Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2981 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 April 2011 - 10:59 AM

Показване на мнениетоJack daniels, в 25 April 2011 - 01:25 AM, написа:

Показване на мнениетоvitamin1973, в 14 April 2011 - 06:26 PM, написа:

Здравейте всички!
Имам голям проблем - моят Ръсел, на година и 2 месеца, не спира да вие по цял ден!
Откакто излезем за работа, докато се приберем. От 8 до 16 часа.
Опитах всичко: оставям му моя дреха, десетина играчки(които през ден два подменям), лакомства(свински ушички, пресовани телешки кожички), и каквото друго се сетите. Ефект нямя - вие нон-стоп.
Съседите са почнали подписка и искат да махна кучето!
Моля Ви, ако някой знае някакъв друг метод, нега драсне ред-два!
Благодаря!

kato si po-cial den na rabota (ot 8-do 16 4asa)sa kakvo si vzel ku4e da go ma4i6

Г-н Компетентен, като толкова много разбираш от кучета, вземи помогни на човека вместо да го хокаш, обиждаш всички собственици на Джакове , я покажи ти с какво разполагаш? Сигурно с нищо нямаш си работа по цял ден и си чешеш езика май???

#2982 Потребителят е офлайн   in4e_molko Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 April 2011 - 01:01 PM

Здравейте, знам, че не тук мястото за моя въпрос, но, ако някой ми помогне, ще му бъда благодарна :)
Искам да купя джак ръсел-че, обяви в нет пространството има доста, но ме посъветваха да си го купя от познати (нямам такива познати )или от развъдници с добри препоръки.(такива не знам)
Та, може ли да ми кажете вие откъде си купихте вашите дяволчета :)
Благодаря Ви!

#2983 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2011 - 01:32 PM

Показване на мнениетоin4e_molko, в 27 April 2011 - 01:01 PM, написа:

Здравейте, знам, че не тук мястото за моя въпрос, но, ако някой ми помогне, ще му бъда благодарна :)
Искам да купя джак ръсел-че, обяви в нет пространството има доста, но ме посъветваха да си го купя от познати (нямам такива познати )или от развъдници с добри препоръки.(такива не знам)
Благодаря Ви!

Izidra от форума има малки.. на предната страница можеш да разгледаш снимки на бебетата и други хора от форума мисля, че имаха.. празтърси се и се свържи с тях.. тук не се тоолерира развъждането на неродословни кучила така че модераторите могат да сметнат, че е подходящо да изтрият поста ти (информативно да си знаеш)

#2984 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2011 - 09:42 PM

Здравейте! Ето я и моята красавица - Чара - най - най - най - страхотното куче на света! При нас е вече 3 седмици, но всеки нов ден е приключение. И е толкова малка, сладка, мекичка и същевременно - звяр с остри зъби... Обожаваме я!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2985 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 April 2011 - 10:07 PM

Показване на мнениетоradusha, в 27 April 2011 - 11:32 AM, написа:

Благодаря Ви!

Izidra от форума има малки.. на предната страница можеш да разгледаш снимки на бебетата и други хора от форума мисля, че имаха.. празтърси се и се свържи с тях.. тук не се тоолерира развъждането на неродословни кучила така че модераторите могат да сметнат, че е подходящо да изтрият поста ти (информативно да си знаеш)

Radusha, благодаря за съвета ти, но не съм поствала снимки на малките с цел реклама или продажба, има си места за тази цел. Само Информативно и аз да кажа, че едното отива в Малта, а друго в Италия, едно остава в семейството ни и знаеш ли като чета последните постове в темата с толкова Злост в тях все по-често си задавам въпроса защо продължавам да пиша тук. Дали само аз забелязвам, че такива коментари, като тези от преди ден два убиват темата, която е за споделяне на нашите радости и грижи свързани с нашите любимци. Ако съм прикачила снимки или клипче, то е защото съм искала да споделя радостта ни от невероятното усещане и нищо друго. Жалкото е, че не не сме устроени да споделяме радостта на другите, а аз съм регистрирана и в други форуми не само в БГ, не искам да кажа нищо, където такива коментари и "мили" забележки няма, и все се чудя какво не ни достига на нас Българите да се зарадваме на една снимка, клипче, падащо листо, майка с дете в парка или каквото друго там, което буди хубава емоция у нас. Вече съм била изключвана от форума и ако модераторите сметнат, че имат основание да го направят отново Няма да има сърдити. Аз съм наясно какво ме е подбудило да споделя радостта си с Вас. Може би си въобразявам, че гледаме мъниците по начин, който не много хора правят. Ставане в 5ч. сутринта, винаги чисто, правилно и без компромис в качеството на хранене, а по натам ваксини и др., изследване на майката и бащата за болести като бруцелоза, дисплазия и луксация, последната типична за дребните породи. В никакъв случай не смятам да ставам развъдчик лицензиран или не, но се радвам, че ако не друго им давам добър старт и ако някой го е правил знае какъв ангажимент е и лично за мен той приключва с това кучило. Както се изразяват някои - Наиграхме се и се радвам, че това което сме осигурили на малките които сме имали до момента е Уникални стопани. Мисля, че се изчерпах. За хората от форума, което това мнение не представлява интерес се извинявам, че съм нарушила цялостта му. Лека Вечер от нас.
User's Signature

Качена снимка

#2986 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 07:39 AM

Изидра, ти си един от малкото в този форум, които имат по-големи джакчета и пишат смислени постове. Аз лично винаги ги чета с внимание. Практика е да се пише докато нашите хайвани са малки и радостта е много, а после някакси повечето се "изпокриват". А според мен не трябва да е така - и като по-големички вече, имаме нужда да споделим, да потърсим съвет, да се порадваме на снимки на бебешоци и да си припомним вълненията в началото. Не се отказвай да пишеш и качваш снимки! Има и такива като мен, може да не пиша често, но ви чета всеки ден :ba_025:
А за злостните постове и нападки - нямам думи просто, много сме смели всичките когато сме анонимни, но комплексите си ни стоят и такава "изява" не е лечение :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#2987 Потребителят е офлайн   Little_mia Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2011 - 08:55 AM

алиска , искам да попитам колко тежи Бети към момента. Мия вчера я ваксинираха и я претеглиха. Тежеше 2 100. Струва ми се доста малко.Какво е нормалното тегло на тази възраст? С нашето злоядство незнам дали не сме много малки :re_037:

#2988 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 09:22 AM

Привет на всички бебоци! Всички са прекрасни, красиви, вълнуващи, приказни ... Абе ... думи нямам! Прекрасни са!
Изидра, вашите бебоци, както винаги, са невероятни. Личи си грижата, с която ги отглеждате. Не се обиждайте на Радуша, аз мисля, че нейният пост не е нападка спрямо вас, напротив, мисля, че тя просто искаше да обърне внимание на човека, който си търси кученца, че мод. може да му изтрие поста, поради политиката им за нетолериране развъждането извън развъдници!
Аз лично искрено се надявам да не сте се "наиграли", защото вашите мънци са доказано прекрасни, а вие категорично сте един от авторитетите на темата във форума! Ние с Джимчо ви даваме голяма прегръдка и безброй целувки на малките бебчовци. Както и на всички други мънчовци, които се появиха на страниците на форума! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2989 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 09:27 AM

А ето това са снимки от нашия прекрасен Великден! Въпреки, че ние нямаме традицията да крием великденски яйца, някои далеч не се съобразиха с този факт и преровиха цялата градина в търсене!
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2990 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 10:09 AM

Показване на мнениетоizidra, в 27 April 2011 - 10:07 PM, написа:

Благодаря Ви!

Radusha, благодаря за съвета ти, но не съм поствала снимки на малките с цел реклама или продажба, има си места за тази цел. Само Информативно и аз да кажа, че едното отива в Малта, а друго в Италия, едно остава в семейството ни и знаеш ли като чета последните постове в темата с толкова Злост в тях все по-често си задавам въпроса защо продължавам да пиша тук. Дали само аз забелязвам, че такива коментари, като тези от преди ден два убиват темата, която е за споделяне на нашите радости и грижи свързани с нашите любимци. Ако съм прикачила снимки или клипче, то е защото съм искала да споделя радостта ни от невероятното усещане и нищо друго. Жалкото е, че не не сме устроени да споделяме радостта на другите, а аз съм регистрирана и в други форуми не само в БГ, не искам да кажа нищо, където такива коментари и "мили" забележки няма, и все се чудя какво не ни достига на нас Българите да се зарадваме на една снимка, клипче, падащо листо, майка с дете в парка или каквото друго там, което буди хубава емоция у нас. Вече съм била изключвана от форума и ако модераторите сметнат, че имат основание да го направят отново Няма да има сърдити. Аз съм наясно какво ме е подбудило да споделя радостта си с Вас. Може би си въобразявам, че гледаме мъниците по начин, който не много хора правят. Ставане в 5ч. сутринта, винаги чисто, правилно и без компромис в качеството на хранене, а по натам ваксини и др., изследване на майката и бащата за болести като бруцелоза, дисплазия и луксация, последната типична за дребните породи. В никакъв случай не смятам да ставам развъдчик лицензиран или не, но се радвам, че ако не друго им давам добър старт и ако някой го е правил знае какъв ангажимент е и лично за мен той приключва с това кучило. Както се изразяват някои - Наиграхме се и се радвам, че това което сме осигурили на малките които сме имали до момента е Уникални стопани. Мисля, че се изчерпах. За хората от форума, което това мнение не представлява интерес се извинявам, че съм нарушила цялостта му. Лека Вечер от нас.

Ей, хора какво става? Не съм искала да нападам никой! Незнам защо така се е изтълкувало!? Може би не само, че хората все повече пишат кофти неща, ами и ние самите някак в тази насока извъртаме нещата и си мислим, че някой ни настъпва по мазола :(
Просто първия човек, за който се сетих с бебета беше ти и понеже знам как ги гледате - знаеш самата аз съм се интересувала от ваше мъниче и знам, че не ги пращате на случайни места и не са обект на допълнителен доход, а се стремиш да попаднат в наистина добри ръце те препоръчах ... съжалявам ако не съм написала достатъчно ясно, това което исках да кажа.. наистина се опитвах да помогна на хората търсещи малки!
Не смятам да се оправдавам повече..

#2991 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 April 2011 - 10:18 AM

Показване на мнениетоkatetol, в 28 April 2011 - 07:22 AM, написа:

Привет на всички бебоци! Всички са прекрасни, красиви, вълнуващи, приказни ... Абе ... думи нямам! Прекрасни са!
Изидра, вашите бебоци, както винаги, са невероятни. Личи си грижата, с която ги отглеждате. Не се обиждайте на Радуша, аз мисля, че нейният пост не е нападка спрямо вас, напротив, мисля, че тя просто искаше да обърне внимание на човека, който си търси кученца, че мод. може да му изтрие поста, поради политиката им за нетолериране развъждането извън развъдници!
Аз лично искрено се надявам да не сте се "наиграли", защото вашите мънци са доказано прекрасни, а вие категорично сте един от авторитетите на темата във форума! Ние с Джимчо ви даваме голяма прегръдка и безброй целувки на малките бебчовци. Както и на всички други мънчовци, които се появиха на страниците на форума! :wub:

Няма как да съм обидена на Радуша, защото макар и да не я познавам лично, поддържаме контакт от време на време. За малкото време от което се познаваме задочно мога да кажа само и едиственно хубави неща, защото тя е изключително отзивчива и винаги готова да помогне за което най-очевиден пример е Айра, която тя прие с много любов и не само...., тя си знае :md_064:. До известна степен може да се каже, че не разбрах съвсем поста й и отговорих така, защото не знам при вас как е, но на мен все още ми е забавно да изгледам клипче с малко или поотраснало джакче и не само, да разглеждам стари снимки на нашата Джаки, както и снимките на всички нови съфорумници и техните джакчета, просто това ме кара да се усмихвам, а това наистина ме кара да се чувствам добре.
User's Signature

Качена снимка

#2992 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 April 2011 - 10:21 AM

Показване на мнениетоradusha, в 28 April 2011 - 08:09 AM, написа:

Показване на мнениетоizidra, в 27 April 2011 - 10:07 PM, написа:

Благодаря Ви!

Ей, хора какво става? Не съм искала да нападам никой! Незнам защо така се е изтълкувало!? Може би не само, че хората все повече пишат кофти неща, ами и ние самите някак в тази насока извъртаме нещата и си мислим, че някой ни настъпва по мазола :(
Просто първия човек, за който се сетих с бебета беше ти и понеже знам как ги гледате - знаеш самата аз съм се интересувала от ваше мъниче и знам, че не ги пращате на случайни места и не са обект на допълнителен доход, а се стремиш да попаднат в наистина добри ръце те препоръчах ... съжалявам ако не съм написала достатъчно ясно, това което исках да кажа.. наистина се опитвах да помогна на хората търсещи малки!
Не смятам да се оправдавам повече..

Явно сме писали по едно и също време :smile:
User's Signature

Качена снимка

#2993 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 10:38 AM

Показване на мнениетоizidra, в 28 April 2011 - 10:21 AM, написа:

:))))) да така е станало май, радвам се, че се разбрахме :friends: олекна ми..
Да ги намачках сладурите и от мен!

#2994 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 April 2011 - 10:59 AM

Показване на мнениетоradusha, в 28 April 2011 - 08:38 AM, написа:

Ти като си по работа тук, а това е често за голяма жалост на Джаспър и Айра заповядай да си ги намачкаш сама, няма само моите крака да ръфат:db_046:
User's Signature

Качена снимка

#2995 Потребителят е офлайн   kalinaya Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 01:02 PM

здравейте!
Ще изразите ли мнение ТУК

#2996 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 02:57 PM

Показване на мнениетоizidra, в 28 April 2011 - 10:59 AM, написа:

Показване на мнениетоradusha, в 28 April 2011 - 08:38 AM, написа:

Ти като си по работа тук, а това е често за голяма жалост на Джаспър и Айра заповядай да си ги намачкаш сама, няма само моите крака да ръфат:db_046:

Ооо с удоволсрвие при първа възможност... тъкмо да си припомня какви бяха малчугани и моите :wub:

#2997 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2011 - 04:03 PM

Отивам да празнувам рождения ден на моята красавица!!! :af_089:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2998 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 04:22 PM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 28 April 2011 - 08:55 AM, написа:

алиска , искам да попитам колко тежи Бети към момента. Мия вчера я ваксинираха и я претеглиха. Тежеше 2 100. Струва ми се доста малко.Какво е нормалното тегло на тази възраст? С нашето злоядство незнам дали не сме много малки :re_037:

Привет, другите са по около 3 кг, не мисля ,че има място за притеснение когато купих Алис беше на 3 месеца и тежеше 1,6 кг. , беше също злояда, но когато започнахме с големите разходки, започна да се храни както трябва. Да ти кажа честно незнам на какво е нормалното тегло за тази възраст, предполагам си зависи и от кучето, не вярвам всички да тежат еднакво. Ето как изглежда Бети в момента, но нея я разхождат минимум по 2 часа на ден и то в балкана.Прикачена снимка

#2999 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 04:48 PM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 27 April 2011 - 09:42 PM, написа:

Здравейте! Ето я и моята красавица - Чара - най - най - най - страхотното куче на света! При нас е вече 3 седмици, но всеки нов ден е приключение. И е толкова малка, сладка, мекичка и същевременно - звяр с остри зъби... Обожаваме я!

Страхотна сладурана, да ви е здрава и да слушка много.

#3000 Потребителят е офлайн   just_charlie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2011 - 10:49 PM

Показване на мнениетоалиска, в 27 April 2011 - 10:59 AM, написа:

Показване на мнениетоJack daniels, в 25 April 2011 - 01:25 AM, написа:

Показване на мнениетоvitamin1973, в 14 April 2011 - 06:26 PM, написа:

Здравейте всички!
Имам голям проблем - моят Ръсел, на година и 2 месеца, не спира да вие по цял ден!
Откакто излезем за работа, докато се приберем. От 8 до 16 часа.
Опитах всичко: оставям му моя дреха, десетина играчки(които през ден два подменям), лакомства(свински ушички, пресовани телешки кожички), и каквото друго се сетите. Ефект нямя - вие нон-стоп.
Съседите са почнали подписка и искат да махна кучето!
Моля Ви, ако някой знае някакъв друг метод, нега драсне ред-два!
Благодаря!

kato si po-cial den na rabota (ot 8-do 16 4asa)sa kakvo si vzel ku4e da go ma4i6

Г-н Компетентен, като толкова много разбираш от кучета, вземи помогни на човека вместо да го хокаш, обиждаш всички собственици на Джакове , я покажи ти с какво разполагаш? Сигурно с нищо нямаш си работа по цял ден и си чешеш езика май???

аве хора не му обръщайте внимание на тоз "jack daniels" игнорирайте го отвсякъде.Пълен ЛЕШНИК :)

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

5 потребители четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни