Джак Ръсел териер
Публикувано: 13 January 2009 - 11:40 AM
Цитат
Да, има Джакчета с прави ушета, това доколкото знам се получава от калциите, та за това не им се дават калции. [/tt]
:rolleyes: Бе как така "не им се дава калций" ??? :o
Toppolinka, не знам кой ти го каза това, ама явно, че изобщо не снае за какво се дава калций. :P

Публикувано: 13 January 2009 - 11:45 AM
И би ли казала за какво според теб се дава калций ? ;)[/tt]
Публикувано: 13 January 2009 - 11:56 AM

hp5500@abv.bg
Публикувано: 13 January 2009 - 12:08 PM
.........НЕЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ДОБАВКИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕПАРАТИ
При използването на специални балансирани храни няма никаква необходимост да се добавят минерални добавки или витамини. Те не способстват за подобряване на здравословното състояние на кучето. Още повече, предозирането с витамини може да доведе до тежки последствия, а вашите добри намерения да се обърнат в трагедия.
Моля, не експериментирайте върху вашият любимец!
Вие винаги можете да се обърнете към ветеринарен лекар.......

hp5500@abv.bg
Публикувано: 13 January 2009 - 01:15 PM
регистриха се в сайта,защото искам да науча нещо повече за тази порода.Харесвам отдавна тези кучета и искам много да си купя такова.Искам и аз да качвам снимки, искам и аз да разказвам за него.
Моля Ви, ако някой може да ми съдейства за закупуването на тази порода нека ми пише.
Обърнах всички сайтове и до момента удрям на камък. В събота очаквам един човек от Пазарджик да дойде до София с 2-3 както каза той.Внос от Словакия и евентуално, ако си харесам мога да си купя, срещу 500лв.
Все пак, моля Ви ако имате някакви предложения ще се радвам да ги обсъдим.
Предварително Ви благодаря!
Марио Иванов
0885/142254 и 0897/316666

Bongo, the King of Congo!
Публикувано: 13 January 2009 - 01:20 PM
Цитат
регистриха се в сайта,защото искам да науча нещо повече за тази порода.Харесвам отдавна тези кучета и искам много да си купя такова.Искам и аз да качвам снимки, искам и аз да разказвам за него.
Моля Ви, ако някой може да ми съдейства за закупуването на тази порода нека ми пише.
Обърнах всички сайтове и до момента удрям на камък. В събота очаквам един човек от Пазарджик да дойде до София с 2-3 както каза той.Внос от Словакия и евентуално, ако си харесам мога да си купя, срещу 500лв.
Все пак, моля Ви ако имате някакви предложения ще се радвам да ги обсъдим.
Предварително Ви благодаря!
Марио Иванов
0885/142254 и 0897/316666
Публикувано: 13 January 2009 - 01:30 PM
Цитат
Още за избора на куче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2009 - 02:44 PM
Поради простата причина, че в България няма развъдник за най-сладката порода на света ТИ ДАВАМ ЕДИН ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ.Когато си купуваш кученце от човек се поинтересувай от родителите му и искай да ги видиш по възможност.Според мен това е по-сигурно от "внесените" от чужбина.Но това е лично мнение!

hp5500@abv.bg
Публикувано: 13 January 2009 - 10:44 PM
Цитат
се връзва с това:
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 January 2009 - 09:41 AM

hp5500@abv.bg
Публикувано: 14 January 2009 - 12:29 PM
http://en.wikipedia....sell_(musician)

hp5500@abv.bg
Публикувано: 14 January 2009 - 01:06 PM
Цитат
Здравей Астераки, Джако и Джаки няма как да са брат и сестра, защото ние Джаки я взехме от тук и то след около 6м. търсене. Иначе определено Джаки предпочита морето, не долюбва много много снега, просто обича да е навън и да вилнее, а това със завивките в тези студени дни го правим и ние. Майлооо, пускам една снимка на Джаки като малка, кафяво имаше съвсем малко, както ще видиш от снимката. Понеже ние държахме кученцето да е трицветно, бяхме малко на кантар, но човекът от който я взехме /за него мога да кажа, че е с голям опит относно кучетата/ ни увери, че с времето цветовете ще се обособят ясно и така и стана, сега сме предимно кафяви в главата.
П.С. /за него мога да кажа, че е с голям опит относно кучетата/ - тук си позволих да изразя мнение, но то е основано на следните факти. Не познавахме човекът от когото я взехме, но и до днес той се интересува от това как е тя, добре ли е гледана и много ни помогна със съвети в началото относно правилното й отглеждане, хранене и др. Дори ни я донесе с постелка в която е била с майка си, така че да не тъгува и скимти много в първите дни. Хубавото, че и до днес можем да обсъждаме с него неща, касаещи Джаки. Последните редове ги написах във връзка с това, че ако не се лъжа това отношение е практика на повечето лицензирани развъдници, но е постижимо и при хора с правилно отношение към животните.
Публикувано: 16 January 2009 - 04:53 PM
Междувременно Марио намери ли си кученце?