Джак Ръсел териер

Публикувано: 25 September 2009 - 02:28 PM
Здр.моето мнение също е дане се купува от зоомагазини борси и такак нататък:защото неси сигорен в това което ти се предлага,и е поскъпо.купи си от някои който ще имаш възможност да видиш маиката а и ще получиш информация за бащата и ще можеш да прецениш товали е което търсиш:)

Публикувано: 26 September 2009 - 07:06 PM
Vsi4ki znaem,4e russell terriera e podzemnik

Niqakoi probval li e Bulgaria kak raboti tozi zvqar?hodi li na lov s nego? izob6to kak deistva?Moqa zver decemvri stava na 3god i negovite razhodki sa neizbejno v gorata: sviknalo e s lici4ata mirizma,no ne sam se prestra6avam da go pusna v dupka
 moje v gater no v Ridipite ne znam kude ima?
 moje v gater no v Ridipite ne znam kude ima?  Dali moje gater za qagterrieri da pusna i moqa zmei?ima li drugi, koito sa suglasni,4e trqabva da ysavar6enstvame rabotnite ka4estva na JRT ,A ne da go prevra6tame v dom ky4e
 Dali moje gater za qagterrieri da pusna i moqa zmei?ima li drugi, koito sa suglasni,4e trqabva da ysavar6enstvame rabotnite ka4estva na JRT ,A ne da go prevra6tame v dom ky4e  

jack-russell terrier dogs for everything

Публикувано: 29 September 2009 - 06:04 PM

Явно ще се търси от частно лице.
Другия вариант е Англия. Предстои ми пътуване до там около Коледа и Нова Година (Лондон, Ливърпул и Манчестър).
Гледах обяви в нета и ми направи впечетление че са по-евтини оттук - около 200 паунда.
Притесняват ме обаче формалностите около самолета, ще трябва да проуча.
Някой пренасял ли е куче оттам?

Публикувано: 29 September 2009 - 06:30 PM
Най-добре от Англия си го вземи щом имаш пътуване до там. Отиваш , дават ти паспорт , родословно дърво и сичко е ок.
Провери най-добре кои ваксини трябва да има за да може да пътува.
Предполагам че ще има и летищнти такси

Публикувано: 30 September 2009 - 02:07 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 02:07 PM

няма да чуеш, като тук....извинете/ по-често без това обръщение/, какво порода е кучето.........

hp5500@abv.bg

Публикувано: 30 September 2009 - 04:18 PM
няма да чуеш, като тук....извинете/ по-често без това обръщение/, какво порода е кучето.........
Голям сладур е този Шоколадко

Публикувано: 01 October 2009 - 09:34 AM
Голям сладур е този Шоколадко

:)
Ами шоколадовото кученце си изглежда супер- сладко е!

Публикувано: 01 October 2009 - 06:22 PM

Другия вариант е Англия. Предстои ми пътуване до там около Коледа и Нова Година (Лондон, Ливърпул и Манчестър).
Гледах обяви в нета и ми направи впечетление че са по-евтини оттук - около 200 паунда.
Здравеите,скоро наи вероятно г-н Недев ще очаква малки бандити.Така че може да се обарнеш кам него.

Публикувано: 01 October 2009 - 06:28 PM

Ето част от книжките които мисля да поръчам след седмица :

Източник : http://www.amazon.com

Публикувано: 01 October 2009 - 07:05 PM

Здравеите,скоро наи вероятно г-н Недев ще очаква малки бандити.Така че може да се обарнеш кам него.

Здравейте,
Кой е г-н Недев и как евентуално да се свържа с него?

Публикувано: 04 October 2009 - 06:26 PM

Публикувано: 07 October 2009 - 07:48 AM
преди време писах,че имаме проблем с козината :(
е то не е болест ,ами просто много ни пада козината.Уж трябваше да я сменим,пък то постоянно има косми на всякъде.Всеки ден трябва да чистя поне 2-3 пъти.Чудя се какво да дам на Майло че да се спре с тая козина.
Казаха ми за разни витамини-купих но няма ефект.Нещо от храната ли да е?Незнам...
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА ДАМ НА МАЙЛОВСКИ,ЧЕ ПО БЪРЗО ДА ПРИКЛЮЧИМ С ЛИНЕЕНЕТО.
Пуна ли го на дивана в хола,всичко става косми.Ужас

Между другото този шоколадовият Джак прилича на койота от всеизвестното детско филмче
 Голям сладур
  Голям сладурDodo757 имате ли с какво да се похвалите?В скоро време чакаме да видим снимки на малките мишлета.
Абе има ли някой който да е от Кърджали и да има джак?Много искам да запозная Майло с др кучета като него.
Нямаме с кого да общуваме

Публикувано: 08 October 2009 - 12:34 PM
преди време писах,че имаме проблем с козината :(
е то не е болест ,ами просто много ни пада козината.Уж трябваше да я сменим,пък то постоянно има косми на всякъде.Всеки ден трябва да чистя поне 2-3 пъти.Чудя се какво да дам на Майло че да се спре с тая козина.
Казаха ми за разни витамини-купих но няма ефект.Нещо от храната ли да е?Незнам...
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА ДАМ НА МАЙЛОВСКИ,ЧЕ ПО БЪРЗО ДА ПРИКЛЮЧИМ С ЛИНЕЕНЕТО.
Пуна ли го на дивана в хола,всичко става косми.Ужас

Между другото този шоколадовият Джак прилича на койота от всеизвестното детско филмче
 Голям сладур
  Голям сладурDodo757 имате ли с какво да се похвалите?В скоро време чакаме да видим снимки на малките мишлета.
Абе има ли някой който да е от Кърджали и да има джак?Много искам да запозная Майло с др кучета като него.
Нямаме с кого да общуваме

ами при нас интересното е че се множим иначе напоследак нямаме времи за сабиране сас другите от бандата на джак вие как сте

Публикувано: 08 October 2009 - 03:46 PM
какви сладурчета....Само да ги докопам ще ги изям!!!!!!!!!!
Напомнят ми за Майло като беше бебе.Толкова са мънички и сладички душички мамини!
Пожелавам ви да растат бързо и да правят само хубави бели!
Ти да знаеш нещо по въпроса с падането на космите,че ми омръзна да чистя!
Изобщо който знае да ми препоръча нещо ефикасно,че не се търпи вече.
Додо757 Вие от къде сте?
Ние в нашият град нямаме с кого да общуваме,поне за сега не съм срещала друг Джак
Айде ще очакваме и други снимки на малките бебоци.
Скоро ще дойде време да търсим жена на наш Майло

Публикувано: 08 October 2009 - 04:06 PM
Божееееее,
какви сладурчета....Само да ги докопам ще ги изям!!!!!!!!!!
Напомнят ми за Майло като беше бебе.Толкова са мънички и сладички душички мамини!
Пожелавам ви да растат бързо и да правят само хубави бели!
Ти да знаеш нещо по въпроса с падането на космите,че ми омръзна да чистя!
Изобщо който знае да ми препоръча нещо ефикасно,че не се търпи вече.
Додо757 Вие от къде сте?
Ние в нашият град нямаме с кого да общуваме,поне за сега не съм срещала друг Джак
Айде ще очакваме и други снимки на малките бебоци.
Скоро ще дойде време да търсим жена на наш Майло

[/qu
общо взето проблема е такьв че квото и да правим косми винаги ще падат целтае да ги ограничим в рамките на нормалното едно от важните неша е капането трябва да става само и задьлжително един пат месечно ако се прекали резолтата щее налице сьс космите витамините сащо допренасят благоприятно поне това са моите наблюдения от сливен сме

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +