Дог Бордо
Публикувано: 05 August 2008 - 11:32 PM
Цитат
Моята кукла вече е тук :wub:Казва се Кая , утре става на 2 месеца и тежи 9 кг :P
Ееее, дойде този върхов момент! :samodovolen:
Честита да ти е Кая! Много да те радва и по-малко да те ядосва. :->)
Ако кучето си го взел чрез посредник (поне така ми се струва), заведи го тези дни при чичо доктор. За общ преглед и да ти даде обезпаразитяващо. Задължително го обезпаразити. За ваксините, вета ще ти обясни.
Ще чакам да покажеш тази дълго чакана кукла!!! :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 August 2008 - 12:59 PM
Цитат
Моята кукла вече е тук :wub:Казва се Кая , утре става на 2 месеца и тежи 9 кг :P
Йеее, още 1 кученце повече, честито !!! :->) :->) :->) Да ти е живо,здраво,с много късмет и да те радва дъъъълллллгиииииииииииии години :P Ако имаш въпроси, проблеми или нещо, което не го намираш във форума, питай, все някой ще ти помогне ;) Я разкажи за него, защото не разбрах дали е от развъдник и как се реши да си вземеш Дог Бордо B) ;)
Публикувано: 13 August 2008 - 11:42 PM
Здравейте,нямам търпение да ви се похваля,колко сме послусни.По цял ден и цяла нощ спинкаме,ядем си само играчките,акаме на терасата,но пискам в банята ;DОставаме сами и не плачем.Вече разбира какво означава не(не и харесва,но изпалнява)За сега освем космите и злобните подмятания на съседите ми напомнят,че имам кученце.От рода на ''ти пита ли ни, съгласни ли сме да гледаш куче''.А то милото, какво им пречи. :huh:Важното е да чуят нещо по телевизора и да се правят на отворени. :Абе, ти чуваш ли ме?!:

[u
Публикувано: 14 August 2008 - 12:00 AM
Цитат
Здравейте,нямам търпение да ви се похваля,колко сме послусни.По цял ден и цяла нощ спинкаме,ядем си само играчките,акаме на терасата,но пискам в банята ;DОставаме сами и не плачем.Вече разбира какво означава не(не и харесва,но изпалнява)За сега освем космите и злобните подмятания на съседите ми напомнят,че имам кученце.От рода на ''ти пита ли ни, съгласни ли сме да гледаш куче''.А то милото, какво им пречи. :huh:Важното е да чуят нещо по телевизора и да се правят на отворени. :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Ееее, новинки. Таман да питам как сте... :blink:
Съседите - проклетии ги има навсякъде. Гледай си кученцето да е добре, да не създава проблеми на околните и всичко ще е ОК. ;)
А снимки на малкото бижу?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 August 2008 - 10:24 AM
Първо за снимката,нямам търпение да пусна,но имам малък проблем.(хубавите работи стават бавно ;D)А за съседите,от сутринта ми вдигат кравното,,,като имате каща що сте го довели тук,,това е куче пазач не е за тук ще видиш като порасне как вони.И накрая нещо смешно ,,и аз съм гледал такива едното беше черно а другото бяло със сиво ;D :huh:Не е проблема кучето а зависта. :huh:П.С Ако сте запознати с най-новата простотия на нашите управници,пишете не съм чувала за този закон. :sos:

[u
Публикувано: 14 August 2008 - 10:42 AM
Цитат
П.С Ако сте запознати с най-новата простотия на нашите управници,пишете не съм чувала за този закон. :sos:
Ето тук проблемът се обсъжда активно .http://dog.bg/forum/index.php/topic,17806.0.html
Публикувано: 01 September 2008 - 07:21 AM
Здравейте,Кая вече е с нова козинка :wub:Напоследък ни се случиха някой неща за ,които вече не ми се говори :'(Но мисля, че вече всичко ще е наред :blink:Станала е красиво,голямо,пухено мече.Приготвяме се за последната ваксинка и наван :yahoo:

[u
Публикувано: 02 September 2008 - 05:01 PM
Еми получих някаква алергия,след като минаха всички иследвания твардяха,че е от Кая.Задушавах се.Брат ми я взе за седмица.А вкъщи цял ден рев,цяла нощ е сънувах. Не ща да се сещам.Побарквах се.Сега съм при брат ми от три дни,няма ми нищо и ще си я взема.След малко си трагваме.Не барзам да се радвам,дано всичко е ок.

[u