Дог Бордо
Публикувано: 28 January 2014 - 10:53 PM
Публикувано: 28 January 2014 - 11:06 PM
celevra, в 28 January 2014 - 11:53 PM, написа:
Наистина не си хаби думите. Подмини глупака с мълчание, са казали хората. Нека си скача като петле и по-добре да не знае кой кой е, кой познава, какво и защо. Това с парите... не го защитавам, но е безмислено парадиране. Кой колкото може. Той явно толкова си може. Когато човек е безсилен започва да обижда и да заплашва с физическа сила така, че няма какво да си губиш времето с него. Вярвай ми, по-добре да не се стига до физическата разправия, че ще бъде кърваво и мътно... целия сливенски фитнес да се изсипе, няма да оправи нещата. Да си развъжда там мелезите, както написах и той да се чифтоса, с който си поиска. Това, което трябваше е направено - никой с Бордо няма да го погледне или да му обърне внимание. Чак в Англия му се смеят... така, че зарежи. Както казваше госпожата ми по история "Нека пляска в собствен сос."
Публикувано: 28 January 2014 - 11:38 PM
https://www.facebook...474775562629155
П.П. Е, кучето не е толкова добро колкото на Mataka, само Бордо си е, не е от новата порода, но поне видеото бива.

Публикувано: 29 January 2014 - 12:44 AM
Попаднах на линка към фотоса към скачката на вашето куче с друга порода. Оставете нападките, оставете и обясненията ви относно глупостите относно кръстоските.
Само ми отговорете - какво целяхте с тази скачка? Да получите приплод, то е ясно. Но какви бяха мотивите ви? Да му е хубаво на момчето?
ЗАЩО го направихте? Съвсем сериозно питам.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 29 January 2014 - 09:36 AM
Цитат
Аз ги знам като работни кучета, ето 52 къси клипчета само с бордо, развъдник на охранни кучета «Perle de France»
https://www.youtube....1R9MjfBYjmhhFRJ

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 29 January 2014 - 09:58 AM
Публикувано: 29 January 2014 - 10:28 AM
celevra, в 29 January 2014 - 10:52 AM, написа:
То затова се прави въпросната селекция на породата, за да изкарва качествени кучета, но какво ли разбираме ние... Човека е светилото тук, иска прави крака и къс косъм, и не знайно още колко дефекти и генни изменения, болести, кратък живот, агресия.... може да иска да ги пуска да се бият, като си спомням какво ми говореше за Хуч в началото. Работни кучета... ама направо ме разплака от смях.

Публикувано: 29 January 2014 - 12:03 PM
На прав път си ...с производството на никому ненужни мелези, който да умрат на улицата...смешник! Хората работят с десетилетия , а той от 1 скачка и ще получи копи/пейст каквото му се иска...
А относно работните породи

Инфо за хора , които ги интересува наистина:
А преди куче да се допусне до IPO , трябва да изтържи изпит BH за общо послушание. Това са ПРАВИЛАТА заизпит на работни кучета!
най-общо ...видео за нечетящите.