Бигъл
Публикувано: 10 January 2007 - 03:36 PM
кучето го взех от един ловец от централна България, по негови думи то е на 50 дни. Kато го взех му дадох паста за глисти и в петък ще го водя за първа ваксина. Изглежда дребно, макар, че аз нямам точна представа за големината на биглите на тази възраст. Иначе кучето си живо и игриво, храни се добре. Обстановката в къщи му е нова, защото до момента е расло вън на двора, но бързо се адаптира и разучава всички стаи и ъгълчета. Стараем се да дадем всичко необходимо на Сапрки, доста материал изчетох, но има тънкости, които понякога много помагат.
Благодаря за отоговра
Венци
Публикувано: 10 January 2007 - 04:04 PM
Тази събота към 12-12:30 ще се събираме на поляната до хотел "Хилтън". Там ще има и други породи кучета и така кучовците ще могат да се опознаят и наиграят!
Публикувано: 10 January 2007 - 06:01 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 10 January 2007 - 08:50 PM
Публикувано: 14 January 2007 - 10:55 AM
Цитат
Ами беличките са безкрайни! Хубавото е, че вече не обръщаме внимание на кабелите. b) , иначе Монти пак си похапва всичко, което му попадне пред погледа! Сега на мода е метлата. Ужким все прибирам и гледам да няма нищо по земята, което да може да изгризка, обаче той все си намира по нещо. Вчера бяхме на първата социална разходка-в смисъл, че се запознахме с много кучета. Монти прояви интерес само към едно мопсче-бебе с което се опита да играе. Ама нали и двамата бяха на повод, та не можаха да потичат!
Прикачени файлове
-
for.jpg (88.49K)
Брой сваляния: 89
Публикувано: 14 January 2007 - 04:14 PM
Предполагам на 25.02 ще се видим и тогава ще го нагушкам w) w) dribble
Публикувано: 14 January 2007 - 06:06 PM
Нещо се говори, че ще променят датата, та ще видим какво ще излезе!
Публикувано: 16 January 2007 - 12:18 AM
Ето една снимка да видите как, ако не спи щурее с Арни:
Прикачени файлове
-
14012007699.jpg (34.66K)
Брой сваляния: 92
Публикувано: 16 January 2007 - 12:26 AM
Но като гледам Ари вече си го е приел коеот е много хубаво сега си правят компания по цял ден предполагам...
Покрай сладкия Монти, забравих за Ари, милия той сигурно всички сега се радват на бебето и той не е център на внимание както винагии, но както гледам го е преодолял
Поздрави и да ги намачкаш и двамата 1super
Публикувано: 16 January 2007 - 07:16 PM
Да ви кажа какво ми се случи преди 2-3 дена. Мисля, че беше петък. Срещнах едно моми4е,много симпатично, и какво мислите-разхожда бигъл...малък, на месеци буквално. Не я питах на колко е , забравих от вълнение. Заговорихме се и стана ясно, че момичето не е собственичка , а само е ангажирана с разходката на животното, която е 1.5 ч. на ден всичко на всичко по обедно време. Кучето било на памперси докато седи вкъщи(явно за да не им цапа на хората ouu )...Та момичето сподели с мен, че в понеделник, демек вчера 15.01 ще кастрират кученцето Хенри защото бил много палав с идеята да се кротне...
Е, направо ви казвам щях да се изхрача на стопаните ако ми бяха насреща. Направо подлудях ви казвам. Тоя мъник щеше да се превърне в един евнух щото на стопаните не им се занимава да го разхождат , да играят с него и гледат един вид да си улеснят положението.........
Казах на моми4ето да влезе във форума тук, да пита, да про4ете. Тя милата ме гледаше с безсилие в очите, защото просто не зависеше от нея.........
Очаквам коментари.........
Чудя се какво ли прави в момента миличкият Хенри....осакатен за няма нищо на няколко месеца............

allure&Jack Ray