Джак Ръсел териер
Публикувано: 28 December 2006 - 06:19 PM
Нещо не се получи - и така казва се Тери и е почти на 3 месеца. за тази порода знам единствено от "Маската" и от информацията в интернет за тази порода, но в моя град мисля че няма друг Джак Ръсел и бих искала да знам от опитни хора дали има специфичности при тяхното отглеждане за да не ги пропусна.Тя е страхотна сладурана и е като фортуна - не се спира.
Публикувано: 04 January 2007 - 09:06 PM
Ето това е моята красавица, но нещо ме притеснява че крачката са и по дълги отколкото на другите Джак Ръсели
Прикачени файлове
-
IMGP2387.jpg (49.35K)
Брой сваляния: 1429
Публикувано: 05 January 2007 - 12:15 AM
d) 1super Здравей!Ч.Н.2007 Година! b) Добре дошла в нашия форум-! cheers Да ти кажа за храненето трябва кученцето да е подвижно и да не е дебело-просто да е в кондиция-по принцип за болести е издържливо и понеже е дребно няма проблеми с ъс ставите но все пак трябва да го преглежда ветеринар но да е добър.А това че е с високи крачка може да е смесвано с парсън джак-ръсел---което е по-високо куче (виж линковете на предните страници)но това да не те притеснява-зависи обаче за колко е купено и какво чакаш от него.Ако искаш да знаеш друго питай конкретно!ЧАО
Публикувано: 06 January 2007 - 12:40 PM
1super Благодаря за информацията.ЧНГ !!! Ако нещо допълнително ме интересува, ще знам към кой да се обърна super best bravoS .Кучето е взето от Унгария, но е само с паспорт - други документи за него няма.За лов все още не мисля да се обучава, въпреки че тя постоянно подскача и се вре в разни дупки d) Засега сме на етап - игра за после ще видим.Цената не я знам тя е подарък за Рождения ми ден cheers
Публикувано: 17 January 2007 - 11:05 PM
r) Здравейте!Как сме? 1super
Прикачени файлове
-
v_paris.JPG (54.06K)
Брой сваляния: 1199
Публикувано: 17 January 2007 - 11:49 PM
Искам да купя качествено куче от породата.Някой да даде повече инфо.Моля!Развъдници и т.н.Предварително благодаря!
Публикувано: 18 January 2007 - 06:31 PM
Хора,никой ли няма в тази тема?Няма ли кой да даде повече инфо?
Публикувано: 21 January 2007 - 08:56 PM
distan благодаря за саита има много полезна информация,за съжаление кучето ни още не при нас,защото в петък не ми го пуснаха на митницата s) имало някакви нови разпоредби тъй като сме вече в европейския съюз bl) сега го чакаме във вторник живот и здраве вече нямаме търпение

Вход

Горе
Цитиране +