Дог Бордо
Публикувано: 15 September 2008 - 09:48 AM
И аз имах подозрения, че са точно те, ама не смеех да го напиша, а сега....
Честито на младежите! :->)
Така,така! Все напред и нагоре!
Невероятни са и много се радвам за тях и за теб! :palec:
Живи и здрави! :wub:
П.п. shadow, тия две съкровища не са наше "производство", но живеят в Бг. По-назад в темата има инфо за тях. А Ротвайлер пак може да ни припомни. :blink:
Честито на младежите! :->)
Така,така! Все напред и нагоре!
Невероятни са и много се радвам за тях и за теб! :palec:
Живи и здрави! :wub:
П.п. shadow, тия две съкровища не са наше "производство", но живеят в Бг. По-назад в темата има инфо за тях. А Ротвайлер пак може да ни припомни. :blink:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 September 2008 - 08:05 PM
На 27.09.2008г. в гр. Добрич ще се проведе традиционната изложба с ранг CACIB,в рамките на които ще се проведе и изложба за българските породи- Българско Овчарско Куче ,Български Барак и Българско гонче -с ранг САС.
Място на изложбата - Хиподрума.
Място на изложбата - Хиподрума.
Публикувано: 18 September 2008 - 10:06 AM
Породата е слабо разпространена в Бг. и трудно ще намерите "жена".
Друг е въпросът да знаете, че кучето трябва да е здраво и няма да обремени с наследствени болести бъдещите бебета.
Освен, че кучето се намира В София, нищо друго не пишете. От къде е ( това, че е от Русия какво означава? Взет е от развъдник, посредник, зоомагазин???), правени ли са изследвания за ТД и ЛД, бруцелоза, оценнки от съдии?
Не ме разбирайте грешно, но ми омръзна от постове - търся жена, търся мъж. :rolleyes:
Имам позната, която си плоди шар пея, който е с един тестис и проблемни очи. Има и още проблеми, но няма да ги изброявам. За щастие, нищо не стана от тази случка - няма бебета, а и на нея й "светна", че не трябва да се размножава безцелно и безразборно.
Така, че като се иска поколение, трябва да се помисли и за това, то да е здраво и да не страда от болести (някои от тях доста тежки и мъчителни), унаследени от родители и човешките мераци.
Друг е въпросът да знаете, че кучето трябва да е здраво и няма да обремени с наследствени болести бъдещите бебета.
Освен, че кучето се намира В София, нищо друго не пишете. От къде е ( това, че е от Русия какво означава? Взет е от развъдник, посредник, зоомагазин???), правени ли са изследвания за ТД и ЛД, бруцелоза, оценнки от съдии?
Не ме разбирайте грешно, но ми омръзна от постове - търся жена, търся мъж. :rolleyes:
Имам позната, която си плоди шар пея, който е с един тестис и проблемни очи. Има и още проблеми, но няма да ги изброявам. За щастие, нищо не стана от тази случка - няма бебета, а и на нея й "светна", че не трябва да се размножава безцелно и безразборно.
Така, че като се иска поколение, трябва да се помисли и за това, то да е здраво и да не страда от болести (някои от тях доста тежки и мъчителни), унаследени от родители и човешките мераци.

Публикувано: 19 September 2008 - 06:18 PM
кучето е взето от клуб на дог от бордо в гр.Москва, като се води в регистера на "Охраная сабака". Името по паспорт се води Залатой Лев Енди. Баща му е 2 кратен шампион на гр. Санк Петербург, а майката е от гр.Москва. Кучето живее от малко в България и не е водено по изложби. Няма вродени болести. Снимки утре.
Публикувано: 21 September 2008 - 02:18 AM
:)))) много е хубав,колко килограма е.Аз исках да споделя един проблем ,ще се радвам ако дадете съвети :) Хектор е доста слабичък,преди го хранехме с гранули,но от 1 месец му даваме само консерви с месо,а изобщо не е наддал,честно казано незнам колко точно кг е сега (около 50),но ребрата му се броят както се казва и се чудим защо не наддава .Хектор май е най-слабичък и на външен вид и на килограми от кучетата във форума ,а е даже по-голям от някои :)
Публикувано: 22 September 2008 - 09:56 PM
Давай му храна от суперпремиум клас. Консервите не са за предпочитане, както и постоянната консумация на месо.
Само гранула, високо протеинова. Ако капризничи в началото, не се притеснявай. Важното е да избереш подходящата за него храна и да кара само с нея. ;)
Само гранула, високо протеинова. Ако капризничи в началото, не се притеснявай. Важното е да избереш подходящата за него храна и да кара само с нея. ;)