Iskam da gledam takova kuche .. interesuva me dali nqkoi ima informaciq za klubno kuchilo v momenta ( samo majkite predstavlqvat interes za men ) :) Kak varira cenata na kluben predstavitel na porodata v BG ? Blagodarq predvaritelno !
В България няма развъдник клубни само можеш да си внесеш от Сърбия, Словения,Словакия,Унгария,Румъния.... цените варират според родителите 400-700 евро и нагоре за по-елитни кучета. Ако ти трябват развъдници ще ти помогна... Сега знам едно кучило в Сърбия не е в развъдник но родителите са родословни... зимата продаваха на 200 евро женско.
то беше обявено и тук във форума...кучето е перфектен представител на породата от елитен руски развъдник..казва се Дорсдорф Крис II..бях публикувал и родословието му някъде из темите ....
Здравейте.Имам едно запитване.Вече трета седмица на кучето ни е подута лицевата част от лявата страна(Бузата).Водихме го в Стара Загора-Университетска болница и там ни казаха,че най-вероятно е от захапване или от слюнчестите жлези.Изписаха му инжекции,но не помогнаха.Сега сме на антибиотик SYNULOX.Ако някой се е сблъсквал с този проблем, нека сподели.Благодаря предварително.:)
Нямаме снимка от наистина голямото подуване,но искам да кажа,че имаме подобрение.Вчера му направиха пункция и извадиха много кръв.Днес е видимо спаднало и казват,че ще се оправи.
Не е толкова сложно качването на снимки, но ако не можеш ми ги прати на пощата mataka12@abv.bg аз ще ти ги кача в форума... Ако си го разхождаш в западен парк(подуене) мисля че съм го виждал 25 март едно момче с бели дрехи разкарваше едно мъжко Бордо
date='22 October 2011 - 05:38 PM' timestamp='1319305137 написа:
За недопустими се считат:
а) реклами на продукти, нямащи връзка с тематиката на форума; б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
в) обяви за продажби на извънклубни кучила;
г) агресивни реклами, подтикващи потребителите да купуват каквото и да било;
д) реклами на зооборси и ферми за кученца;