Пловдив, дръжте се, защото и през вас ще минем
Джак Ръсел териер
Публикувано: 13 August 2010 - 10:08 PM
Публикувано: 14 August 2010 - 03:25 PM
http://www.metacafe.com/w/5055718
Публикувано: 14 August 2010 - 04:00 PM
Aneliya.Nik, в 14 August 2010 - 12:59 PM, написа:
Ще ви бъда безкрайно благодарна за отговорите и се извинявам за натрапването
Ето малко снимки да видите нашите съкровища.
Мъниците са уникални, много са сладки и ще си намерят стопани, но ми се струва, че сте им купирали опашчиците повечко от необходимото или поне така изглежда на снимките.
Публикувано: 14 August 2010 - 05:21 PM
Изидра, тази идея ми хареса - мисля да я пробвам на балкона ... дано да няма много поражения после по прясно изпраните килими и лъснатия под
Публикувано: 14 August 2010 - 10:41 PM
katetol, в 13 August 2010 - 10:13 PM, написа:
Ние с Джоджо и още две лудетини от същата порода сме на линия за срещата в София. Дори можем да я организираме при нас. Живеем в Света Троица и ходим в Западен парка на една голяма поляна, където пада голяма игра :).
Публикувано: 15 August 2010 - 10:24 PM
izidra, в 14 August 2010 - 03:05 PM, написа:
Aneliya.Nik, в 14 August 2010 - 12:59 PM, написа:
Ще ви бъда безкрайно благодарна за отговорите и се извинявам за натрапването
Ето малко снимки да видите нашите съкровища.
Мъниците са уникални, много са сладки и ще си намерят стопани, но ми се струва, че сте им купирали опашчиците повечко от необходимото или поне така изглежда на снимките.
На майката опашката е също толкова дълга. Не знам, мен ми беше много мъчно за малките и не присъствах на рязането и пропуснах повечето обяснения кое, как и защо. Много се надявам да случат на страхотни стопани, защото от сега всяко е с характер и мнение за всичко...
Вкъщи е като детска градина, голям смях пада вечер особено като се съберем около тях. Забравихме телевизия.. вие знаете как е, когато си вземеш Джак
Публикувано: 16 August 2010 - 01:04 PM
Кибела, това с Мая котка ли е
А за пазач - не зная как е с вашите ДРТ, но моят не хапе - той просто ближе до смърт
Публикувано: 18 August 2010 - 03:36 PM
Чета редовно форума, но не се бях регистриарала, баткото на Майло постваше по някой друг коментар и снимки.
Като научих за софийска Джак Ръсел среща веднага се регистрирах и реших да се отбележа и аз. Съгласни сме на среща, където и да е. Бихме препоръчали парка Мир и дружба, който е до УНСС, Студентски град, тъй като ходим там. Понякога се събират на една поляна над 10 кучета от всякакви породи. Ходили сме в Борисовата и Южния, но няма много много с кой да си играем, а в нашия парк ходят предимно кучкари. Разбира се на доста от вас няма да е удобно, за това може и на полянката зад "Земята и хората", там сме били на киноложка изложба......Всъщност където и да е, идеята е добра...
Ето и малко снимки на нашата маймунка
Публикувано: 18 August 2010 - 04:34 PM
Добре дошъл във форума!
Радвам се, че идеята за сбирката се харесва на доста хора! Само, при определяне на мястото, трябва да се съобразим с това, дали са определени от съответната Община като места за разхождане на домашни любимци, че Екоравновесие са се разработили посред лято!
И още нещо да уточня, че ние заминаваме за Варна на 20-ти и ще поостанем там една - две седмици ... Малко да ни жарне слънцето и да разплискаме морето!
Публикувано: 19 August 2010 - 03:31 PM
Не сме писали от доста дълго време и сега се обръщам към всички за съвет.
Преместихме се в ново жилище. Явно Сконси не се чувства сигурна на новото място и лае като обезумяла. Не мога да изляза от къщи без нея, чува се из целия квартал. Няма нужда да споменавам, че на новите съседи това хич не им се нрави. До вчера бях в отпуск, но от днес съм на работа и се страхувам, че вдига страшна врява. В старото ми жилище също се е случвало да лае, когато остава сама, но много рядко. По принцип си поспива, докато ни няма.
Някой има ли подобен проблем. Ако Ви идва нещо наум, което може да ми помогне да я залъжа по някакъв начин, не знам .. просто не виждам решение. Като че ли просто ми остава да се надявам, че с времето ще свикне ...
Публикувано: 19 August 2010 - 04:17 PM
Chriss, в 19 August 2010 - 02:36 PM, написа:
Не сме писали от доста дълго време и сега се обръщам към всички за съвет.
Преместихме се в ново жилище. Явно Сконси не се чувства сигурна на новото място и лае като обезумяла. Не мога да изляза от къщи без нея, чува се из целия квартал. Няма нужда да споменавам, че на новите съседи това хич не им се нрави. До вчера бях в отпуск, но от днес съм на работа и се страхувам, че вдига страшна врява. В старото ми жилище също се е случвало да лае, когато остава сама, но много рядко. По принцип си поспива, докато ни няма.
Някой има ли подобен проблем. Ако Ви идва нещо наум, което може да ми помогне да я залъжа по някакъв начин, не знам .. просто не виждам решение. Като че ли просто ми остава да се надявам, че с времето ще свикне ...
Здравей!
И аз имах такъв проблем с Ръсел. След 2 дни съседите ми казаха за случващото се през деня, и аз мо отворих още 1 стая, и всичко приключи(за сега). Опитай да и оставиш твоя дреха. Може би така няма да се чувства толкова сама. Успех!
Публикувано: 19 August 2010 - 05:03 PM
Желая ви успех!
Публикувано: 19 August 2010 - 07:40 PM
Публикувано: 20 August 2010 - 10:37 AM
tolis75, в 19 August 2010 - 05:45 PM, написа:
Tolis, Честито за бебоците да са ви живи и здрави и подготви парцала, защото те очаква веселба
Публикувано: 21 August 2010 - 08:50 PM

Вход

Горе
Цитиране +