Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1411 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 01 October 2009 - 06:28 PM

Шоколадов Jack Russel! SWEET! dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif

Ето част от книжките които мисля да поръчам след седмица :

Източник : http://www.amazon.com dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif
User's Signature

Качена снимка

#1412 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 07:05 PM

Цитат(djaki-s @ Oct 1 2009, 07:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(packo @ Sep 29 2009, 05:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря на всички за отговорите rc_036.gif
Явно ще се търси от частно лице.
Другия вариант е Англия. Предстои ми пътуване до там около Коледа и Нова Година (Лондон, Ливърпул и Манчестър).
Гледах обяви в нета и ми направи впечетление че са по-евтини оттук - около 200 паунда.
Притесняват ме обаче формалностите около самолета, ще трябва да проуча.
Някой пренасял ли е куче оттам?

Здравеите,скоро наи вероятно г-н Недев ще очаква малки бандити.Така че може да се обарнеш кам него. af_089.gif

Здравейте,
Кой е г-н Недев и как евентуално да се свържа с него?
User's Signature

Качена снимка

#1413 Потребителят е офлайн   dodo757 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2009 - 04:37 PM

здр и от нас отдавна несми ви писали ние вече пораснах ме и до няколко дни ще имаме бебета за прав пат ние и незнам как ще се справим поздрави на всички приятели jrt ето и някоя снимПрикачена снимкака на мама джакиab_041.gifae_085.gif Прикачена снимкаПрикачена снимка

#1414 Потребителят е офлайн   dodo757 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2009 - 04:40 PM

здр и от нас отдавна несми ви писали ние вече пораснах ме и до няколко дни ще имаме бебета за прав пат ние и незнам как ще се справим поздрави на всички приятели jrt ето и някоя снимПрикачена снимкака на мама джакиab_041.gifae_085.gif Прикачена снимкаПрикачена снимка

#1415 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2009 - 06:26 PM

здравеите от мен не съм писала от доста време,но сега е момента.Аз също се застъпвам за 4истотата на породата,но всеки е отговорен за действиата си.А що се отнася за 5 пръст4е,ако има такова това говори за нали4ие на 4ужда кръв и задължително трябва да се махне,това става обикновено на 4-5 ден след раждането(при4ината е 4е оттам минава голяма вена и е опасно при ти4ане през трудни терени може да се запретне и скъса,а това води до голяма кръвозагуба.Интервенцията става във клиника под пълна упойка,слага се 1-2 шева и вси4ко приклу4ва за 3 дена.УСПЕХ ae_085.gif

#1416 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2009 - 07:48 AM

Здравейте всички малки и големи сладурковци,
преди време писах,че имаме проблем с козината :(
е то не е болест ,ами просто много ни пада козината.Уж трябваше да я сменим,пък то постоянно има косми на всякъде.Всеки ден трябва да чистя поне 2-3 пъти.Чудя се какво да дам на Майло че да се спре с тая козина.
Казаха ми за разни витамини-купих но няма ефект.Нещо от храната ли да е?Незнам...
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА ДАМ НА МАЙЛОВСКИ,ЧЕ ПО БЪРЗО ДА ПРИКЛЮЧИМ С ЛИНЕЕНЕТО.
Пуна ли го на дивана в хола,всичко става косми.Ужас dh_188.gif
Между другото този шоколадовият Джак прилича на койота от всеизвестното детско филмче ab_041.gif Голям сладур
Dodo757 имате ли с какво да се похвалите?В скоро време чакаме да видим снимки на малките мишлета.
Абе има ли някой който да е от Кърджали и да има джак?Много искам да запозная Майло с др кучета като него.
Нямаме с кого да общуваме dry.gif

#1417 Потребителят е офлайн   dodo757 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2009 - 12:30 PM

ето снимки на мама джаки и компания вече сме на бял свят голяма вражда между маиката и пинчера сте го изяде заради бебетата ма за жалост делат апартамент и трябва дасе понасят някаксиПрикачена снимкаПрикачена снимка

#1418 Потребителят е офлайн   dodo757 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2009 - 12:34 PM

Цитат(Mailooo @ Oct 7 2009, 06:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте всички малки и големи сладурковци,
преди време писах,че имаме проблем с козината :(
е то не е болест ,ами просто много ни пада козината.Уж трябваше да я сменим,пък то постоянно има косми на всякъде.Всеки ден трябва да чистя поне 2-3 пъти.Чудя се какво да дам на Майло че да се спре с тая козина.
Казаха ми за разни витамини-купих но няма ефект.Нещо от храната ли да е?Незнам...
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА ДАМ НА МАЙЛОВСКИ,ЧЕ ПО БЪРЗО ДА ПРИКЛЮЧИМ С ЛИНЕЕНЕТО.
Пуна ли го на дивана в хола,всичко става косми.Ужас dh_188.gif
Между другото този шоколадовият Джак прилича на койота от всеизвестното детско филмче ab_041.gif Голям сладур
Dodo757 имате ли с какво да се похвалите?В скоро време чакаме да видим снимки на малките мишлета.
Абе има ли някой който да е от Кърджали и да има джак?Много искам да запозная Майло с др кучета като него.
Нямаме с кого да общуваме dry.gif

ами при нас интересното е че се множим иначе напоследак нямаме времи за сабиране сас другите от бандата на джак вие как сте

#1419 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2009 - 03:46 PM

Божееееее,
какви сладурчета....Само да ги докопам ще ги изям!!!!!!!!!!
Напомнят ми за Майло като беше бебе.Толкова са мънички и сладички душички мамини!
Пожелавам ви да растат бързо и да правят само хубави бели!
Ти да знаеш нещо по въпроса с падането на космите,че ми омръзна да чистя!
Изобщо който знае да ми препоръча нещо ефикасно,че не се търпи вече.
Додо757 Вие от къде сте?
Ние в нашият град нямаме с кого да общуваме,поне за сега не съм срещала друг Джак
Айде ще очакваме и други снимки на малките бебоци.
Скоро ще дойде време да търсим жена на наш Майло ae_085.gif

#1420 Потребителят е офлайн   dodo757 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2009 - 04:06 PM

[quote name='Mailooo' date='Oct 8 2009, 01:46 PM' post='699466']
Божееееее,
какви сладурчета....Само да ги докопам ще ги изям!!!!!!!!!!
Напомнят ми за Майло като беше бебе.Толкова са мънички и сладички душички мамини!
Пожелавам ви да растат бързо и да правят само хубави бели!
Ти да знаеш нещо по въпроса с падането на космите,че ми омръзна да чистя!
Изобщо който знае да ми препоръча нещо ефикасно,че не се търпи вече.
Додо757 Вие от къде сте?
Ние в нашият град нямаме с кого да общуваме,поне за сега не съм срещала друг Джак
Айде ще очакваме и други снимки на малките бебоци.
Скоро ще дойде време да търсим жена на наш Майло ae_085.gif
[/qu
общо взето проблема е такьв че квото и да правим косми винаги ще падат целтае да ги ограничим в рамките на нормалното едно от важните неша е капането трябва да става само и задьлжително един пат месечно ако се прекали резолтата щее налице сьс космите витамините сащо допренасят благоприятно поне това са моите наблюдения от сливен сме

#1421 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 06:32 AM

Ние също имаме голям проблем с тези косми.Представете си 2 джака в къщи и ще ви стане ясно(ако бяха овце щяхме да въртим бизнес с вълна).По мое наблюдение, е че когато давам храна богата на мазнини започва падане на косми та стой че гледай и за да спре са нужни 5-6 дни от промяната на храната.СПАСЕНИЕ НЯМА щЕ СИ ГИ ТЪРПИМ И ОБИчАМЕ ТАКИВА КОСМАТКОВЦИ.Заредени сме с прахосмукачки и стирки и на работа,а когато идват гости в къщи мобилизирам всичко що шава и започва голямото тупане и бухане.Поне се радвам,че тук в Кипър никой не идва на гости без покана и предупреждение (слава богу).Аз исках да попитам собствениците на женски джакове,дали и техните любимки са луди за връзване или ние сме попаднали на нещо извънземно.Мъжкото ни животинче е злато, женската е "коза балканска"и не го оставя на мира от хапане и заяждане,принудени сме да ги разделяме.

#1422 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 October 2009 - 01:11 PM

Jack Russell Terriers are suited for all kinds of living, but do need to be exercised regularly, at least once a day, due to their seemingly boundless energy. Without regular opportunities to exercise and play, they will become bored and begin to bark at everything and become destructive. af_089.gif

Предоставяте ли им достатъчно време за игра , тичане и изразходване на енергията? dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif

Дългокосмести ли са вашите Джакове???

Чувал съм че мъжките са по - ненормални , но явно има и изключения като вашия случай ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#1423 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 12:45 PM

Има едно непотвърдено поверие,че любимците приемат характера на собствениците си.Явно трябва да се замисля md_064.gif В интерес на истината не ми остава много време за дълги разходки,но когато ги правим на следващият ден дамата ни е с мускулна треска и за 2 дена мъжкият е щастлив. Каква храна давате на вашите сладури.Аз давах за известно време EUKANUBA,но зъбите на Джак станаха жълти и се наложи да му чистя зъбния камък,което не е желателно заради пълната упойка,а си е и скъпичко(поне тук е така).Сега ги храня с BENTO и горе-долу бива.Слагам им във водата разтвор против образуване на зъбна плака.Вие имате ли такъв проблем или при нас е от климат и не добра вода,защото тук си купуваме водата,но аз понякога им наливам от чешмата.

#1424 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 08:10 AM

Искам да Ви кажа,че моят Майло
е пълен откачалник,такова откачено животно никога до сега не съм гледала ab_041.gif
Просто можеш да се побъркаш.Не сте само Вие Астераки!
А пък тези косми са някакъв Ад,
някой ако знае лек за тях нека каже та да се свърши с тая мъка.......
Астераки от къде мога да си набавя и аз разтвора,който ти ползваш?
Може би наистина мъжките са по-палави от женските-Незнам.
Додо757 как е мама толумбичка,с нейните малки маймунчета ab_041.gif
Искаааамм снимки af_089.gif
Айде приятели от мен толкова за сега.
Между другото много искам да си намерим другарче от нашия град но май няма такова dry.gif

#1425 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 October 2009 - 12:12 PM

Цитат(asteraki @ Oct 11 2009, 11:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Има едно непотвърдено поверие,че любимците приемат характера на собствениците си.Явно трябва да се замисля md_064.gif В интерес на истината не ми остава много време за дълги разходки,но когато ги правим на следващият ден дамата ни е с мускулна треска и за 2 дена мъжкият е щастлив. Каква храна давате на вашите сладури.Аз давах за известно време EUKANUBA,но зъбите на Джак станаха жълти и се наложи да му чистя зъбния камък,което не е желателно заради пълната упойка,а си е и скъпичко(поне тук е така).Сега ги храня с BENTO и горе-долу бива.Слагам им във водата разтвор против образуване на зъбна плака.Вие имате ли такъв проблем или при нас е от климат и не добра вода,защото тук си купуваме водата,но аз понякога им наливам от чешмата.

Asteraki, не мисля,че проблема е в EUKANUBA. Ние се храним с нея два пъти годишно, когато сме на море, но използваме тази която е специално JRT и е разработена за ловни и динамични породи. Ползваме я само два пъти в годината, защото се препоръчва при по-големи натоварния, а месец на морето на свобода си е доста, като се има предид, че освен преобладаващото плуване не спира и щуреенето на воля, по цял ден сме навън. Гранулата е доста ситна и по-твърда от обикновената, защото ако си спомям правилно е покрита с някакви минерали, според мен е много добра храна, но не я препоръчвам на хора, чиито любимци не прекарват достатъчно време в тичане навън /мин. 2-3 часа/. При всеки май е индивидуално, нашата Джаки хич не долюбва гранулите и за да я излъжем и ги овкусяваме с домашно приготвен пастет /поне знаем какво има вътре, а е и без консерванти/. Ние предпочитаме всичко с мирис на риба, другите гранули и с пастет не ги ядем. Миналата година Tolis ни донесе от Гърция Orijen и това беше първата гранула, която ядохме гола smile.gif и не изхърлихме нищо, най-накрая и тук вече се намира тази храна и личното ми мнение, че за Джаки е най-подходяща, просто я яде с апетит, сега сме на тази с 6 риби и направо се родихме с нея. А относно това със зъбната плака, вета няма ли становище, нали уж, ако храниш кучето си с висок клас гранули това няма как да стане.
Поздрави от нас.
User's Signature

Качена снимка

#1426 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2009 - 07:38 PM

Разтворът се казва VET aquadent на Virbac и го взимам от вет.клиника,но си е скъпичък.А съвета на ветеринаря е да водя Джак за лазерно почистване при появата на зъбна плака(това е най-лесното и доходно решение за вета).Как се отнасят вашите териери към децата.Аз имам дъщеря ня 4 годинки и не смея да я оставям сама със сем.джакови,защото когато започнат игра те нямат граница.В унеса от играта те започват и хапят жестоко. Но за сметка на това големи бели не са ми правили с изключение на 2 изтърбушени канапета(п редставете си отваряте входната врата и из цялата къща се търкалят малки парченца дунапрен-цял килим ,цяло море УЖАС,а дамаската на канапето виси като кожа на шар пей ud_009.gif .Но като им видиш очичките и забравяш всичко. wub.gif

#1427 Потребителят е офлайн   introducer Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:sport

Публикувано: 13 October 2009 - 11:28 PM

Здравейте !

Не знам дали тук е правилното място, но се разрових във форума, видях тази тема, видях и всичките сладури които сте накачвали, направо на човешки бебета няма да се радвам толкова сигурно ;)

В този ред на мисли и като видях толкова много палета, исках да попитам дали някой потребител продава, понеже аз също искам да вляза в голямото семейство на щастливите стопани с Джак Ръсели.

Много ще се радвам да пишете, понеже имам много по-голямо доверие на който и да е потребител във форума, отколкото всичките пошли агенции, борси и пр.
User's Signature

Всеки човек прави глупости- и често те са най-интересното нещо, което той прави..

#1428 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 October 2009 - 03:02 AM

Moga da ti dam kontaktite na edin chovek koito ima American Jacks (short legged JRT)

Moje i da ti pratq snimki da malkite :)

Cherno-beli sa s kusi kra4eta dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#1429 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 October 2009 - 07:00 AM

Introducer, радвам се че семейството на ръселите ще се увеличи, но моят съвет е много да внимавате при избора на кученце. За породата си има Стандарт и хубаво би било да се съобразите с него при взимането на такова, а не после като порасне да установите, че са ви продали късокосмет фокс (и те са сладки) или някой да Ви продаде така наречените мини Джак, защото такава порода няма. Веднъж в Докторската градинка видяхме един мини, който на две години беше с размера на пинчер и окраската на Джак. Така че по възможност вижте родителите,почетете малко за породата и преценете дали е подходяща за Вас и не взимайте кученце което утре, като порасне и се окаже, че е далеч от истинските такива да се разочаровате, че не е точно това което сте искали или не дай си боже да се отървете от него в търсене на желаното от Вас. Не знам какво има предвид shickdog за американските short legged, защото при тях не делят парсъна от ръсела и може би е имала предвид именно ръсел, а както всички знаем парсъна е с по-голяма височина, дано да е това, а не да е имала предвид мини джака, защото тази порода е Made in Bulgaria и някъде в предните страници това бе коментирано, пък и сега нямам много време да търся. Желая Ви късмет в намирането на JRT, ще чакаме снимки и от Вас. ДОСКОРО ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1430 Потребителят е офлайн   introducer Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:sport

Публикувано: 14 October 2009 - 12:21 PM

Да, sickdog, може да ми пратиш малко снимки. Скайпът ми е introducer_

izdira, (може на ти да си говорим, нали ;) ) , много ми харесва и твоя джак, направо са уникални тези кучета (даже и късокраките още повече ги харесвам м/у другото). Разбрах че трябва да бягам от зоомагазините, затова остава най-надеждния вариант- да се срещна със собственика на майката и да видя бебчето. Не искам родословия и т.н. Всичко което искам е да видя родителите на малкото и то да е здравичко.
User's Signature

Всеки човек прави глупости- и често те са най-интересното нещо, което той прави..

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни