Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1461 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 26 October 2009 - 01:45 PM

Цитат(izidra @ Oct 26 2009, 12:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За гледане не знам дали гледат, но ни е направило впечатление, че когато по Евроспорт дават конни състезания Джаки наблюдава доста съсредоточено и като последват реклами ходи и бута колоните с лапа, като че ли ще върне предаването. Понякога се заплесва и по Анимал Планет, но определено фаворит сред предаванията са й конните състезания. smile.gif

Имам чувството, че мога да я държа цял ден в напрежение с Анимал Планет. Онзи ден даваха един стар руски филм за някакви войници и една немска овчарка. Докато си щраках на компютъра, Сконсет изгледа целия филм без да мръдне. Понякога като види други кучета или някакви интересни животни скача по телевизора, лае и скимти, а ако ги гледам на компютъра ги търси зад монитора :) Тези кутрета са изумителни.

#1462 Потребителят е офлайн   pol Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2009 - 05:07 PM

Моя го храня 3пъти на ден,дефакто му разделя дажбата,но имам чувството че не се засища.Постоянно търси за ядене,молисе,абе направо е уникален.
Още един въпрос,кога почват да лаят от тази пшорода,защото освен скимтене и рамжане при игра друго не убелва.

Утре трябва да ни бият последната ваксина,обаче може и да не я бият че малкия нещо кашля,сякаш се задавя,рядко се случва,но е проблем,каза докторс.

#1463 Потребителят е офлайн   pol Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2009 - 03:56 PM

Абе живи кучета има ли тук?Каква е тая тишина?

#1464 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 October 2009 - 07:37 PM

Храни го повечко. Поне така знам , че трябва докато са малки. По 5-6 пъти на ден.

И повече да му дадеш от дажбата няма да стане дебеланко , като се има впредвид енергията и тичането на тези кучета dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif

За лаенето - Сам ще разбереш db_046.gif
User's Signature

Качена снимка

#1465 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 29 October 2009 - 07:54 PM

re_037.gif Пускайте и по някоя снимка несе стискайте beer.gif dog.gif

#1466 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2009 - 07:55 PM

Цитат(pol @ Oct 29 2009, 04:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе живи кучета има ли тук?Каква е тая тишина?

Пролетта и ние ще се включим с малко Джакче dog.gif
Засега повече четем и чакаме есента и зимата да мине wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#1467 Потребителят е офлайн   tolis75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 October 2009 - 06:17 PM

Здравейте и от нас. smile.gif Отдавна не сме писали.Тара расте,лудее,копае дупки,хваща мишки,гони гларусите на морето и още каквото се сетите.Абе луда работа-JRT af_089.gif ,но е и много изпълнителна.На разходка без каишка излизаме и пресичаме кръстовищата без проблеми dog.gifМного пътуваме,и колата и е втори дом и обича да спи в краката на шофьора.Голяма веселба пада с нея. af_089.gif Поздрави на всички.Ето и няколко снимки

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1468 Потребителят е офлайн   tolis75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 October 2009 - 06:41 PM

Ето още малко снимки.Ако някой може да ми обясни,как става подреждането на снимките,една до друга,да ми пише на лични.Предварително благодаря.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1469 Потребителят е офлайн   pol Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2009 - 07:49 PM

Цитат(sickdog @ Oct 29 2009, 07:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Храни го повечко. Поне така знам , че трябва докато са малки. По 5-6 пъти на ден.

И повече да му дадеш от дажбата няма да стане дебеланко , като се има впредвид енергията и тичането на тези кучета dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif

Давам му аз,като гюленце става.
Все още имаме проблем с кашлицата не не мусе бие ваксината и не може да тича на вън.

#1470 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2009 - 08:13 PM

Цитат(pol @ Oct 30 2009, 06:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sickdog @ Oct 29 2009, 07:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Давам му аз,като гюленце става.
Все още имаме проблем с кашлицата не не мусе бие ваксината и не може да тича на вън.

Според мен, ако го пазиш от подозрителни кучета, няма проблем да го извеждаш навън. Сконсет е навън отпреди да направи 2 месеца. Нали все пак трябва да си създаде навици чрез разходките. А толкова малък, едва ли можеш да го прехраниш. Но му направи режим с по-чести хранения, за да не се налага да му даваш по нещо между тях. Поне аз така мисля. :)

#1471 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 October 2009 - 10:08 PM

Tolis, Тара ни е рода и е естествено да имаме по-специално отношение към нея, но това със спането в краката на шофьора направо ми счупи главата ab_041.gif .Много се радваме, че при вас всичко е наред особенно след всичко, което изживя милата Таричка. Пускайте снимки по-често.
Поздрави от кака Джаки ( не знам дали е така,просто по-едри сме) ae_085.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1472 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2009 - 10:31 PM

Цитат(izidra @ Oct 30 2009, 09:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Tolis, Тара ни е рода и е естествено да имаме по-специално отношение към нея, но това със спането в краката на шофьора направо ми счупи главата ab_041.gif .Много се радваме, че при вас всичко е наред особенно след всичко, което изживя милата Таричка. Пускайте снимки по-често.
Поздрави от кака Джаки ( не знам дали е така,просто по-едри сме) ae_085.gif

Izidra, каква сладка снимка е тази с лапичките само !! :)

#1473 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 October 2009 - 11:05 AM

Chriss, благодаря, просто видях, че форума ни се е пораздвижил, зарадвах се е и че Тolis е писала, а те не се бяха включвали отдавна и реших и аз да сложа някоя забавна според мен наша снимчица. По този повод някъде в другите теми видях, че Jack Daniels е писал и го подканвам и той да пусне някоя снимка на неговия английски бандит, защото е голям сладур и отдавна не сме го виждали smile.gif
Chriss, между другото не писа как реагира Сконсет след раздялата ви това лято, просто ми е любопитно, защото ние никога досега не сме я оставяли Джаки, а може би тази Нова Година ще я оставим при родителите ми и много се притеснявам. Тъгувала ли е много, позна ли те като се върна ей такива неща, защото плануваме да празнуваме в чужбина и няма ка да я вземем, а отсега не мога да си представя, че няма да ми спи в краката и много се опасявам това да не я стресира, затова и още се колебаем.
User's Signature

Качена снимка

#1474 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 October 2009 - 01:29 PM

Izidra, Сконсет от малка свикна с хората и с кучетата и стана много добродушна. А и когато заминах, тя още нямаше годинка, затова не мисля, че за нея беше голям стрес. А аз живеех с родителите си и тя не е сменяла дом, просто мен ме нямаше. Когато се прибрах, тя беше сама вкъщи, а аз влязох с нашите и тя се радваше по равно на всеки, като че ли в първия момент не осъзна, че съм си дошла. Но оттогава се е лепнала за мен и не иска друг да я разхожда дори (което ме радва, де). Не мисля, че ако Джаки е при някой близък, който ще и обръща достатъчно внимание, това ще и се отрази зле, а и съм сигурна, че ще ви познае и ще си умре от кеф, когато си дойдете. А и вие отивате само за празниците - изобщо не се притеснявайте, според мен!
Иначе аз вече се вълнувам за мъниците, остават ни 2 седмици! Сконси вече се търкаля, коремът и е много голям, а четох, че последните 15 дни расте най-много, така че ще стане голямо дунди.
Какво мислите за копирането на опашките? Аз искам да го направя, но чух, че всъщност съществувала забрана за това и лекарите най-вероятно ще ми откажат.
Има ли някой с домашни рецепти за кучешки вкусотии? Напоследък и давам само гранули, защото консервите малко я разхлабват, но гранулките все ги пробутвам с нещо, иначе им се цупи. Благодаря предварително!

П.С. Само да кажа, че коконката в момента седи до мен и се гледа в огледалото от около 30 минути. Голяма суета! :)

#1475 Потребителят е офлайн   todorak Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 October 2009 - 07:10 PM

Цитат(Chriss @ Oct 31 2009, 01:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Izidra, Сконсет от малка свикна с хората и с кучетата и стана много добродушна. А и когато заминах, тя още нямаше годинка, затова не мисля, че за нея беше голям стрес. А аз живеех с родителите си и тя не е сменяла дом, просто мен ме нямаше. Когато се прибрах, тя беше сама вкъщи, а аз влязох с нашите и тя се радваше по равно на всеки, като че ли в първия момент не осъзна, че съм си дошла. Но оттогава се е лепнала за мен и не иска друг да я разхожда дори (което ме радва, де). Не мисля, че ако Джаки е при някой близък, който ще и обръща достатъчно внимание, това ще и се отрази зле, а и съм сигурна, че ще ви познае и ще си умре от кеф, когато си дойдете. А и вие отивате само за празниците - изобщо не се притеснявайте, според мен!
Иначе аз вече се вълнувам за мъниците, остават ни 2 седмици! Сконси вече се търкаля, коремът и е много голям, а четох, че последните 15 дни расте най-много, така че ще стане голямо дунди.
Какво мислите за копирането на опашките? Аз искам да го направя, но чух, че всъщност съществувала забрана за това и лекарите най-вероятно ще ми откажат.
Има ли някой с домашни рецепти за кучешки вкусотии? Напоследък и давам само гранули, защото консервите малко я разхлабват, но гранулките все ги пробутвам с нещо, иначе им се цупи. Благодаря предварително!

П.С. Само да кажа, че коконката в момента седи до мен и се гледа в огледалото от около 30 минути. Голяма суета! :)

User's Signature

jack-russell terrier dogs for everything

#1476 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Икона за мнението  Публикувано: 31 October 2009 - 08:54 PM

супер виждан че има оживление,и така и трябва.имали някой със JRT от Русе нашата хитруша няма със кого да си играе, другите кучета бързо се уморяват

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1477 Потребителят е офлайн   pol Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2009 - 12:00 PM

Току що се прибрахме от вън,където е доста студеничко.
Днес ни беше първото излизане,беше му много интересно и един плашлив горкия,пък и му пречи каишката,важното е че се изпишка,за което бе награден.

#1478 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 09:05 PM

Здравейте,

имам няколко въпроса около тези малки приятели!

Има ли хора, които се занимават с развитието на породата у нас? Има ли развъдници? Има ли развъдна дейност? Развъдници в чужбина?
Ще се радвам да осъществим контакт с опитен човек, защото имам и по-специфични въпроси.
Всичко това ме интересува, защото обещах на познати да им помогна с намирането на хубаво куче. Финансите са без значение, важно е качеството.
Благодаря ви предварително!

#1479 Потребителят е офлайн   danni Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 03 November 2009 - 01:58 PM

Ето една снимчица на лапички и от мен

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1480 Потребителят е офлайн   pol Икона

• Member
  • PipPip