Дог Бордо
Публикувано: 16 July 2008 - 01:14 AM
Здравейте на всички :) Искам да помоля за малко помощ.Нашият Хектор започна много да налита на мъжки кучета,а знаем че при тези размери последиците са неизбежни.Дори с наморник когато се сбие го сваля.Исках да попитам собствениците на кучета от тази порода дали имат такива проблеми и как се справят.Ако някой може да препоръча здрав и удобен наморник също ще е от полза :) Благодаря
Публикувано: 17 July 2008 - 08:59 AM
agi4ka за мен най-доброто решение не е наморника, а обучение! Но не да го дадете на някои на го обучава, ами самите вие да участвате в обучението! Да се научи на послушание! И на мен Нерон ми е по-агресивен към другите мъжки кучета и също така скача и е раздразнителен, но знае какво значи думичката "НЕ" и не си позволява много. Според мен най - доброто решение е обучението!!! а пробвали ли сте да излизате с играчки навън (топки , въжета) , така че да има с какво да му отвличаш вниманието, като например наближавате др куче? :sedni!: :kuchence:
Публикувано: 17 July 2008 - 02:56 PM
И аз съм на мнение, че ще трябва обучение, пригответе си поне 400 лева за месец(някъде там), ако смятате да го обучавате.
Вижте това кученце ;D
Вижте това кученце ;D
Публикувано: 19 July 2008 - 08:31 PM
Цитат
zdr mnogo se zaradvax na tozi sait tai kato i az hakam moeto kuchence da se zapoznaq s nego P.S neznaq kaki ste izdarza do vtornik mislq s vasa pomost vremeto ste bade kratko
:yahoo: :yahoo: :yahoo: Още едно Дог Бордо!
Събирай сили сега, че като дойде бебешора ще са ти нужни.
Ще чакаме взаймно твойто бебе и като пристигне, да не забравиш да ни го покажеш. ;)
Ако ти е първо куче ще помагаме с каквото можем.
П.п. Пиши на кирилица. :blink:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 July 2008 - 12:01 PM
Цитат
nemoga na kirilica za koeto se izvinqvam :( nadqvam se skoro da mi otstranqt problema

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 July 2008 - 04:59 PM
Цитат
TAI KATO MI PREDLOZIXTE POMOST ISKAM DA POPITAM VQRNO LI E ,4E SVIKVAT S XIGIENNITE SI NAVICI 4AK KATO NAVARSAT 6 MESECA :rolleyes:
Може и по-рано да се научи, зависи от теб - колко си съобразителен и търпелив. В началото е трудно, защото е бебе и не може да устиска много, но с време и постоянство се постига резултат. Но в началото, докато не минат всички ваксини, ще трябва вкъщи да прави това. А когато започнат разходките навън, лека-полека кученцата сами се усещат, че разходките са и за това. ;)
На първо време е добре, като дойде малчо, да го учиш да пишка на определено у вас място. :blink:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро