Дог Бордо
Публикувано: 19 May 2007 - 11:18 PM
Честито! Много се радвам, че има още едно бебе! Момче ли е или момиче?
Дано по-бързо да се възстанови от стреса от пътуването! d)
Дано по-бързо да се възстанови от стреса от пътуването! d)
Публикувано: 20 May 2007 - 11:01 AM
Цитат
Ето това е моето малко Dog Bordo!Казва се Базел! d)
w)
Прикачени файлове
-
DSC05078.JPG (21.37K)
Брой сваляния: 435

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 20 May 2007 - 11:02 AM
Цитат
Ето това е моето малко Dog Bordo!Казва се Базел! d)
w)
Прикачени файлове
-
DSC05079.JPG (25.89K)
Брой сваляния: 408

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 20 May 2007 - 09:04 PM
w)
Прикачени файлове
-
post_29_1179687846.jpg (25.4K)
Брой сваляния: 429
Публикувано: 28 May 2007 - 11:13 AM
Ето и моето сладурче b) b) d) d)
Моля, запознайте се с правилата за публикуване на снимка ТУК и спазвайте изискванията за размер - макс. 500х500 пиксела.
Мод
Моля, запознайте се с правилата за публикуване на снимка ТУК и спазвайте изискванията за размер - макс. 500х500 пиксела.
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1180343618.jpg (38.28K)
Брой сваляния: 400
Публикувано: 28 May 2007 - 11:24 AM
ето още една снимка. Моето куче b) b) b)
Прикачени файлове
-
DSC00078.jpg (64.08K)
Брой сваляния: 399
Публикувано: 28 May 2007 - 12:19 PM
Много е хубав!А искам да Ви попитам за живота на тази порода!Ще ни разкажете ли малко повече за нея?Има ли особенности в отглеждането?По-трудно ли се гледа от други породи кучета?Къде гледате вашето куче?(ако е на двор не му ли е студено)?Умеят ли да пазят?Добри ли са към хората?(имам и още много,но това като за начало l) )
Благодаря предварително за отговора! r) Аз много се вълнувам от тази порода след като зърнах филма по БТВ!(кучетата от тази порода с обратна захапка ли са?Вашето с такава ли е? cheers
Благодаря предварително за отговора! r) Аз много се вълнувам от тази порода след като зърнах филма по БТВ!(кучетата от тази порода с обратна захапка ли са?Вашето с такава ли е? cheers

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 30 May 2007 - 02:50 PM
Цитат
Много е хубав!А искам да Ви попитам за живота на тази порода!Ще ни разкажете ли малко повече за нея?Има ли особенности в отглеждането?По-трудно ли се гледа от други породи кучета?Къде гледате вашето куче?(ако е на двор не му ли е студено)?Умеят ли да пазят?Добри ли са към хората?(имам и още много,но това като за начало l) )
Има някой особености. Хранят се по 2 пъти на ден по по малко а не много на 1 път защото може да получи обръщтане на червата. Зимата моето куче е в двор ама спи в мазе с парно и там е много топло. Много добри пазачи и много добри и дружелубни към хората.