Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#561 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 March 2009 - 11:13 PM

Бари Уайт - много ти е хубаво кучето аз съм голям фен на всички мастифи, особено на неаполитанците и бордо дога - набръчканите и смъкнатите. Имам неаполитански мастиф и много ми се иска да си взема буластиф или бордо(ама много трудно се намират бе!!!).въпроса ми е дали мъжки или женски защото моят е мъжки(3г.)и ако си взема женска ще трябва много да я вардя да не правим мелези, а ако е мъжко незнам дали ще се бият? С какъв характер са бордотата - доминантни ли са или са арабийски кучета:)

#562 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:трудна работа е това поле...остави!

Икона за мнението  Публикувано: 28 March 2009 - 04:18 PM

Здравейте!

Какво да ти кажа за Бордото...много интересно куче!Спокойно и хладнокръвно(истински молосоид), ако някое друго куче представлява дори и малка заплаха за него или близки на него много бързо решава проблемите(жив териер), същевременно е много толерантен към по-слабите животинки(аз имам и котка), моето бебе отупа 2 кучета(големички) заради по-малкото си приятелче(гард и джентълмен)!
Не е като другите мастифи, жизнено е, спортува, и е голям глезльо, много обичлив, много чувствителен!Като човек е, прави каквото му кажа без да съм го обучавал!Аз съм възхитен от породата, мисля след две-три години да си взема още едно, задължително син на моето!

За гледането на две кучета няма никъкви проблеми!Аз съм имал 2 женски, хем ги взех не много малки и не се познаваха...една седмица беше зора, след това се сприятелиха!Ако вземеш второто куче малко(бебе), ще видиш как твоето ще ти помага с грижите, те се привързват и си "осиновяват" новопопълненията!А и твоя вече е голям, няма да изпитва ревност, страшно е ако първото куче не е израснало още!

Не мога да ти препоръчам какво да избереш Бул Мастиф или Френски Мастиф, за себе си знам-Френски!

До скоро Бари
User's Signature

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!

#563 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2009 - 09:35 PM

мерси много за отговора, съдейки по моето очаквах да ми кажеш, че е мързелив за глезенето си е ясно, колкото по голям звяра толкова по лигав. Предпочитам и аз Бордото-нз защо булмастифите са ми много красиви, но ми изглеждат изродени, пригодени само за една цел(нз дали ме разбираш не съм от красноречивите).При мен като проблем би се явил единствено жизнеността - ако съм те разбрал правилно са будни кучета, докато моето е мързел на умрело..свикнал съм да го извеждам за по 30 мин., 2 пъти на ден и после цял ден спане, ядене, хъркане и т.н.. Мислиш ли че бих се справил със същата програма и с Бордото. Още веднъж благодаря за отговора, жив и здрав да ти е кучо да намалява броя на помярите по варна че са много

#564 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 29 March 2009 - 11:03 PM

Здравей!

Да ти кажа нямам опит с Неаполитански Мастиф, но определено с 2 разходки по 30 мин. няма да стане твоята работа!Ще се убедиш сам, моя беше настинал и 7-8 дни не го бях пускал да бяга, само до входа по нужда И от четвъртия ден започна войната в къщи.Не мислимо е да не го пускаш поне по час да бяга, имат много енергия и започват да рушат къщата!А и ако нямат социални контакти с други кучета стават мНоГо зЛи!Нрава им не е като на другите мастифи, тия са активни!
Днес без малко да стане беля, нещо полудя моето пале от зарята (а защо имаше заря) и се скри, поне 2-3 минути виках като луд докато се върне, вчера се поддаде на провокацията на едно куче и таркал... мАлЕ кОлКо е кОрАвО мОеТо ПаЛе!
Вече само на каишка в населените места, може да си щъка свободно само като бягаме сутрин на стадиона или в тясна кучешка компания, масови мероприятия НЕ,... а до преди няма и месец беше най-примерния, мамка му и пуберитет, че май до 18-тия месец ги друса пубера!
:dog: :zz_229: :zz_217:

До скоро: Бари
User's Signature

#565 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2009 - 11:25 PM

Явно не си човека да питам(не ме разбирай погрешно щом гледаш такова куче значи не си новобранец)доколкото разбирам твоет куче е малко(под 2 години), аз ти говоря за пораснало куче и характера му..Всичко което обясняваш за поведението на Бари е като че ли бледо копие на моя изрод(когато беше де, сега е кротък вкъщи) - изядени ръбове на стените - докъдето му стигне шията- изядени столове, домофона, гардероба, безброй чифтове кецове джапанки - дреб, тежка мебел, кабели, половин диван - опикан, оповръщан пред мен напук и т.н.(само най лошото ти описвам :ed_142: ). Много бой е изял моя, обаче това ми беше грешката като порасна сам си спря, и с твоя ще стане така. Та мен детинските и пубертетските работи не ме притесняват, но цял живот съобразяване с две кучета и различните им прищявки незнам. Ако познаваш пораснали Бордота опиши ми ги моля те иначе много мерси че се занимаваш

#566 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 30 March 2009 - 10:01 AM

zdravei!

Za porasnalo Bordo pitai "agi4ka" neinoto e na dve ili tri godini! Samo vesdnyj sym vijdal bordo na jivo(osven moeto) i to be6e maikata na moq zvqr! Ne moga da pomogna mnogo, :)

Do skoro: Barry White
User's Signature

#567 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 04 April 2009 - 03:41 PM

:zz_223: :dog: ехоооо!
има ли някой тук?
User's Signature

#568 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 10:23 AM

Някой дали може да помогне със смаляването на снимките, понеже в нашия форум никой не пише :)

#569 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 April 2009 - 04:08 PM

Показване на мнениетоMituoG, в Apr 5 2009, 09:23 AM, написа:

Някой дали може да помогне със смаляването на снимките, понеже в нашия форум никой не пише :)

:oa_092: !!!ЕТО КАК СЕ НАМАЛЯ РАЗМЕРА НА СНИМКА!!!

1. кликваш с десен бутон на "мишката", върху снимката, която искаш да намалиш
2. open with
3. paint
4. ВЕЧЕ СИ ОТВОРИЛ СНИМКАТА С "PAINT"
5. "image" - кликаш отново (горе в ляво на прозореца)
6. "stretch/skew" - кликаш и излиза автоматично прозорец в който ги има размерите на снимката по хоризонтала и по ветикала в % ... решаваш с колко и намаляш
7. "ОК" - кликаш за да завършиш операцията!

8. Взимаш една кутия с кучешки бисквити!
9. Взимаш една кутия с "шоколадови пурички на Пападополос"(ОТ ГОЛЕМИТЕ).
10. И идваш да почерпиш за хубавата работа!

:ac_007:
User's Signature

#570 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 08:24 PM

Показване на мнениетоБари Уайт, в Apr 5 2009, 03:08 PM, написа:

Показване на мнениетоMituoG, в Apr 5 2009, 09:23 AM, написа:

:oa_092: !!!ЕТО КАК СЕ НАМАЛЯ РАЗМЕРА НА СНИМКА!!!

1. кликваш с десен бутон на "мишката", върху снимката, която искаш да намалиш
2. open with
3. paint
4. ВЕЧЕ СИ ОТВОРИЛ СНИМКАТА С "PAINT"
5. "image" - кликаш отново (горе в ляво на прозореца)
6. "stretch/skew" - кликаш и излиза автоматично прозорец в който ги има размерите на снимката по хоризонтала и по ветикала в % ... решаваш с колко и намаляш
7. "ОК" - кликаш за да завършиш операцията!

8. Взимаш една кутия с кучешки бисквити!
9. Взимаш една кутия с "шоколадови пурички на Пападополос"(ОТ ГОЛЕМИТЕ).
10. И идваш да почерпиш за хубавата работа!

:ac_007:

Аз си мислих бира да взема ма щом си падаш по бисквитките нямаш проблем..водиш ли бари в морската, аз сега съм във варна за постоянно и всеки ден го водя моя убавец, но не съм те виждал или което и да е куче "от наште"

#571 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 06 April 2009 - 10:03 PM

Здравей,

Водя го редовно с неговото приятелче, но в доста странни часове, предимно по късните докато няма деца, баби, колички, колоездачи и тнт...А и предпочитам да играе с по-малко кучета, но от неговия калибър... :dog: :dog:

User's Signature

#572 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 11:45 PM

хаха тактичен си, странното е че и аз правя същото а досега съм срещал само едно Дого и беше агресивно и засега всички бягат от нас, от гигантския шарпей и момчето с шапката..още веднъж мерси за помощта със снимките чау

#573 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 07 April 2009 - 08:26 PM

Опи,
Няма нищо за помоща, доведи го някой път да го видим, през делничните дни(по-рехав е трафика в парка) слизаме с палетата, около 7ч. до 10ч. вечерта ...

Е и аз съм с Мопс-Гигант, мопса дето зоби стероиди и един самоед дето расте до 90кг.
User's Signature

#574 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 April 2009 - 12:19 PM

Ами...кученца! :dog: :dog: :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#575 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 April 2009 - 06:38 PM

Показване на мнениетоDoberman1876, в Apr 11 2009, 04:57 PM, написа:

Дай Боже, всеки му по толкова :flagbg: ...
Между другото, всеки втори който срещна ми дава съвети, как да го храня, как да го къпя, какви витамини да му давам...Основната реплика на 90% от хората които нямат кучета е "аз имах същото!"...онзи ден един пич ми говори за неговата женска ротвайлерка, която била 90 килограма...ама никой не я е виждал, понеже била на село...има много хора които са странни, не мислите ли?...Е не ме изненадвате и сега, всичко е в реда на нещата...само не разбирам, защо си мислите че на някой му пука за мнението Ви? :oe_137:

А тези на снимката са от най-добрия английски развъдник, свалих ги от сайта им ...Струват по около 20 000 - 30 000 лева едното... :ug_114: ...Хайде някой да купи две да ги развъжда, виждам че има много експерти ... :) , аз ще купя първото кученце, но мога да дам до 1500 лева :bm_008: .

User's Signature

#576 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 April 2009 - 07:53 PM

Ами много хора не искат такова куче, там е проблема...трудно се развъждат...Ами и трудно се намират, гледат...цените са от 1000 леава на парче до колкото се сетиш, издръжката на кучето минава 300-400лв на месец, иска много место...
Аз искам второ за себе си, и мисля да си го внеса сам от събия, но моя като стане на 4-5 години, за да си има наследник...може и по-рано, но ако съм се изместл в къща.

не обяснявай на хората за кучетата им дали са хубави или не, всяко куче най-хубаво за стопанина си...Ако твоето е много хубаво отиди на изложби!!!Аз лично имах "далматин" 1997 година. Взех до от шампионката на Италия(Алба Алис Митор-Вел) за 2000 марки, с родословие!Взех си и второ от сърбия за 200 долара...Второто стана по-добро, по-умно, и беше невероятно, въпреки че никога не отиде на излжба, то беше моето куче, е другата(Атина Уилямс Алис от Митор-Вел)
взе титлите BOBx2 BOGx2 CACx5 R.CACIBx1 BEST IN SHOWx1...но това не променя нищо.
Аз знам какво ми е кучето,а ти твоето?!Моля ти се не ме занимавай, понеже не ми е интересно!
User's Signature

#577 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 April 2009 - 08:37 PM

Ти май наистина нещо не ме разбра!

Кучето си е точно както трябва, взел съм го не клубна селекция - от Украйна(майката), от Англия(бащата), е не е селекция на шампиони, но и двете кучета са копувани от развъдници... вече ти обясних за разликата в цената на клубна селекця-шампиони и обикновенна скачка между дори кучета!

Има две основни разцветки на Дог от Бордо, виж сега стандарта, и снимката на две различни кучета от една порода!

И имам два въпроса:

Кога се е било кучето ми в парка?
Ти имаш ли куче и какво?

посепис:
-Кучето ми от третия месец го обучавам!
-Не познавам хора с по-добре дресирано куче!
-Ако случайно тръгне на някъде на команда "спри" замръзва на местото си :) !
-Другата седмица започвам да го уча и на задържане !

стандарта на Френски Мастиф:

Препратки към сайтове за търговия на кучета не се толерират.

Мод

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#578 Потребителят е офлайн   Doberman1876 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 11 April 2009 - 10:12 PM

Спрете с обидите!
Получавате предупреждение.

Мод

#579 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 April 2009 - 11:58 PM

С какво да се излагам бе човек?!

Освен моето куче има още едно в този форум от същите Украинци купено, като не вярваш питай! Украйнци, които са заплодили собственото си куче с Английски пес!Или ти се хващаш за Русия и Украйна!?(А по история как си?)

Още една отметка за теб: Аз не се фукам с кучето си, нито с това от къде е, защото не ми пука, просто това беше първото пале което намерих, явно ти е прозвучало много велико!Ами това е прозхода, да ме е срам ли? Цената беше добра, направо страхотна, родителите 6+ , а и след 6 месеца търсене това намерих!
Не е куче за хиляди левове от супер як развъдник, но поне никога не е гладно, спи на възглавница и е добре гледано и много добре развито за възръста си!
Колкото и да ти е кофти отговая на стандата... Ако малко четеш и можеш да мислиш, вече трябваше да ти е ясно, че съм взел куче на което да се радвам и за което да се грижа, а не да парадирам!И защо сравняваш моето куче с кучетата от снимките които качих?

А снимката на твоето пале и писаното от теб съм сложил, за да покажа кой ме критикува, човек чието пале е слабо и болно, а се заяжда с другите по форумите!Отиди си нахрани кучето и не го връзвай по дворове, грижи се за палето или го подари!Как въобще имаш наглоста да говориш за кучета, ако живееше в САЩ щяха да те арестуват ако ти видят кучето!!!

Защо реши да ми пишеш? Аз да съм ти писал случайно? - не ми отговаряй
Абе човек разкарай се от форума ни!Стига писа, аз не пиша във вашия форум!Голям натрапник си, идваш от нищото и се включваш компетентно!
моля Престани да пишеш в нашия форим!!!

!!!НЕ ОЧАКВАЙ ДА ТИ ОТГОВАРЯМ ПОВЕЧЕ!!!
User's Signature

#580 Потребителят е офлайн   MituoG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2009 - 01:29 AM

не се биите да не извикаме охраната..бари е куче като куче, а доберман е комплексар и няма приятели и работа та се кара с непознати във форумите..Бари Уайт да те питам верно ли струват по 20000-30000 лв че ти за тия пари ноеа порода можеш да измислиш??

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни