Публикувано: 31 October 2009 - 01:29 PM
Izidra, Сконсет от малка свикна с хората и с кучетата и стана много добродушна. А и когато заминах, тя още нямаше годинка, затова не мисля, че за нея беше голям стрес. А аз живеех с родителите си и тя не е сменяла дом, просто мен ме нямаше. Когато се прибрах, тя беше сама вкъщи, а аз влязох с нашите и тя се радваше по равно на всеки, като че ли в първия момент не осъзна, че съм си дошла. Но оттогава се е лепнала за мен и не иска друг да я разхожда дори (което ме радва, де). Не мисля, че ако Джаки е при някой близък, който ще и обръща достатъчно внимание, това ще и се отрази зле, а и съм сигурна, че ще ви познае и ще си умре от кеф, когато си дойдете. А и вие отивате само за празниците - изобщо не се притеснявайте, според мен!
Иначе аз вече се вълнувам за мъниците, остават ни 2 седмици! Сконси вече се търкаля, коремът и е много голям, а четох, че последните 15 дни расте най-много, така че ще стане голямо дунди.
Какво мислите за копирането на опашките? Аз искам да го направя, но чух, че всъщност съществувала забрана за това и лекарите най-вероятно ще ми откажат.
Има ли някой с домашни рецепти за кучешки вкусотии? Напоследък и давам само гранули, защото консервите малко я разхлабват, но гранулките все ги пробутвам с нещо, иначе им се цупи. Благодаря предварително!
П.С. Само да кажа, че коконката в момента седи до мен и се гледа в огледалото от около 30 минути. Голяма суета! :)