Здравейте!
Преди около година и половина се сдобих с моя превъзходен Джак Ръсел, като собственикът беше от Сливен! Кученцето ми поразително прилича на тези, които виждам на публикуваните снимки! Чудно ми е, дали пък случайно нямат някаква роднинска връзка!?! До колкото си спомням майката се казваше Джаки.

Напълно е възможно. Майката на моята Лина също се казва Джаки и също е от Сливен. Само дето много кучета от нашата порода се казват Джаки. Пускам ти снимка да кажеш тя ли е. А ти от кои град си? Кажи нещо повече? Пусни и снимки да видим твоето джакче.
................................................................................
.................................................................................
.................
Ами ние в момента живеем в София. Когато го взех, работех извън България. По отношение на името, да, забелязах, че много от кученцата се казват Джаки или Майло. :) . За снимките нищо конкретно не мога да кажа, защото аз, типично по женски, моя бандит го избрах по интернет, по общо три негови снимки! Влюбих се в муцунката му още щом го видях и си реших, че това е моето животинче. Оказа се, че не съм сгрешила!