Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#1001 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 January 2014 - 07:51 PM

Показване на мнениетоMataka, в 27 January 2014 - 08:47 PM, написа:

Не разбра ли, че не ми пука кой какво мисли.

Ама хайде чао, нали каза, че беше до тук... какво стана? :ab_041: само приказки

И да, разбирам... трябва се сиво вещество и възпитание за тия неща. ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1002 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 27 January 2014 - 09:00 PM

:)

#1003 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 11:34 PM

Jijavka,колкото повече му обръщаш внимание и му говориш,той толкова повече сипе простотия.На мен във фейс ми написа роман в 3 тома и накрая ми заяви,че съм го занимавала :wb_052: Така че няма смисъл,на такива големи мозъци повече мозък от това не можеш да налееш.Той е всестранно развит.Важното е,че всички го разбраха що за кучкар е и то не само в България и мога да съм сигурна на 100%,че на много от хората им падна достатъчно в очите,че да не искат да имат нищо общо с него.

#1004 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 12:31 AM

Най-важно ****** да е влажно.

#1005 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2014 - 12:33 AM

Показване на мнениетоcelevra, в 28 January 2014 - 12:34 AM, написа:

Jijavka,колкото повече му обръщаш внимание и му говориш,той толкова повече сипе простотия.На мен във фейс ми написа роман в 3 тома и накрая ми заяви,че съм го занимавала :wb_052: Така че няма смисъл,на такива големи мозъци повече мозък от това не можеш да налееш.Той е всестранно развит.Важното е,че всички го разбраха що за кучкар е и то не само в България и мога да съм сигурна на 100%,че на много от хората им падна достатъчно в очите,че да не искат да имат нищо общо с него.

То на тъпоглав човек акъл не може да дадеш, не се и занимавам. Нито споря за постъпката му, нито нищо, просто казах публично какво мисля за отношението му към породата и за това как гледа кучета. Поне хората ще го прочетат и няма да му обръщат внимание на "великите" празни и лицемерни съвети. :ae_085:

П.П. Генчев, с тия плоски обиди, я по-добре ходи си лягай. :ab_041: Няма какво друго да измислиш и да кажеш пък и продължаваш да показваш "високото" си интелектуално ниво.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1006 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 12:44 AM

Няма какво да мисля... Акъла Ви плиткия не го искам моя си ми стига... Обяснения не мисля да давам...

#1007 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2014 - 12:48 AM

Показване на мнениетоMataka, в 28 January 2014 - 01:44 AM, написа:

Няма какво да мисля... Акъла Ви плиткия не го искам моя си ми стига... Обяснения не мисля да давам...

Keep going, mate... Spread your bullshits all over again and again and again. Show what brainless douchebag you are. :flagbg: Мога и на немски, искаш ли?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1008 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 12:57 AM

Аз ще ти го кажа на български слабо ме интересува.

#1009 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2014 - 12:59 AM

Показване на мнениетоMataka, в 28 January 2014 - 01:57 AM, написа:

Аз ще ти го кажа на български слабо ме интересува.

Mach weiter Kumpel! Verbreite dein Scheiss weiter und weiter. Zeig was fuer ein Hirnloses Arsch du bist! На испански нещо? :db_046:

И поне аз спирам да спамя темата, защото селски пръчки като тази не заслужават толкова внимание. Амин!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1010 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 01:03 AM

Да ти го кажа на сръбски искаш ли аз ?

#1011 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2014 - 03:54 PM

Ивооо,за пореден път доказа колко си прост с главно П.Днес хубостника явно вече от немай къде решил да се обажда да заплашва мъжа ми.Направо ме оставяш без думи.Печелиш приз "Смотаняк 2014" :ab_041:

#1012 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 09:32 PM

Страхливците това заслужавате... Като ме обсъждате в жалката си групичка и ме плюете там поне да не бяхте ме изтрили и махнали коментарите ми нещастници жалки... Лесно е като ме няма да ви отговарям нали смотаняци страхливи. :) Не съм заплашвал оня страхливец казах му кога съм в Пловдив и че ще се видим :) Смотло пак ни си разбрала толкова ли си проста колкото него? Келева и тъпа... :)
Съберете се повече от групичката си... :)

#1013 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2014 - 10:05 PM

Преклонете се пред "Бога на правосъдието" :ab_041: :ab_041: :ab_041: И внимавайте, че ще дойде да ви накаже. Ооооо велики! Ще направим жертвопринушение в твоя чест... някое мелезче примерно.

Смешен си, особено с тия заплахи и обиди. И хайде пак - какво стана с "аз бях до тук"? Май, май наистина сме само на приказки.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1014 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 10:17 PM

Тъпа си на изобилие имаш по-малко мозък и от гъската на която приличаш.
Ходи с големият си клюн да пасеш трева и да търсиш други себеподобни да пишат тука джидбибавко

Желание за бан?
мод

#1015 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 10:19 PM

И пренеси в жертва твоите мелези дето им дириш родословия и събираш от девет дола вода... Смешкооооо

#1016 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2014 - 10:26 PM

Ооох,Ивчооо,до сега ти се ядосвах ,сега вече започвам да те съжалявам.Мно го си зле.Аз приключвам,няма какво повече да ти кажа,нямам и желание.За мене беше важно всички да разберат каква селска пръчка си и успях.И само да ти кажа,ние нещастниците си купуваме истински кучета и не създаваме породоподобни пумияри.Това го правите вие щатливците,където не можете да си позволите да си купите истинско куче.Жалко че не можеш да видиш какво се изписа за тебе във всички групи за DDB.И още нещо да ти кажа,малък си и си глупав,пикаеш още на лапад.Там където ти сега пасеш трева,аз там вече съм срал.Аз не съм страхливец,аз съм военен и не си струва да си цапам ръцете с теб и да си рискувам работата.Други ще се погрижат за това.И ти в Пловдив няма да ме намериш,но аз в Сливен ще те намеря,повярвай ми.Затова те съветвам,прибирай се на село.Много като тебе вече плакаха.

#1017 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2014 - 10:28 PM

Дойде ми идея за нова порода.... Мисля, че ще се получи добре. Да направим една скачка м/у Генчев и някое муле, мисля да си оставя едно за мен. :flagbg:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1018 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2014 - 10:30 PM

Не се занимавайте повече с него,съжалете го и го оставете да си живее жалкия животец.Молба.

#1019 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2014 - 10:30 PM

Показване на мнениетоcelevra, в 28 January 2014 - 11:26 PM, написа:

Ооох,Ивчооо,до сега ти се ядосвах ,сега вече започвам да те съжалявам.Мно го си зле.Аз приключвам,няма какво повече да ти кажа,нямам и желание.За мене беше важно всички да разберат каква селска пръчка си и успях.И само да ти кажа,ние нещастниците си купуваме истински кучета и не създаваме породоподобни пумияри.Това го правите вие щатливците,където не можете да си позволите да си купите истинско куче.Жалко че не можеш да видиш какво се изписа за тебе във всички групи за DDB.И още нещо да ти кажа,малък си и си глупав,пикаеш още на лапад.Там където ти сега пасеш трева,аз там вече съм срал.Аз не съм страхливец,аз съм военен и не си струва да си цапам ръцете с теб и да си рискувам работата.Други ще се погрижат за това.И ти в Пловдив няма да ме намериш,но аз в Сливен ще те намеря,повярвай ми.Затова те съветвам,прибирай се на село.Много като тебе вече плакаха.

Не си хаби думите, никой няма да те разбере. Има един лаф тук из форума: "Не храни трола". Той милия сам си се наказва, а пък там горе гледат и в последствие наказват...ама него май вече са го наказали с много неща. :md_064:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1020 Guest_Mataka_*

Публикувано: 28 January 2014 - 10:40 PM

Страхливец че и с други хора ме заплашваш... Работата ти жалката ли пазиш. Няма какво да ме търсиш мерзавец обаждаш ми се и идвам имаш ми телефона мекеренце.
Гъско тебе кой те пита нещо?

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема