Джак Ръсел териер
Публикувано: 22 January 2007 - 01:08 PM
Цитат
сладур аз лично моито куче си го намерих чрез агенция ако те интересуват подробности ще ти пиша допълнително поздравявам те за избора на куче невероятни са d)
Ми давай инфо.но аз лично много не вярвам на разни агенций,но все пак дай да видя за какво става на въпрос.
Благодаря ти! 1super
Публикувано: 24 January 2007 - 09:08 PM
Цитат
здравеите,от днес сме горди собственици на малкия баркли,утре ще кача и снимки,мислехме че ще е стресиран 1-2 дни,но не тои е много жизнен и игрив не се спира изобщо d) ще се радвам да си пишем и обменяме опит
Да ви е жив и здрав!!!И много,ама много да ви радва!!! 1super
Давай снимките,че нямам търпение да го видя! dribble
Публикувано: 25 January 2007 - 04:46 PM
ето го и нашия малък баркли
Прикачени файлове
-
post_29_1169736383.jpg (19.59K)
Брой сваляния: 1456
Публикувано: 28 January 2007 - 12:27 AM
Виж как да намалиш снимката преди да я качиш
тук са инструкциите
А дребчо е голямо сладурче. Много е надул тарбухчето r)
тук са инструкциите
А дребчо е голямо сладурче. Много е надул тарбухчето r)
Публикувано: 29 January 2007 - 05:06 AM
b) по принцип родословието му му трябва да пристигне до седмица малкия е много сладък но неможем да се научим каде да ходим до тоалетна пробвах всичките ми познати методи но не се получава s) докато почнем да излизаме ще видя зор с чистките r)
Публикувано: 31 January 2007 - 12:27 AM
Цитат
b) по принцип родословието му му трябва да пристигне до седмица малкия е много сладък но неможем да се научим каде да ходим до тоалетна пробвах всичките ми познати методи но не се получава s) докато почнем да излизаме ще видя зор с чистките r)
Колега,ти искаш за два дни,да сте Ок с всичко.Споко!Всичко ще се оправи.
Публикувано: 02 February 2007 - 12:22 AM
Цитат
здравеите отново искам да ви попитам трябва ли да давам на малкия нещо което да му почиства зъбките тои е още с млечните на предното си куче шар пей му ги миех с кучешка паста за зъби но него го взехме на 6 месеца и не съм много наясно bl)
Според мен,давай, от време на време,телешко месо на по голями пърчета.Като захапва мръвката чисти зъбите!
А,чак да миете зъбите bl) нещо не ми се нрави.
Поздрави!

Вход

Горе
Цитиране +