radusha, в 27 April 2011 - 11:32 AM, написа:
in4e_molko, в 27 April 2011 - 01:01 PM, написа:
Здравейте, знам, че не тук мястото за моя въпрос, но, ако някой ми помогне, ще му бъда благодарна :)
Искам да купя джак ръсел-че, обяви в нет пространството има доста, но ме посъветваха да си го купя от познати (нямам такива познати )или от развъдници с добри препоръки.(такива не знам)
Та, може ли да ми кажете вие откъде си купихте вашите дяволчета :)
Благодаря Ви!
Izidra от форума има малки.. на предната страница можеш да разгледаш снимки на бебетата и други хора от форума мисля, че имаха.. празтърси се и се свържи с тях.. тук не се тоолерира развъждането на неродословни кучила така че модераторите могат да сметнат, че е подходящо да изтрият поста ти (информативно да си знаеш)
Radusha, благодаря за съвета ти, но не съм поствала снимки на малките с цел реклама или продажба, има си места за тази цел. Само Информативно и аз да кажа, че едното отива в Малта, а друго в Италия, едно остава в семейството ни и знаеш ли като чета последните постове в темата с толкова Злост в тях все по-често си задавам въпроса защо продължавам да пиша тук. Дали само аз забелязвам, че такива коментари, като тези от преди ден два убиват темата, която е за споделяне на нашите радости и грижи свързани с нашите любимци. Ако съм прикачила снимки или клипче, то е защото съм искала да споделя радостта ни от невероятното усещане и нищо друго. Жалкото е, че не не сме устроени да споделяме радостта на другите, а аз съм регистрирана и в други форуми не само в БГ, не искам да кажа нищо, където такива коментари и "мили" забележки няма, и все се чудя какво не ни достига на нас Българите да се зарадваме на една снимка, клипче, падащо листо, майка с дете в парка или каквото друго там, което буди хубава емоция у нас. Вече съм била изключвана от форума и ако модераторите сметнат, че имат основание да го направят отново Няма да има сърдити. Аз съм наясно какво ме е подбудило да споделя радостта си с Вас. Може би си въобразявам, че гледаме мъниците по начин, който не много хора правят. Ставане в 5ч. сутринта, винаги чисто, правилно и без компромис в качеството на хранене, а по натам ваксини и др., изследване на майката и бащата за болести като бруцелоза, дисплазия и луксация, последната типична за дребните породи. В никакъв случай не смятам да ставам развъдчик лицензиран или не, но се радвам, че ако не друго им давам добър старт и ако някой го е правил знае какъв ангажимент е и лично за мен той приключва с това кучило. Както се изразяват някои - Наиграхме се и се радвам, че това което сме осигурили на малките които сме имали до момента е Уникални стопани. Мисля, че се изчерпах. За хората от форума, което това мнение не представлява интерес се извинявам, че съм нарушила цялостта му. Лека Вечер от нас.