Джак Ръсел териер
Публикувано: 11 February 2009 - 08:52 PM
Кой лекар?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 February 2009 - 09:55 AM
Здравейте, нашата Джаки получи подаръка си за Св. Валентин, а такъв има и за нея, защото тя ми бе подаръка за миналия такъв и затова понякога и викаме Валентинка ;D. Тополинка, понеже питаше за фанелката на Jack Daniels, ние й поръчахме такава от UK заедно с един страхотен медальон, който няма нищо общо с тези които продават тук и който вече гравирахме. Доставката бе доста бърза.
Публикувано: 13 February 2009 - 09:19 PM
Zdraveite ,
nie minahme prez tozi period i sega sma si pokazva koga da izliza na van da pi6ka, draska po vratata ,darpa me da izliza i nervnosta i podskazva 4e e do6lo vreme za razhodka. Tolkova sa umni :rolleyes: izumena sam ot tazi poroda.V parka golemite ku4eta gi razigrava te ne mogat da i se oprat na barzinata i ,kato kur6um e ....:yahoo: :wub: celuvki na va6ite lubimi dakove :yahoo:
nie minahme prez tozi period i sega sma si pokazva koga da izliza na van da pi6ka, draska po vratata ,darpa me da izliza i nervnosta i podskazva 4e e do6lo vreme za razhodka. Tolkova sa umni :rolleyes: izumena sam ot tazi poroda.V parka golemite ku4eta gi razigrava te ne mogat da i se oprat na barzinata i ,kato kur6um e ....:yahoo: :wub: celuvki na va6ite lubimi dakove :yahoo:
Публикувано: 14 February 2009 - 11:15 AM
Здравейте на всички ! Нямах възможност да пиша във форума от 1 година по здравословни причини и сега виждам колко много фенове на породата има :yahoo:.Имам женски Джак ръсел на 2 г. и 4 м. - Тери - днес е първи ден от разгонване и мисля да я заплождаме, но не съм наясно в кои ден специално тази порода трябва да се заплоди с мъжкия.Може тази тема вече да се е обсъждала и моля за извинение на нямам време да прочета всичко.Благодаря !
Публикувано: 14 February 2009 - 03:11 PM
Спешно ! Тери си търси мъжкар - тя е Пърсън Джак Ръсел Териер и ако има желаещи за сродяване то моля да ми пишат лично .В нашия град - Габрово ние сме единственото куче от тази порода - няма родословно дърво , пристигна само с паспорт от Унгария.Отново благодаря и чакам отговор и на предходния ми въпрос.
Публикувано: 21 February 2009 - 02:40 PM
Здравейте приятели,
тези дни нямах възможност да пиша,но сега вече съм тук отново!Как са Джаковците дивеят ли
?Искам да ви кажа че нашият Майло съвсем е луднал-не спира дори за миг,направо се видяхме в чудо!?Това постоянно ли ще е така?Не мога да го погаля дори,защото той не стои мирен ама нито секунда :( Искам да започна да го уча на нещо,но ми се струва абсолютно невъзможно...Така ли са и вашите кученца?Освен всичко до тук Майло е сякаш разгонен,ама яко разгонен !!!!!
Постоянно се ''натиска'' пък е само на 5 месеца.Главно ходи по нужда в банята и на вън-добре че не пишка из къщи!Между другото има ли някой от Кърджали тук във форума?Много искам да запозна кучето със друго от породата :)
Въпреки всичко е много хитър,любопитен и умен
тези дни нямах възможност да пиша,но сега вече съм тук отново!Как са Джаковците дивеят ли

Постоянно се ''натиска'' пък е само на 5 месеца.Главно ходи по нужда в банята и на вън-добре че не пишка из къщи!Между другото има ли някой от Кърджали тук във форума?Много искам да запозна кучето със друго от породата :)
Въпреки всичко е много хитър,любопитен и умен
Публикувано: 22 February 2009 - 01:28 PM
Здравейте на всички. Първо искам да поздравя модераторите за инициативата им за новия интересен фейс на сайта :D. Майло, скоро няма да се кротнете, затова ти препоръчвам да впрегнеш енергията на малкия в нещо полезно и да започнете с командите, сам ще се убедиш колко ще му хареса. Ние скоро ще приключим с разгонването и за Джаки ще настъпи пълна Свободааа. Ето една снимка и от нас :lol:
Публикувано: 22 February 2009 - 05:45 PM
Izidra,моля те за съвет как да започна обучението?На толкова много номера и команди искам да го науча,но ми се струва абсолютно невъзможно
Първо не мога да го накарам да застане на 1 място-Абсурдно е просто!Четох тук във форума за обучението на кучето като цяло,но незнам как и с какво да започна!Дай ми съвет please!
Благодаря предварително!

Първо не мога да го накарам да застане на 1 място-Абсурдно е просто!Четох тук във форума за обучението на кучето като цяло,но незнам как и с какво да започна!Дай ми съвет please!
Благодаря предварително!