Джак Ръсел териер
Публикувано: 10 April 2010 - 07:42 PM
Много ми харесват съкровищата от тази порода...
Търся си късокосместо джак ръселче, бихте ли ми казали от къде мога да се сдобия с такъв сладур. От Пловдив съм.
Мерси предварително!
Публикувано: 13 April 2010 - 08:42 PM
Публикувано: 13 April 2010 - 09:46 PM

http://vbox7.com/play:92f59fdf
P.S. МОД:

Ниамам подпис
Публикувано: 16 April 2010 - 08:37 AM

Здравей,
Страхотни снимки)))
По-високото джак-че много прилича на Маша, кое е то?
Публикувано: 17 April 2010 - 08:45 AM
Здравейте. Нашата Лина се чувства много добре след раждането. Вече си възстанови старата форма и даже заснехме едно кратко видео.

еее много сте добри

кога ли и ние ще станем толкова подлушни

Публикувано: 17 April 2010 - 10:24 AM
Много сте сладки! А палавото намигване на последната снимка ... нямам дума!
Между другото, аз също се впечатлих много от послушанието и добрата дресировка на Лина ... Да не те обезсърчавам, но ние никога не постигнахме този ефект ... Т.е. .... ние не постигнахме никакъв ефект! Джими си е вироглав и си прави каквото той си реши. Това обаче не е негова грешка, а моя ... аз го направих глезан! Ако можеш, избегни тази грешка

Публикувано: 17 April 2010 - 11:35 AM
Мммм, дааа, не е лошо да му се поставят и трите ваксини, преди да започне да излиза навън и да се среща с други кучовци. Даже моят ветеринар не ми разреши да извеждам Джими и две седмици след третата ваксина!

А на колко е бебокът?
Публикувано: 17 April 2010 - 05:00 PM
Публикувано: 18 April 2010 - 03:57 PM

А на колко е бебокът?
[/quote]
На два месеца и 7 дни

А за парцала - не можем още съвсем да се научим на терасата. Само се дебнем, хич не стиска още, ама никък

Докога според теб ще е така?

Публикувано: 18 April 2010 - 05:49 PM

За беличките и парцала е доста индивидуално. Джими до 7-8 месечна възраст продължаваше от време на време да минира зоната. Но сега е перфектен! Дори и да не може да устиска, тича до банята или на балкона. Ако има през деня постоянно човек в апартамента, може да се пробвате през 2-3 часа да го извеждате на балкона, за да си свикне там и, когато си свърши работата, да го поощрявате с наградки и с едно голямо "БРАВО". И, задължително, като се събуди, веднага да го заведете до мястото, което му е отредено за "тоалетна", но да се заведе животинката, не да се носи /аз в началото го грабвах и го носех до там и се чудех после защо не може да си намери пътя сам

http://www.puppy-bg....ng=bg&menuid=27 - Тук също може да прочетеш някои много общи неща, които не са лоши.