 05 December 2006 - 02:13 PM
Целувки на всички и have fun !

Dushko dobrodushko
Публикувано: 05 December 2006 - 03:03 PM
У нас положението е същото, все сме като на война-в пълна бойна готовност. Кабелите на компютъра сега са на дневен ред!!! bl) Какво да ви кажа, вече нямам слушалки и микрофон, нямам и една колона! NNN
Монти е като стрела, а специално кабелите са му любимото занимание. Въпреки многото играчки, които има и все си ги прибира в "къщата" все гледа да играе ту с някой чехъл ту с кабелите. Посъветваха ме в един друг форум да ги увия с готварско фолио, та сега като се прибера ще пробвам този вариант.
Иначе вече си знае името и "ела тук", сега работиме върху "седни", доста сме напреднали, но има още какво да се желае.
ozzi, питаш ме от къде съм взела Монти!
Сега ще ти разкажа. Както знаеш преди два месеца писах тук, че искам да си взема мъжко бигълче. Започнах да правя проучване по Нет-а, от къде да го взема. И така след като изпратих безброй писма на различни клубове и развъдници за бигъл из Европа-та, накрая се спрях на един развъдник в Чехия. Хората се отнесоха сериозно към моите намерения и така аз им станах потенциален клиент. Като се роди кучилото на 25.09.2006, аз бях първата, която имаше право да си избере кученце. С тяхна помощ, след като им обясних какви са моите изисквания,
аз си избрах Монти/ Montgomery A Million z Lonskeho leta /
Така на 20.11 2006 Монти пристигна в София.
Публикувано: 06 December 2006 - 09:40 PM
Прикачени файлове
-
DSC00017.JPG (65.57K)
Брой сваляния: 98

Dushko dobrodushko
Публикувано: 06 December 2006 - 09:47 PM
Прикачени файлове
-
DSC00016.JPG (64.35K)
Брой сваляния: 92

Dushko dobrodushko
Публикувано: 06 December 2006 - 10:46 PM
Пиша ви с молба за съвет. Въпросът ми е как разхождате кучетата с или без каишка. Този въпрос много ме вълнува, понеже аз Рей не смея да го пусна без каишка, защото не може да се пази от колите, а като го викна много много не идва. Тича като откачен , а сутрин особено времето ми е ограничено, защото бързам за работа и се притеснявам дали ще успея да си го хвана. Днес ми стана много криво след като един човек ни видя и каза:"Абе тва куче не тича ли изобщо?"Почувствах се виновна понеже го ограничавам някак си, въпреки че се опитвам да компенсирам тичането на воля с дълги разходки 3-4 пъти на ден. Истината е, че просто ме е страх, защото Рей е непредвидим и не знам накъде ще хукне. Та днес рискувах след като не си намерих място цял ден и го пуснах да потича. Разви около 200км/ч. b) Е, вярно, гоних го малко , но си го хванах. Споделете , моля ви, как е при вас.
Кауо, все се каня да те помоля да ми разкажеш нещо за брат4етата на Рей. Къде са , как са. Дай малко инфо. w)

allure&Jack Ray
Публикувано: 07 December 2006 - 02:38 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 07 December 2006 - 02:45 PM
Да ти кажа ние сме с такава каишка от 8 месеца и наистина с нея се родихме така да се каже. Иначе днес го пусках пак сутринта да тича. Наистина много му харесва и общо взето и да хукне нанякъде аз като тръгна в противоположна на неговата посока дотърчава при мен. Явно положението не е толкова трагично все пак. Това, което ме притеснява е, че той очаква всички кучета да му се радват, а има много лоши, а той им се вре в носа. Така ве4е няколко пъти попадам на стопани, които ме навикват да си махна кучето, защото ще бъде разкъсано....Та така с наш'те тегоби w) Справяме се все някак въпреки всичко, но каишката с механизъм определено помага.
Мерси за куража все пак. b)

allure&Jack Ray
Публикувано: 07 December 2006 - 06:39 PM
И аз се включвам за да кажа:
Джина, както знаете е на 4.5 години. До сега никога не съм я извеждала да тича без каишка, освен, ако мястото не е двор или някакво игрище, които да са с ограда. Просто не смея. Веднъж я изпуснах и щях да получа "удар", като хукна към шосето-аз крещя, а тя бяга, не знам какво я накара да спре и аз буквално се хвърлих върху нея за да не отиде на шосето. Тогава много се изплаших. Иначе и тя като е без каишка, тичаd) като за последно, както има една дума!
Цитат
Както знаеш те са двама. Единя е тук в София в кв. Левски-Г, но хората, които го взеха не са ми се обаждали от тогава. Това което споменаха на времето като го взимаха беше, че ще запазят името което му бяхме дали-Биго.
Другият разбойникw) е в гр. Царево на морето и там си тича на воля. Неговия стопанин е ловец и го води на лов, но скоро не ми е писал, така, че не знам как се развива!Имам една негова снимка/но е от миналата година/ и сега ще ти я покажа:
Прикачени файлове
-
bono.jpg (160.63K)
Брой сваляния: 109